Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Ben bu Zoro-Sanji karşılaştırması üzerine düşünürken Sanji'den korkmaya başladım.

Bu adam Luffy ve Zoro'dan farklı. Kendini adadığı bir hedefi yok. Tek derdi iyi bir aşçı olmak. Adamı mutfakta çalıştığı zamanlar dışında bir şeye odaklanmışken görmüyoruz. Antreman yaptığı yok.
2 yıllık arada bile kıyaslamaya bak.
Luffy-Rayleigh
Zoro-Mihawk
Sanji-Yemek tarifleri
Hiç antreman yapmıyor. Güçlü olmak için kendine tek bir hedef bile koymuyor. Odaklandığı tek şey aşçılık ve bu konuda top seviyeye ulaştı. Bunu geçen arc gördük.
Zoro daha top seviyesinde değil.
Luffy daha top seviyesinde değil.
Ama Sanji aşçılıkta tepeye çıktı bile.
Üstüne yanına yandal yaptı. Tayfanın dövüş kabiliyeti yüksek grubunda.
Millet Sanji mi Zoro mu diyor ama hadi Franky'den bile aşağı diyelim, ne fark eder! Adam kendi alanında bilinen en üst düzeye çıktı, hiç çalışmadığı yan dalında ise Zoro ile kıyaslanıyor.

Bu ne?

Şimdiye kadar Oda, Sanji'yi ezikliyor diye kızardım ama adam meğer Sanji'yi tutmaya çalışıyormuş. Tutmasa Sanji yan dalında Luffy'yi sollayacak çünkü.
Adam istese şimdiye Korsanlar kralı da olurmuş, en iyi kılıç ustası da.

Vay be Oda. Favori karakterin kim anlamış olduk.
 
One piece seviciyim herhangi bir haterlığım yok ama bu sorunun cevabı tabiki zoro güçlü... tayfada 2. Adam zoro bir arkadaş bahsetmiş yukarda, sanjinin ben en güclü olayım diye bir zorunluluğu ve hedefi yok, kendisi dünyanın en iyi aşcısı olmak istiyor. Asıl amacı bizim Luffy ve zoro dan tamamen farklı, o yüzden kıyas yapmanın alemi yok. Ama güç dengesi olarak zoro sanji den güclüdür. Aksini iddia edenin okuduğu izlediği seri farklıdır.
 
Normalde hiç tartışılmaması gereken, hadi tartışıldı, bir ara attığım Zoro, Luffy Ve Sanji sayfalarından sonra artık bitmesi gereken bir tartışma.

Bakın Luffy, İradesi ile halletti Kata’yı değil mi? Bunda hemfikirizdir. Kata adamı gömüyordu yoksa. Tabi ki potansiyel de var.

Şimdi irade’nin ve potansiyelin önemli olduğu bu seri de. Zaafları olan, hayaline bile adam gibi sahip çıkamayan, yeri geldiğinde kol ve bacak bırakamayan ki, Zoro ve Luffy’i görüyoruz; adamların el ya da bacak gitse hayaller’i pert ama adamlar öyle bir irade sergiliyor ki, bu halde kalacağıma ölürüm daha iyi diyorlar. Diğeri daha en büyük ideali’ne bile sahip çıkamıyor. Çirkin olunca kadınlar bir anda önemsiz oluyor herif için.

Potansiyel desen, adam 2y sonra bir şey gösteremedi ve Cyborg Franky misali, adam gitti kıyafet giyip P.Up aldı yahu.

Ona bu kadar eziyet eden ve nefret ettiği ailesin den aldığı kıyafeti; “Asla giymem” dedikten hemen sonra giyen. Bunu arkadaşları için yaptı yaaa dediğinizi duyar gibiyim. Tamam arkadaşları için giydi. Peki sonrasında bir gram üzüntü olmaz mı? Hatta herif gidiyor da karı göreyim diye de kullanıyor. Ulan hiç mi onurun yok, hadi arkadaşlarım için güçlü olmam lazım dedin. Buna saygı duyarım tamam. Peki o kostümü biraz adam olsan, dövüş dışında giymezsin ulan. Bak yine tiksindim heriften. Böyle bir adam Zoro’nun yanından geçemez.


Luffy: Kk olacağım.
Zoro: Dünyanın en güçlü kılıç ustası olacağım.
Sanji:All blue’yu bulacağım. ( Ölüm ile karşı karşıya gelince de; hayalinden vazgeç aptal. Ya da karı görünce artık All blue burası olmalı eheheh)

All blue’yu bulmak için çok güçlü olmana gerek yok. Ama Zoro ve Luffy’i güçlü olmak zorunda. İradesi ve potansiyeli, Luffy ve Zoro’nun yanına yaklaşamayan bir adamı; Zoro ile yarıştırmak hiç bir şekilde doğru değil.

Tam tersine Zoro ve Luffy’nin irade,potansiyel ve karakter olarak çok benzer yönleri var. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım :)
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık