Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru. Croco'nun kafesini hatırladım şimdi. Orada da dokununca halsizleşiyordu ama lastik özelliğini kaybetmiyordu. Gerçi ona asıl gücünü veren lastik oluşu aslında. Kairoseki Luffy'nin meyveyi iptal etmiyor ama halsizlik verdiğinden teknikleri kullanamıyor sanırım. :bilmem:

Kin'emon liderleri. Raizo ile iki etti.
Bu lastik gücünü kaybetmediği yeri bi atar mısın :S Merak ettim.
 
Çevireyim dedim ama uzun geldi. Neyse şuraya bırakayım: https://orojackson.com/one-piece-th...d-soru-soru-no-mi-the-possession-theory.3641/

Tutar mı, tutmaz mı bilinmez ama fikir güzel geldi bana. Karmel Ana'nın aslında ölmediğini, şeytan meyvesinin nihai gücünü kullanarak Big Mom'ın içinde var olmaya devam ettiğini falan söylüyor. Buna örnek ise Zeus-Prometheus'un farklı oluşunu falan örnek gösteriyor. Böyle bir durum varsa hükümet kontrolünde olan bir imparatordan bahsedebiliriz gibi. Shanks'i bu durumda beklerken Big Mom'ın çıkması güzel bir yanıltmaca olur.

Keza böyle bir durum varsa, Wano'da Big Mom'ın neden ölmediğine, Zeus'un nede geri dönmediğine ya da Prometheus'un neden hafıza kaybından etkilendiğine dair falan daha mantıklı bir açıklama olur gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık