Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Shanks harbiden ne ayak yav? İkidir sırf sen olduğun için falan diyorlar. Renkli mangaya bakarken tekrar dikkatimi çekti.

Shanks One Piece bulunmasın diye uğraşıyormuş, ondan toleranslı.

Ha bi de Shanks'a yamuk yaparsa Hükümet veya Denizciler, Mihawk kankası onların üzerine şer olup yağar diye korkuyorlar.
 
Bu Shanks harbiden ne ayak yav? İkidir sırf sen olduğun için falan diyorlar. Renkli mangaya bakarken tekrar dikkatimi çekti.

Cevap-1:

-Mihawk > Shanks. Dolayısıyla Mihawk > OP üstü varlık.
-Mihawk canı sıkıldığı için lord oldu. Bunlar cepte.

Şimdi hükümetin amacı ne? Dengeyi sağlayıp sistemin aynen devam etmesi. Ama ortada bir sıkıntı var. Mihawk'ın canı sıkılmaya başlamış. Aynı Ana'nın açlık krizi gibi. Bu defalık lord olma hevesiyle o sıkıntı gitmiş. Ama ya ikinci defa sıkılırsa? Hükümet de gizli planını devreye sokar. Roger Korsanları'ndan Shanks'e destek çıkıp onun imparator olmasına imkan sağlar. Mihawk'ın Shanks ile olan muhabbetini bildiği için Shanks'in Mihawk'ı oyalayabileceğini düşünür. Shanks'e teklif edilen şart ise Mihawk'ı takip etmesi ve ara ara Mihawk'ı yoklayıp onun canının sıkılmasını engellemektir. O yüzden Shanks uzun süreli Doğu Mavi yolculuğu yapar. Bu sayede Mihawk, Yeni Dünya'ya gitmesine gerek kalmadan Shanks'i görebilecektir.

Cevap-2:

Shanks, Roger ile birlikte Raftel'e gitmiş ve kayıp yüzyılda olanları, İM Sama'yı ve hükümetin yaptığı haltları bilmektedir. Ne var ki Roger hastalanmış, tayfası ile beraber yapılması gereken işleri yapamamıştır. Shanks de o zamanlar miçoluktan yeni çıkmış, kendi düzenini kurmaya çalışan bir korsandır. Gorosei ile görüşmüş, onlara her şeyi bildiğini söylemiştir. Bu nedenle de Gorosei her seferinde onu dikkate almak durumunda kalmıştır...
----------------------------

Hangi cevap işine yarıyorsa seç, beğen, al. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık