Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator

En Güçlü Yonkou Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    615
Sadece ölmuyor dedi.Yenilmez demedi yaw. Kac kere yakalanmis. Uzerinde giyotinle idam edecek kadar duruma getirmisler. Bilmem kac kere yakalandi, yenildi denildi zaten. Cok imkansiz seviyede sayilmaz. Immortal adam.
Gökyüzü adasından atlaması o yenildi kelimesini kaç defa görmeme rağmen imkansız görmek gibi bir önyargıya bıraktırdı beni.Baktığın zaman diğer yonkolardan iki aşağı üç yukarıdır heralde.Bigmom ws Kaido olursa biraz daha işler netleşir.Bigmom meyvesini Kaido'ya karşı kullanabilecek mi onu merak ediyorum
 
Kaido alem yapacak haftaya, eğlencesi bozulsun istemiyor :gamyon: Bm gibi bir canavarla uğraşmak istemeyebilir. Yine de 52-48 Kaido derim ben. Yonkou arasında makas 55-45 ten fazla açılmaz.
Valla Bm kollarını aça aça geliyor kaido ise telaştan ne yapacağını şaşırdı. Ölüme kafa atan adam bm den çekiniyor. Bm farkı işte:D
 
Kaido'nun korktuğu ya da telaşlandığı yok, öyle olsa direk işi kendisi bitirirdi. İş beceremeyen adamlarına kızıyor, niye "bön bön bakıyorsunuz" minvalinde boş durmayın engelleyin diye sert çıkıyor. Tüm kızgınlığı adamlarına. Bir şeyler yapmayıp bana niye geliyorsunuz diye fırça atıyor. Korksaydı zaten Luffy'nin kellesi için tartıştıklarında verirdi, kaldı ki seni öldürürüm diye tehdit etmişti Kaido. Bir de dikkatimi çeken WB ve BM için ihtiyar lafları kullanması, kendisi ihtiyar değil mi pek anlamadım.

Festival olacak ve bu festivalin mahvolmasını istemiyor. Savaşın tüm Wano adasına yayılmasındansa işini nehir girişinde bitirecek gibi. Bana kalırsa, direk müdahale bile edebilir, belki Kaido şuan müdahale etmese bile o da BM korsanlarına müdahale edecek. Etmesi gerekiyor işin hemen bitmesi için. Ama daha ne olur bilinmez. BM'mı denizin dibinden kim kurtarabilir ki balık adamlar dışında, o da muamma.Hep birlikte göreceğiz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık