4) Güncelliğini yitirmiş birden fazla konuyu aynı gün içerisinde halk dilindeki tabirle hortlatmak kısa süreliuzaklaştırılma sebebidir.
5) Alakasız başlıklarda başka bir konu hakkında uzun tartışmalara girmeyiniz. Konu dışı muhabbet ve tartışmalara uyarıya rağmen devam etmek kısa süreli uzaklaştırılma sebebidir.
dediğim şeylerin ikiside yasak acaba merak ediyorum bu konuda uygulanıyor mudur? Uygulansa bunun tekrarı olmaz dı öyle değil mi? O zaman neden random bir sayfayı birde son sayfaları açtığımda bu yasakları tetikliyicek şeyler görüyorum? Yasaklarla bir yere varilmaz evet de insanlar akıllanmıyorsa kesin çözüme varilmali bu çözümde en başta dediğim şey zaten.
Sen bana cevap vermedin ama ben senin yazdıklarını cevaplayayım.
Güncelliğini yitirmiş konuları diriltmek neden yasak?
1. Bir sürü konuya yazıp mesaj kasmanın (aslında bu önemsiz) veya sağ tarafta genel tartışma, bölüm yorumu gibi aktif konuların görünmesi engellemektir. Bir üye X konudan başlayıp X karakterini severim diye başlayıp 20 tane konuya yazarsa sağ taraf yalan olur. Yaptığı yanlış değil ama aynı anda yapması istenmiyor. Diğer insanlara engel olmasın. Bunun sebebi bu, Mihawk ile alakası yok. Ben veya sen ya da başkası X bir konuyu diriltebilir bunda bir engel yok. Şiir olur, op karakteri olur spor olur fark etmez.
Konu dışına gelince zaten açıklamıştım. Bu konuda uyarı yapılır. Genel tartışma bunun için var. Sen mihawk konuşulmasından mı rahatsızsın yoksa konu dışından mı? Konu dışı her yerde her zaman var. Burada birileri rahatsız olursa söyler üyeler de devam etmez, ederse ceza da alırlar. Şikayet edersin olur biter. Bölüm yorumları hariç genelde kolay kolay kimse rahatsız olmaz.
Kurallara uyalım kafasındaysak herkesi banlayalım. Sadece ifade kullanmak yasak, birisi kullandı banla gitsin. Sen birileri yüzünde diğerlerinin hakkına girilmesini istiyorsun. Foruma yeni üye olmuş birisi belki X vs Y konusuna yazacak sonra başkası cevap verecek o konuda konuşacak, bu üyenin suçu foruma geç kayıt olması mı?
Bizde mesela bunları konuşarak konu dışı yaptık. İnsalar arada gelip yazıp gidiyor her şeye bu kadar takılmayın. Okumadığın manganın konusundan rahatsız oluyor musun? Ben bakmıyorum bile.