Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uhahaha ulan :D Ulan hayalinizde beslediğiniz kusursuz yeşil değil lan işte daha neyi zorluyorsunuz.Açlıktan bayılmış,su zehirli,Oda böyle manga çizmeyi nerden öğrendi.

Zaten darbenin bir etkisi olmadı.Nanimo wakatta aga.Ama açlık olmaz.
 
Luffy baymılış mıydı burada?
Tam olarak hatırlamıyorum, yarı ölü gibi bir şeydi. Fakat Sanji'ye söz verdiği için bayılmamıştır. Gerçi benim açımdan önemi yok. Sadece tırpandan ötürü bayılmadığını söylemeye çalıştığım. En azından şu anlık gösterilen o.

Uhahaha ulan :D Ulan hayalinizde beslediğiniz kusursuz yeşil değil lan işte daha neyi zorluyorsunuz.Açlıktan bayılmış,su zehirli,Oda böyle manga çizmeyi nerden öğrendi.

Zaten darbenin bir etkisi olmadı.Nanimo wakatta aga.Ama açlık olmaz.
Hayalimdeki kusursuz yeşil değil. Bayılmadığını söylemedim. Senin şu anki durumunla ilgili çok uygun bir tabir var, onu yazmayacağım.
 
Uhahaha ulan :D Ulan hayalinizde beslediğiniz kusursuz yeşil değil lan işte daha neyi zorluyorsunuz.Açlıktan bayılmış,su zehirli,Oda böyle manga çizmeyi nerden öğrendi.

Zaten darbenin bir etkisi olmadı.Nanimo wakatta aga.Ama açlık olmaz.
E açlıktan bayılmış işte. Al açlıktan guruldama efekti var. Hemde karnından geliyor. Değilse bu ne? Açıkla? Nedir yani bunu red etmek? Red edince ne olacak? O kadar hasar alıp bayılmayan Zoro'nun tek darbede bayılması zaten saçma sapan bir şeydi. Ayıp şu yaptığınız. Çıkıp evet hakkatten açlıktan bayılmış diyeceğinize hahaha diye gülüyorsunuz. Biz belki tırpan zehirlidir, belki içtiği suda bayıltıcı bir şey vardır diyorduk. Ama fikrimiz rawı görünce değişti.

 
Luffy falan da baya yorgundu orada. Hakkını yememek gerek. Demek bu tarz etmenler etki ediyormuş.
Luffy Yorgun ama Zoro yaralı :D He Burada Luffy'i de gömmüyoruz yanlış anlaşılmasın kanka :D Belli ki yeri geldiğinde açlık etki ediyormuş. Zaten her türlü açıklayacaktır bunu Oda. Bazı arkadaşlar ciddi ciddi gömmeye yer arıyorlar ama Zoro'nun dayanıklılığı başından beri gösterilen bir şey. Bir sahne ile yok olmaz o iş. Hayal kurmasınlar boşuna :D
 
Kanka Ryuma'yı çıkar sen oradan. Biliyorsun Kral-Tanrı faalan. Asiller ejderhalar adam'ın seviye adlı başını gitti. Ray-Mihawk falan böyle seviyelerini bir şekilde düşük gösterirler ama artık Ryuma'yı gösteremezler. O yüzden artık Ryuma bir istisna Zoro ile bağlantısı falan olamaz. Aman aman sonra Zoro'nun geleceği seviye yüksek falan gözükür aman diyim :D:fool:
Abi bu nasıl bir korkudur yaa :D Tir tir titriyorlar yemin ederim :fool: Hayır yıllarca bu korkuyla yaşayacağına öl daha iyi lan dfsdfsf :D

1. madde çok soyut ve subjektif. Derinlemesine bakılınca bile zor görülecek bir benzerlik. Üstelik kişisel yorum gerektiriyor.
2. madde alakasız. Beyazsakal, sırtına özel önem vermiyor, sadece hiç düşmana sırtını dönmediği için yara almamış. Zoro ise özel olarak sırttan yara almamaya özen gösteriyor.
3. madde de aynı şekilde subjektif. Evet ikisi de çok dayanıklı, ama dayanıklılık bu ikisine özel bir durum değil ki ikisini tamamen ayrı kefede değerlendirelim.

Bandanaya diyecek lafım yok derdim ama Roger da giyiyordu galiba şapka altına. Galiba Tiç'te de vardı.

Tezahür demek için çok zayıf bağlantılar bunlar. Rayleigh ve Ryuma gibi doğrudan göze çarpmalı tezahür diyebilmek için.
Bence sen Beyazsakal'ı çıkar o listeden. Diğer ikisi gayet benzetilebilir karakterler, birçok yönden hem de. Ama Beyazsakal olmuyor. :(
1. madde için şunu söyleyebilirim. Beyazsakal Luffy gibi duygularını, acılarını ortalığı koparırcasına, coşkulu bir biçimde gösteren biri değil. Daha vakur, daha sakin, daha sessiz. Zoro'yu hem bu anlamda Beyazsakal'la benzer buluyorum hem de Zoro ve Luffy'nin karakter olarak zıt olması Wb-Zoro ikilisini karakter olarak daha bir yaklaştırıyor.

2. maddeyi nasıl alakasız buldun anlamadım. Zaten Zoro için de sırtından yara almamış olmanın anlamı dövüşe sırtını dönmemek, rakibinden ve düşmanından kaçmamak. Bire bir olarak aynı düşünce bunlar. Zoro Daz'la dövüşürken sırtını rakibine dönmedi. Kuma'yla karşılaştığında kendisinden güçlü olmasına rağmen sırtını dönmedi. Rakip dövüş istiyorsa geri adım atmam dedi. Wb'nin sırtının temiz olması da hiçbir düşmandan kaçmadığı anlamına geliyor zaten. Daha ne kadar alakalı olabilirdi bilmiyorum.

3. madde ikisine özel bir durum değil ve tek başına bu özellik bu ikiliyi birbirine benzetmek için yeterli değil, haklısın. Çünkü dediğin gibi Kaido'da da bu özellik var X karakterde de. Lakin ben sadece bunlar çok dayanıklı olduğu için birbirine benziyorlar deseydim haklı olurdun. Sadece bu özellik iki karakterde olduğu için değil 1. ve 2. maddelerle ortak noktalarda buluştular için benzer yönleri olarak aldım. Örnek vermek gerekirse Luffy kral haki yönüyle Roger'a benzeyebilir. Ama kral haki 10 tane adamda daha vardır. Ben sadece kral haki yönüyle Luffy ve Roger'ı benzetmeye çalışırsam bu yapay ve havada kalan bir benzetme şekli olur. Ama kral haki maddesinden evvel Roger, eğlenmesi ve dövüşleri çok şatafatlı geçen, dostlarına yönelik bir tehlike varsa dünyaya meydan okuyan biriydi der ve sonra Luffy'yi kral haki yönüyle de Roger'a benzetirsem tam bir benzetme yapmış olurum. Zoro'nun fiziksel güç ve dayanıklılık mevzusu da böyle bir benzetmedim. Bandana meselesi de öyle. Sadece bandana takıyor diye benzetsem haklısın. Ama farklı özelliklerin bşr arada olduğu iki karakter varken bandana takıyorlar dersem o "bandana" X, Y, Z karakterinin taktığı bir bandana olmaktan çıkıp daha anlamlı bir bandana haline gelir :sapkali:
 
Zamanında Zoro bey açlığa kendi söylemiyle bir ay bile dayanırdı dediği için , Luffy bir gün bile dayanamıyor şeklinde ovulurdu. Hatta seri başında bile açlığa dayanikliligyla giriş yaptı oğlum adam çok dayanıklı şeklindeki savları unutmuş değiliz. Evet bu tarz savunmalarda geldi.

Şimdi belki de bir kaç saat aç kaldı diye bütün bayilmayi ona yüklüyonuz. Denildiği gibi hiç darbenin etkisi yok.:D Sadece açlıktan bayıldı. Zaten çok aç kaldığına da baya vurgu yapıldı.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık