Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Monkey D. Garp

Bu savaşı kim kazanır?

  • Ryuma, onun köyünden değilmişçesine böler.

    Kullanılan: 120 39.1%
  • Garp, Chinjao'ya yaptığı gibi kötürüm de bırakmaz, kelle paça yapar.

    Kullanılan: 137 44.6%
  • Berabere kalınır, ardından ek sıkışılır.

    Kullanılan: 50 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    307
Roger'a kaç kere vurmuştur Allah bilir Garp, adam gitti Korsanlar Kralı oldu. Ryuuma Dünya Hükümeti'ni öyle bir korkutmuş ki yüzyıllar sonra bile Wano'ya amiral yollamaktan çekiniyorlar. Herif gelene geçene koymuş, öyle 500'lük adamları vurdum, kalkamadı havasında da değil, öyle alçak gönüllü ki gençliğinde kendini arayıp durmuş.
Ryuuma Roger'a tek mi atacak?
 
Denizciler Yonkolar'ın da adalarına adam yollamıyor tehlikelidir diye. En kötü Yonko kafasında bir adamdır diye düşünüyorum, bu serinin zirvesi olduğunu kanıtlamaz ama.
Döneminin zirvesi ise bugün yaşasa gene zirvedir. Bir de bu adam wanodan çıkmış dünyayı dolanmış tek başına. Gene indiren çıkmamış. Dikkat TEK BAŞINAYKEN. Koca denizciler bu adamı tanımıyor mu?
 
Ryuma serinin onaylanmış zirvesidir. Adam kendi döneminde tek bir ülkeyi tüm korsanlar ve kutsalların kuklası amirallere karşı bile savunmuş ve içeri sokmamış. Yetmemiş hepsinin üzerinde güce ulaşmış. Yetmemiş çok kısa sürede hepsinin işini bitirebiliyormuş. Adama amiral gönderiyorsun herif tek atıp geri şutluyor. Denizcileri öyle bir korkutmuş ki adamlar, Ryuma öleli 100lerce yıl olmasına rağmen hala wanodan korkuyor :D Risk almayalım diyorlar :D

Seride böyle bir karakter var mı?
-1
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık