Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 742: Hep Yanında Olacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlahi Oda sen adamı öldürürsün..

Franky ve Kyros gerçek bir erkekmiş..:agla: (Franky ve Chopper tarzında.)

Mingo yatacak yerin yok, babanın kucağına koşacaksın az kaldı.
 
742 bölüm yorumu @

- kyros yeni dünyada, yasayan efsane unvanı almıs.9 yılda 3000 dövüs kazanmıs,devleri dövmüş,balıkadamlarla deniz altında savasmıs.aldıgı tek darbe ise kral rikudan olmus.canavar gibi bir adammıs.calgara ve norlandın yanına yazdım kyrosu.

- rikuyla olan dövüsünden sonra,kral ona ordu komutanlıgı görevini veriyor.güçlü oldugu için kızlar arasındada popüler.scarlet hanımefendi,kendisine cok fazla kişi öldürdügü için atraksiyon yapıyor.içten içe asık işte yalandan muhabbet :D

- yeni dünya sularında, korsanlar scarleti kacırıyor,askerler yenilmiş.kyros tek basına gidiyor,gemininde, üzerindeki korsanlarında aklını alıyor kızı kurtarıyor.

dipnot; 800 yıllık tarihte riku krallıgında savas olmaması durumu... gördügünüz gibi, korsanlar krallıga saldırmıslar,su an e.odanın bu ibareyi ülkeyi toptan savasa sokmaması olarak yorumluyorum.çünkü ekstra ifade edildi; su an birbiriyle savasan krallıklar var ve doflamingo bunlara silah sağlıyor.

- scarlet kaslı erkegimizden etkileniyor,yelkenler suya iniyor :ehe: kral bu ilişkiyi bazı sartlardan dolayı uygunsuz görüyor.scarlette sevdigi adam için kendine öldü süsü verip tahttan vazgeciyor(ülkemizdeki koltuk sevdalılarına duyurulur...)

- rebeccanın dogumu ve ertesinde krallık altın caglarını yasıyor.tam o sırada krallıgın üstüne bir gölge çöküyor.o gölgenin adıda doflamingo.

- kareleri dogru yorumlarsak.kyros sarayda sorun oldugunu anlıyor.ailesini bırakıp saraya gidiyor.dof ise coktan ailesini öldürmek için adam göndermiş.bilgilerin alınmasıda zaten kralın dibindeki monetten geliyor muhtemelen.

- aynı sekilde kyros tepkilerine ve vucuduna bakarsak,herhangi bir yarası yok.muhtemelen riku için yakalanmayı göze aldı.ama öldürülmesi için hamle yapılınca bacagını kesip dofa saldırıyor.kimse kusura bakmasın ama dof bu saldırıyı beklemiyor.yani en azından yaralanması içten bile degil.sugar ise, kyros kontrolünü kaybetmişken onu indiriyor.su kızın salak olmasını gecersek, hızına zaten özellikle vurgu yaptı e.oda.ve dikkat cekmemesi ikinci önemli ayrıntı.

- doflamingo yanında adamlarıda varken, tek ayaklı bir oyuncaga kralı kaptırıyor.

- akıllardan silinen kyrosa, verdigi sözü unutan scarlet, yanlıs yerde diamante tarafından öldürülüyor.kyrosun acısı iyi bir hikaye,unutulmak istiyor,unutuluyor.sevdigi kadın kollarında can veriyor,ama ne sıcaklıgını hissediyor,nede sevdigi kadın onu hatırlıyor.

- glaidous bir grup çöple, luffy ve kyrosa dogru geliyor.doflamingonun yanında bir grup çöp ve buffaloyla, baby 5 var.yani violet birini kyros ikisini alsa dofly luffynin.

- bartolomeonunda yardımıyla, e.oda sanırım ilahi adalet uygulayacak ve diamantenin ölümü rebeccanın elinden olucak.böylece ilk defa birinide öldürmüş olur.

- sabo,burgessle kesinlikle eşit degil,üstün tarafın kim oldugu belli,denklik bir kac sayıya çözümlenir.

- frankynin yattıgı yerin üst tarafına e.oda, siz adama saygı duyasınız diye arenadaki en güçlü 4 dövüscüden 3ünü(dellinger,machvise,senor pink) çizmiş,yanlarına bir sürü adam vermiş.asagısına ise denizcileri çizmiş.franky 2 dof adamını aynı anda yendi robotuyla,2 siylede denizciler gelmeden önce cokta iyi basediyordu.elinden gelenin bile fazlasını yaptı, iyi dayandı.3 as adam,yorgunluk ve onca kişinin ates gücü,sınırı olmus frankynin.ayrıca bence bastille orda degil.zoro, pica ve bastille ile yüzleşebilir sırayla.

- usoppa ve e.odanın sugar ve peronanın mutlak meyvelerine karsı,yine usopp aracılıgıyla yaptıgı salakca fantezilere ise yorum yapmıyorum.neyse en azından işe yaramaz yatsın orda,saglam adamların dövüsmesini izliyecegiz.

- son olarak; luffy yeni yonko olarak yükseliyor.en azından 2 krallık ve korsan tayfasını müttefik yapması garanti.dresrosa luffynin yükselişinin baslangıc basamagı.grand linea bir shicibukai döverek girip, sükse yaptı,yeni dünyayada baska bir shicibukai döverek,yine sükse yapıcak gibi duruyor.

Usopp :) Hocam ağzına sağlık süper yakalamışsın detayları. Luffy'nin yeni yonkuo olmasına bende kesin gözle bakıyorum hele barto tayfasının sevgisini ve sabo yu gördükten sonra.. Ek olarak Cavendish diğerleri vs.. oyuncak olduktan sonra Luffy'i öldürmekten vazgeçicem vs.. bidi bidi konuşmuşlardı Happo navy gibi bunlarında ittifakta yeralma olasılığı nedir düşündünmü hiç.

http://www.turkcraft.com/One_Piece/742/18 bahsettiğim sayfa.
 
Kyros:
Serideki en baba karakterlerden biridir.
Bir krallıkta yaşıyorsun kral bile savaşaacak kadar güçlü değil.
Bir korsan sürü gelip borçlu olduğun aileyi esir alıyor.
Tek karşı koyacak güç sende.
Ailen tehlikede bu arada.
Sen herşeyini ortaya koyup bir söz veriyorsun ve tutmak için ne olursa olsun çabalıyorsun bacağını gözünü kırpmadan veriyorsun.
Oyuncak oluyorsun ama hala o halinle bile uğraşıyorsun sözünü tutmak için.
Bu adam birini bekliyor Dressrosa 'ı bu kaostan kurtarması için.

Mugiwaralar bu arc çok büyük bir başarı yakalayıp sempati kazancak.
Ada çok fena bir rezilliğin içinde.
Koca adada tek karşı güç Kyros oda koca Donquixote ailesiyle baş edemezdi tek başına.
Rebecca'dan nefrette etsem son bölümlerde acıdım.
Diamante katıksız şerefsiz bir adam , şu Sabo Burgess'i saf dışı bıraktıktan sonra onun kafasını corrida duvarlarına vura vura parçalasın istiyorum.
Yalnız güç olmayıpta Rikuu ailesinde hala istitkrar olması çok takdir edilesi durum.
Hep bir umutları var.
Mugilerin bu adaya uğraması büyük lütuf onlar için.

Fujitora adadaki Kaosu öğrendi en büyük adımı ondan bekliyorum Dof saf dışı kalınca Fujitora tüm donquixoteleri halletmeli adalet anlayışı bunu gerektiyriyor.
 
Şimdi bakınca O zaman kyrosun Dofu yenme ihtimali var. Ama gel görki O zamanlarda kaptan olan vergo Koramiral olmuş, haliyle dofta eski dof değil, kyrosu fena harcayacak, luffynin tam gaza gelmesi için büyük bir basamak olacak kyros
 
2 yıldan sonra Naminin hiçbir kalitesi kalmadı tayfada. Zaten karakteri düzgün bir kız değil simdi güzelliği de robinin yanında sönük kalınca kendini göstermesi için soyunma katsayısını arttirmasi lazım ama o da bir yere kadar. :ehe:
 

Alpamis

Robin'i eskiden beğenmezdim.Ama bu 2 yıl aradan sonra :D bir değişme olmuş.Luffy'nin Dof'u harcamasına az kaldı aklını alacak:D
 
2 yıldan sonra Naminin hiçbir kalitesi kalmadı tayfada. Zaten karakteri düzgün bir kız değil simdi güzelliği de robinin yanında sönük kalınca kendini göstermesi için soyunma katsayısını arttirmasi lazım ama o da bir yere kadar. :ehe:
Keşke ölsen, desem :/
Naminin var olması yeter ;)
Raftel'i ben bulmayacağım Nami bulacak onu biliyon değil mi? :/
Güzellik, özneldir bunu da biliyon değil mi? :/ (Ama Robin daha güzel:ehe:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık