Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jack ile kim dövüşür?

Sizce kim?


  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte eğer öyle olsaydı. Zoro için bu kadar konuşulan şey saçma olurdu. Dediğim gibi, Şeytan, Canavar, Aura'sı beni korkuttu falan. Bunlar Zoro'nun öyle bir ruha sahip olduğunu ve lanetli kılıcın kendinden daha üstün bir şeytansı ruha biat ettiğini gösteriyor bence. :D Zoro da Ashura'yı o ruhu ile yapıyor :D
Tamam Asura Zoro'nun ruhu olsun diyelim ki nidai'yi aldı Zoro değişik bir şeytani foruma girdi kabul eder misin o zaman lanetin kılıçtan geldiğine ?
 
Son mesajım olsun bu. Forumda kilitli kaldım, bir yere gidicem yarım saattir kendime şimdi kalkıyorum diyorum. :D

Tek attığı adamlar kim? Ayrıca tek attı diye bir şey yok. Dövüş bir bütündür. Pica karşısında sen yarım saat adamı arıyorsan, bu gözleminin yeterli olmadığını gösterir. Ya da uzaktan slash atamayıp yanına gitmek için yardım alıyorsan saldırı gücünün hala yeterli olmadığını gösterir. Pica benim kılıçlarıma zarar veremedi diye seviniyorsan, silahlanmanın yeterli düzeyde olmadığını gösterir. Dövüşün final sahnesinden önceki yerlerini de görmek lazım. Bu eksiklerin Pica karşısında seni çok zor duruma düşürmez ama Jack gibi adamlar karşısında 3 değil 1 eksik bile adamı kötü durumlara düşürür. Bunu Kata önündeki Luffy'de gördük. Kata'dan tek büyük eksiği gözlemdi ama ne hallere düştü.

Valla kapakta gördüğümüz yol tarif eden Kaku idi. Oradan çok bir şey çıkmaz. Adam güle oynaya kendini bırakmış işte. :D Üzerine bir de anahtar teslim ediyor. Bu ne rezalet Kaku!!!!!! :D
İyi bakalım :D Şimdi Pica'ya falan girdin onu çok konuştuk zamanın da o yüzden yine aynı döngüye girmeyelim Çörekçi'ciğim :D
 
Tamam Asura Zoro'nun ruhu olsun diyelim ki nidai'yi aldı Zoro değişik bir şeytani foruma girdi kabul eder misin o kılıçtan geldiğine lanetin?
Bak şöyle olsun; şimdi onun içinde Zoro gitti başka bir şekil çıkardı denilebilir. Yani bu olay açıklanmadıkça herkes bir şey söyler. En iyisi yakında duyacağız zaten. Hitetsu açıklayacaktır, onu bekleyelim. Sen kendi fikirini tut bende benim kini belli olunca yine bu konu hakkında konuşuruz. :D
 
Mihawk dediğin gibi farklı yollardan düşerse zaten baya karmaşa olur. BB tayfası bu işlerin piri sayılır. Her an her şey olabilir. Shiryu bu adamı temiz bir dövüşte alırsa benim için maximum amiraldir demek bu ki bu bile baya fazla Mihawk için bence.
Şimdi bir sürü bilgi var elimizde. Ve bunlar bazı noktalarda birbiriyle çelişiyor. Benim için olan çelişkilerden en büyüğünden bahsedeyim belki ilgini çeker yorum yapmak istersin.
*Mihawk vs Shanks kol gitmeden önce olmuş. Yonko mu değil mi emin değiliz. Yani en azından ben öyle hatırlıyorum. Sonra Shanks Ace için Wb'nin yanına gidip yaptıkları konuşmalarında gözündeki yarayı gösterip bunu Mihawktan almadım. Teach hınzırlık yapmadan alıyordu gözümü diyor. Yani Teach baya güçlü bir adammış. Sonra Teach'e bakıyoruz. Meyveli haliyle yarı ölü bir yonkodan neredeyse tek yiyor. 2 meyveli haliyle Sakadan çekinip kaçıyor(burasını istersen taktiksel geri çekilme olarak düşünedebilirsin). Tüm bunlara bakarak Shanks vs Mihawk dövüşlerinde Shanks'ın gücünün öyle yonko seviyesinde olmadığını çıkarmam çok yanlış olmaz sanırım. Çünkü görünüşe göre Teach ile olan sürtüşmeleri ile Mihawk düelloları hemen hemen yakın tarihlerde olmuş gibi duruyor.
*Nasıl KK'lık ile ilgilenmeyen çok güçlü korsanlar varsa Deiku'luk ile ilgilenmeyen kılıç ustalarının da olması muhtemel değil midir? Böyle bir gerçeği görüp Mihawk'ı elinde kılıç tutan herkesin üstüne koymak ne kadar doğru olur?

Asıl konumuz olan Jack'e gelecek olursak, en muhtemel dövüş İnu/Neko Sulong form vs Jack Hybird form olarak düşünüyorum. Hem iade-i itibar olmuş olur hem aradan çok güçlü bir düşman çıkmış olur. Bu durumda Zoro'nun rakibi kim olacak sorusu geliyor haliyle.


''Atam atam sen kalk ben yatam'' Son bölüm bayılan Zoro repliği shshshshsh
Buradaki kronoloji "Mihawkın seviyesi" başlığında yazmıştım sanırım. Bulursam alıntılayacam tekrar.

Zoro'nun rakibi Jack olmazsa King olur ki o sizin için daha kötü :)
 
Mantık hatası. ERROR.



Her şey mümkün :) Bu Mihawk'ın seviyesi konusu neredeydi ya :(
Kusura bakma hep senin yorumlarını okumaktan böyle oluyor :(
Ne demişler üzüm üzüme baka baka...

Gerçi yok ya kendime haksızlık ediyorum. Ne kadar saçma da olsa dediğim senin dediklerinin %95'inden daha mantıklı.

Dur klasik emojileri de atayım eksik kalmasın.:gamyon::hhh::):fool:
 
Kusura bakma hep senin yorumlarını okumaktan böyle oluyor :(
Ne demişler üzüm üzüme baka baka...

Gerçi yok ya kendime haksızlık ediyorum. Ne kadar saçma da olsa dediğim senin dediklerinin %95'inden daha mantıklı.

Dur klasik emojileri de atayım eksik kalmasın.:gamyon::hhh::):fool:
Kaido'dan tek yiyen birinin aynı arc içinde Kaido'yu alacağını düşünmek gücünü ve sınırlarını bilmediğin Zoro'nun p-up alarak King'i almasından daha mantıklı demek ? :hmm:

Yok yahu. Sen benim yorumları okusan bu kadar mantıklı(!) yorum yapamazdın. Çok mantıklı bunlar. Yok yok, cıkkk :fool:

Lan arkadaş yaaa :fool::hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık