Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee onlar farklı tuttu yola çıktıklarında Jozu'ya Vista'ya mı takıldılar? :D

Marco Shanks gelince tüm tayfayı kenara çekiyor. Aynı Marco Mihawk'a Vista''yı gönderiyor...
Şimdi bu soruyu fan gibi cevaplayım.

Marco içinden düşünür. Bu vampiri ben bile durduramam ne yapmam lazım. Buldum Vista hep bana Mihawk'ı anlatırdı hayran hayran, üstüne onu salayım belki dikkatini çeker. Kılıç konuşurlar. :)

Normal takipçi olarak bakıyorum. Mihawk kılıç konusunda Vista'dan iyi ortalama bir komutan gücünde vardır. Belki sağ kol bile eder.
 
Shanks'ın kılıcının olduğu taraf değişiyor kolunu kaybettikten sonra. Yani kılıcını diğer koluyla çekmeye başlıyor. Yoksa diğer koluyla olsa Mihawk bu tarz bir şeyi söylemez. Adam hala aynı koluyla kılıç kullansa ne fark edecek? Diğer kolunu savaşta zaten kullanmıyor adam. Kullandığı kılıç sayısı da 1 ki Mihawk Shanks kolunu kaybettikten sonra ünvanı alıyor muhtemelen.

Adamın hızlı yükseldiğini WB Mihawk ile olan düellosunu andıktan sonra söylüyor. Yani senin dediğin gibi Roger öldükten sonra bunu belirtmiyor. Adam ''Şahingöz ile yaptığın düello daha dün gibiydi'' tarzında konuştuktan sonra ''Merdivenleri hızlı tırmandın'' diyor. Bu net değil mi? Adam oralardan kopup zirveye gelmiş işte. Zaten Roger'ın şapkayı verdiği kişiden de daha azını beklememek lazım.
Tamam yonko olmadan hemen öncede olabilir dedim zaten. O seviyelere yakın olduğu zaman karşılaşmış. Merdivenleri hızlı çıktın ama hangi olaydan sonra olduğunu söylemiyor ki. Ha, dediğin gibi kabul edersek bile Shanks'ın yonko olmasına Mihawk ile yaptığı düello yol açmış. Zira bu adam o olaydan sonra daha hızlı yükselmeye başlamış. Zaten geçmişteki dövüşlerinden ne zaman söz edilse ya başkası Mihawk diyor ya da kendisi Mihawk ile yaptığı dövüşleri örnek gösteriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık