Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Vivre Card Çevirileri

Vivre Card'lardaki bilgileri canon kabul ediyor musunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    109
Roger - Garp - Wb bu adamlar serinin zirvesi ve denkler zaten. Roger gösterilince Wb'den güçlü çıksın diye bir beklenti yok ama mangada Roger, üstün bir çaba sarf ederek anca Wb'ye denk olmuş Wb hep üstünmüş gibi bir ortam yaratılırsa o olmaz. Koskoca KK'ye sektörü çekmektir o. Öne çıkartılacak, çok az da olsa daha güçlü gösterilecek bir karakter varsa bu Roger olur Wb değil. Mesele o yani.
 
Bence de öyle.

Benim kastettiğim de zaten senin sorduğun soru şeklinde birçok soru sorulabileceği. Ne dedim? Demek ki, WB özgürlük konusunda bir engel teşkil etmemiş ya da bireysel gücüyle değil de, başka bir şekilde aşmış. Sen illaki Roger, WB'yi yenmiştir diye kendini şartlarsan dediklerimin bir anlamı yok.
WB, Roger'den üstün demiyor. Roger, ona denk olan tek kişiydi diyor. Denkler yani.
Benim eleştirim Vivre Card'a dayanarak Newgate'in Roger'ın önüne koyulması. Newgate için en iyi ihtimal Roger'a denk olmaktır zaten.
 
Bu sayfayı yıllar önce çevirmiştim :/

Beyazbıyık... O adam...
''Korsanlar Kralı'' Roger ile denk dövüşen yegane kişi olan efsanevi ''canavar'. Şüphe götürmez bir şekilde şu anda ''Dünyanın En Güçlü Korsanı'' olan kişi. One Piece'e en yakın adam.
Demek ki yıllar sonra ben de N2 olacağım <3.
Kısaca; ''Dövüşüp de hayatta kalan tek kişi.'' çevirisi yanlış. İngilizce diye her şeyi doğru kabul etmemek lazım. :D
 
Sıkıntı var bence. Shiki var, Garp var bunlar saksı değil ya.
İhtimal çok ya. Sonuçta Buggy'nin anlatımından olayları biliyoruz. Shiki olayını tam bir dövüş olarak görmemiş olabilir, Garp olayını takip olarak görmüş olabilir vesaire. Ama yapılan övgüye baktığımızda (en azından benim anladığım) Wb'nin yaptığı iş ne kadar muazzam onu anlıyoruz (Roger'a dayanmak/ezilmemek).
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık