Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güldürdün be hestoria.:ehe: Çünkü gerçekten çaresiz kalmıştım forum ıssızdı konu açayım dedim bulamadım.:oleyo: Forumda yaprak kımıldamıyor valla kaç gündür büyük buhran var.
Hani vs konusu aç da pika ne olm ya:D
Bu adam varken:
Buna karizma mı denir: :hhh:
Çok ayıp adnan oktar’a benzeyen adamı shanks ile kıyaslıyorsun:(


Shanks kasıntı değil sadece.
 


Bazıları vista filan demişte burada mihawk'ın dediğine göre en baba kılıç ustalarının bile çok ötesinde gücüm var demiş zaten.
Yalnız bu arttığın sayfa ile vista’yı güçlü göstermiş oluyorsun. Mihawk “en güçlü kılıç ustaları bile benimle dövüşmek istemez” diyor ama vista direkt olarak mihawk’ın karşısına çıkıp kapışmak istiyor. Hem pek sağlıklı bir çeviri gibi görünmüyor üsteki arkadaşın dediği gibi.
 


Bazıları vista filan demişte burada mihawk'ın dediğine göre en baba kılıç ustalarının bile çok ötesinde gücüm var demiş zaten.
Orjinal çeviri şöyle diyor;

''Eğer yeterli bir kılıçustası olsaydın, kılıç çarpıştırmaya gerek kalmadan bile senin kıytırık yeteneklerinin fazlasıyla üzerinde olduğumu bilirdin.''

Orada Zoro'nun yetersizliğinden bahsediyor.
 
Aynı yerden değildi diye hatırlıyorum, o daha önce söylenen bir şeydi.

Mihawk kim Shanks'tan güçlü birini beklemek kim? Orada muhtemelen kılıç yeteneği, antremanı tarzında bahsedilmiştir, ya da onu yazan kişinin akıl sağlığı yerinde değildir. Mihawk oturuyormuşta Shanks'tan güçlü biri gelsin diyormuş, buna kargalar bile güler.

Shanks WB ve Kaido'ya karşı Yonko pozisyonu koruyor, Kaido ile savaştığı ve MF'ye geldiği söylendi, WB'ye kılıç çekip gökyüzünü ikiye bölüyor, Akainu'nun magmasına geri vites yaptırıyor, Zoro'dan güçlü 3 adam toplanmış Shanks'ı indirelim diyor (Kid-Hawkins-Apoo), Mihawk'ın peşinde sadece Zoro var ve senin nick ismini aldığın Kaido da Mihawk'ı bir Shichibukai olarak küçümsüyor,

Aslolan mangadır, mangada Mihawk'ın Shanks'ı yendiği söylenmedi, düelloyu 2 kez red etti. Bu şartlarda Shanks'tan güçlü birini nasıl bekliyormuş önce Vista'yı yensin.

Vista olayında durum şuydu, Mihawk fanları Mihawk ciddi değildi gibisinden bahaneler üretiyordu, vivre card'da söylenir Mihawk çok daha üstün diye bekliyorlardı, sonra bir baktık ki Vista onunla yarışacak seviyede denmiş.


Mihawk'ın ünvanı bir dövüş stili üzerine, bu dövüş stili dışına çıkan herşey onun ünvanı dışında kalır. Haki seviyesinde üstün olmak, fiziksel kuvvette üstün olmak bunlar kılıçustalığı stiline özgü şeyler değil, özgü şeyler olsa yani kılıçustalığı için en iyi Haki ve kuvvet gerekse o zaman o ünvan dünyanın en güçlü adamı ünvanı olur Rurouni Kenshin serisinde kılıçsutası olan Himura'ya Japonyanın en güçlü adamı denmesi gibi.

Zoro'nun yard.kaptan olduğunu söylemeleri normal, ödül olarak yüksekteydi, şimdi değil. Ayrıca dışarıdan kimin ne söylediğinin önemi yok, olsaydı Chopper evcil hayvan sayılırdı, 0.50 beri ödüllü bir evcil hayvan zannediyor dünya hükümeti. Tayfa içindeki pozisyonlar önemli, Zoro'nun lafı Sanji'ye geçmiyor, haliyla yard.kaptan olma gibi bir şansı yok.

Rayleigh bir kılıçustası olsa, Luffy'den güçlü 500 hayvanın olduğu bir adaya kılıçsız gitmezdi, kılıçusası dediğin kılıçla yaşar, adam kılıcını sallamış gitmiş. Amiralin saldırısını tekme atarak durduruyor, adam tekme atma konusunda da uzman belli ki. Üstelik Luffy'yi yakın dövüşte eğitiyor, bir kılıçustası olsa en azından kılıç kullanmayı da Luffy'ye öğretirdi ki ek bir dövüş stili daha olsun.

Sanji her zaman Zoro seviyesi adamlarla dövüşmeye ve Zoro ile rekabete devam edecek, haliyle Zoro Mihawk'ı geçerken Sanji'de yerinde saymaz. Bu durumda Mihawk KK'ın sağ ve sol kollarına bile denk olamayacak, Kaido boşuna küçümsemedi bu adamı.
Valla mangaka demiş. Yabacak bir şey yok. Sen istesen de istemesen de böyle. Biz de zaten argümanımızı bunun üzerine oturttuk. Yoksa ben deli miyim neden savunayım mihawkı bu kadar? Keyfimden uydurmuyorum bunları. Yazılı eserlerde geçmiş veriler bunlar.

Yonkouluk tek başına olunan bir şey değil. Şuan roger kalksa gelse, WB tek başına kalksa gelse kaidoyu indirebilir mi tüm tayfasını? Hayır indiremez. Nereden biliyoruz? Çünkü kaido daha önce tek başına gitmiş yonkolara saldırmış idama mahkum edilmiş. Mihawk zaten tek başına gidip yonko olamaz. Ama tek başına yonko kaptanı seviyesinde olabilir. Kendini o boyutta geliştirmiş olabilir ki bence geliştirmiş ki Shanksten güçlü birini bekliyor.

Kid-Hawkins-Apoo'ın Zorodan güçlü olduğuna ait herhangi bir veri yok elimizde. Bir tek hawkins vs zoro gördük onda da zoro 1 kaç iğne yedi, hawkins de 2 canı zoro yüzünden 1 canı da kendi adamın öldürmesinden toplamda 3 can kaybetti. zoro 1 kaç iğne ile yenilmez. Ama hawkins, tüm canlar gitti mi zoro 1 bildin 2. kesişte kenara atabilir onu. Ben zoro > hawkins veya hawkins > zoro demiyorum. Ama sen çıkıp hawkins > zoro diyorsun. Buna dair veri yok elimizde. Diyeceksin ki hawkins kart çekti zoroya saldırdı zoro çok güçlü dedi. E dedi de ne oldu. Tek attı karta. Ejdere de çok güçlü dedi tek attı. Gemi kesen denizciye de deniz trenindeydek çok güçlü dedi tek attı. Zoro güçlü deyip tek atıp duruyor. Bu bir kıstas değil yani. Ben ikisini denk görüyorum. 2 taraf da birbirini yenebilir. Ayrıca Kid-Hawkins-Apoo müttefik olup shanksi indirmek isterken yanlarında kid ile beraber tam 4 süpernovalar. Bizim müttefik ise kaidoyu indirmek isterken law-luffy ittifaki ile zoro dahil 3 süpernovalar. Kid onlardan ayrılıp bize katılacak bu belli oldu. Sonuç olarak yeni ekip Luffy Kid Law Zoro Killer olacak. Yani Zoro ve Law, Apoo ile hawkinsin yerine geçecek. Bu demektir ki pek ala Zoro ve law'ın her biri apoo ve hawkinse denktir. Doğal olarak buradan yola çıkıp bak süpernovalar yonkouya yürüyor dersen ben de o süpernovalardan birisi de kalkmış bireysel hedefi olan başka bir yonko seviyesi olan mihawka yürüyor derim. Üstelik bunu tek başına adam toplamadan yapıyor. Shanskin magma durdurmasını jinei çıplak elle yapıyor yav alla sen :D Çok da marifet gibi sunma. Haki kaplı her kılıç pek ala durdurur. Rayleigh de lazer kılıcı durduruyor kendi kılıcı ile. Mihawk da pek ala durdurur. Ne yapacak Mihawk kendi tarafındaki Akainuya mı saldıracak?

Zoro'nun hangi ciddi durumdaki lafını sanji dinlememiş? Ciddi durumlarda lafını hep geçirmiştir. Espri amaçlı dövüşleri ciddiye almayalım artık. Zoro'nun yardımcı kaptan olduğu kuma çıktığında onun karşısına dikilmesinden belli. Sinsice de olsa Zoro bir kesik atabildi. Sanji de gelip çaktırmadan bir tekme attı sonra ağladı. Zoro en azından bir omzu yardı.

Bak kuma gelince ne diyor: Korsan avcısı Zoro seninle başlayalım. Acaba neden? Kuma bile Zoronun daha tehlikeli olduğunun farkındaki Sanjiyi iplemiyor. Önce zorodan başlıyor.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/483/18

Neyse konumuz zaten bu değil. O yüzden mihawka dönelim. Konu zoronun konumu falan değil. Offtopis olmasına gerek yok.

tekrar ediyorum. MİHAWK, SHANKS, VİSTA muhtemelen SHİRYUU, KILIÇ YETENEKLERİNDE 1 NUMARALAR. Bu konuda sıkıntı yok zaten. Herkes kılıç en üst seviyeye çıkabilir. Ama EN GÜÇLÜ KILIÇ USTASI olmak için EN İYİ KILIÇ USTALIĞI seviyesinden de fazlası gerekiyor. Douruki, hız, haki, çeviklik, irade vs... Mihawk bunlara da onlardan daha fazla sahip olduğu için EN GÜÇLÜ. Shanks ise tayfası olduğu için yonkoularla kapışabilir pek ala. Ayrıca Mihawkın shichibukai olmasının sebebi tamamen kendi isteği. Donanma gidip de bunla baş edemediği için gel bari shichi ol dememiş. Vivre cardda diyorki daha fazla güçlü rakip bulamadığı için gidip schibukai oldu. Adam kendi isteği ile olmuş. Korsan avlayıp duruyor. Belki de ödül avcısıydı. E bu durumda gidip shichi olarak daha fazla hakka sahip olma şansı varken neden olmasın? Biliyoruz ki gel dedikleri toplantılara gitmiyormuş. Belli ki özel bir anlaşma yapmış. Canı istediği gibi takılıyor. Fakat marinefordda dediki Shanks ile dövüşmem anlaşmamızın dışında. Belliki adam shichi olurken shanksle olan savaşlarınıza katılmam diye şart koymuş. Aksi halde gider ona katılır. E denizciler de iyi ona katılacağına tarafsız kalsın daha iyi diye düşünüp kabul etmiş olabilir. Mangadan da bu sonuca varabiliriz. Bunlar ihtimal dahilinde olan şeyler. Mihawkın ödülü bile muhtemelen olmayacaktır. Yani bu adam avare bir herif.

Raylegih neden kılıç ustası diye luffye kılıç ustalığı öğretsin? Böyle bir şart mı var. Adam luffye haki öğretti. Yakın dövüş değil. Haki öğretirken mecburen sopa ile falan vuruyor ki gözlem hakisi falan gelişsin. İlla ki tekme tokat atacak yani. Bu yakın dövüş öğretmek değil. Luffy zaten yakın dövüşü iyi biliyor. Bu konuda derse ihtiyacı yok. Son derece iyi o konuda. Tekme atması bir şeyi değiştirmez. Zoro da mr1in karnına tekme attı. Kılıç ustalığından mı çıkmış oldu. İyi o zaman sap gibi yerinde dursunlar bacaklarını kullanıp hareket de etmesinler.

Mihawk küçümsenecek birisi olsa, Shanksin muhattabı olmazdı. Kaido kibrinden küçümsüyor. Normal. WB de amiralleri küçümsüyor. Sonuç? Adamı yaktılar deldiler. Küçümsemek bir güç belirtmez kibir belirtir.

Sanji ve zoro konusundaki güç tartışmasına girmeyeceğim. Umrumda değil onu zoro fanları dert etsin. Ben Mihawka bakarım.
 
Son düzenleme:
Valla mangaka demiş. Yabacak bir şey yok. Sen istesen de istemesen de böyle. Biz de zaten argümanımızı bunun üzerine oturttuk. Yoksa ben deli miyim neden savunayım mihawkı bu kadar? Keyfimden uydurmuyorum bunları. Yazılı eserlerde geçmiş veriler bunlar.
.
Senin burada kendi mantığın ile doğruyu bulman gerekiyor, ayrıca mangaka mı demiş onu bilmiyoruz vivre card bilgisi değil diye biliyorum o söylediğin şeyin tekrar bir kaynağını doğrulat.

Bir tarafta Vista Mihawk ile yarışacak seviyede, diğer tarafta Mihawk > Shanks.

Shanks Vista'dan fersah fersah üstte bir karakter. Haliyle bu çelişen bilgi arasında doğrusu Vista'nın Mihawk'a yakın güçte olduğu Mihawk'ın Shanks'tan üstün olduğu değil.

Heralde kimse kalkıp Vista Kaido veya Big Mom ile yarışacak düzeyde demez.

Yonkouluk tek başına olunan bir şey değil. Şuan roger kalksa gelse, WB tek başına kalksa gelse kaidoyu indirebilir mi tüm tayfasını? Hayır indiremez. Nereden biliyoruz? Çünkü kaido daha önce tek başına gitmiş yonkolara saldırmış idama mahkum edilmiş. Mihawk zaten tek başına gidip yonko olamaz. Ama tek başına yonko kaptanı seviyesinde olabilir. Kendini o boyutta geliştirmiş olabilir ki bence geliştirmiş ki Shanksten güçlü birini bekliyor.
.
Klasik tayfa bahanesi. Marco'da istediği kadar tayfa olsun, ama kendisinde güç olmadıktan sonra Yonko olamaz, bu açık ve net gösterilen bir şey. Shanks tayfa yardımı ile Yonko oldu demek gülünç. Herkeste tayfa var, Kaido'dan tut Big Mom'a kadar.

Mihawk neden Yonko olmuyor demiyoruz zaten, Shanks'ın Yonko olması Mihawk'ın en iyi kılıçustası olmasından daha zorlu bir olay bundan bahsediliyor.

Yonko pozisyonunda olmak >> Dünyanın en iyi kılıçustası pozisyonunda olmaktır. Karşılaştıkları rakipler ve zorluklar ortada.

Kid-Hawkins-Apoo'ın Zorodan güçlü olduğuna ait herhangi bir veri yok elimizde. Bir tek hawkins vs zoro gördük onda da zoro 1 kaç iğne yedi, hawkins de 2 canı zoro yüzünden 1 canı da kendi adamın öldürmesinden toplamda 3 can kaybetti. zoro 1 kaç iğne ile yenilmez. Ama hawkins, tüm canlar gitti mi zoro 1 bildin 2. kesişte kenara atabilir onu. Ben zoro > hawkins veya hawkins > zoro demiyorum. Ama sen çıkıp hawkins > zoro diyorsun. Buna dair veri yok elimizde. Diyeceksin ki hawkins kart çekti zoroya saldırdı zoro çok güçlü dedi. E dedi de ne oldu. Tek attı karta. Ejdere de çok güçlü dedi tek attı. Gemi kesen denizciye de deniz trenindeydek çok güçlü dedi tek attı. Zoro güçlü deyip tek atıp duruyor. Bu bir kıstas değil yani. Ben ikisini denk görüyorum. 2 taraf da birbirini yenebilir. Ayrıca Kid-Hawkins-Apoo müttefik olup shanksi indirmek isterken yanlarında kid ile beraber tam 4 süpernovalar. Bizim müttefik ise kaidoyu indirmek isterken law-luffy ittifaki ile zoro dahil 3 süpernovalar. Kid onlardan ayrılıp bize katılacak bu belli oldu. Sonuç olarak yeni ekip Luffy Kid Law Zoro Killer olacak. Yani Zoro ve Law, Apoo ile hawkinsin yerine geçecek. Bu demektir ki pek ala Zoro ve law'ın her biri apoo ve hawkinse denktir. Doğal olarak buradan yola çıkıp bak süpernovalar yonkouya yürüyor dersen ben de o süpernovalardan birisi de kalkmış bireysel hedefi olan başka bir yonko seviyesi olan mihawka yürüyor derim. Üstelik bunu tek başına adam toplamadan yapıyor. Shanskin magma durdurmasını jinei çıplak elle yapıyor yav alla sen :D Çok da marifet gibi sunma. Haki kaplı her kılıç pek ala durdurur. Rayleigh de lazer kılıcı durduruyor kendi kılıcı ile. Mihawk da pek ala durdurur. Ne yapacak Mihawk kendi tarafındaki Akainuya mı saldıracak?
.
Kid-Hawkins-Apoo birleşip Mihawk'ı indirelim demediğine göre Shanks'ın bulunduğu yer çok daha zorlukları içeren bir yer. Mihawk'ın pozisyonuna en fazla sağ kol seviyesi Zoro gelir. Shanks'a direk WB ve Kaido geliyor, ben bu seride Mihawk WB ile karşılaşıp denk dövüştüğü, denk görüldüğünü duymadım görmedim. Shanks Kaido'yu durdurup yenilmeyip MF'ye geliyor, haliyle Shanks'ın yaptıkları Mihawk'ı fazlasıyla aşıyor, kılıç mılış hikaye, dünyanın en güçlü adamına göre neredesin önemli olan bu. Shanks dünyanın en güçlü adamı ile rekabet edip, ölüsünü denizcilerin elinden alacak kuvvette, bu kadar basit.

Zoro'nun hangi ciddi durumdaki lafını sanji dinlememiş? Ciddi durumlarda lafını hep geçirmiştir. Espri amaçlı dövüşleri ciddiye almayalım artık. Zoro'nun yardımcı kaptan olduğu kuma çıktığında onun karşısına dikilmesinden belli. Sinsice de olsa Zoro bir kesik atabildi. Sanji de gelip çaktırmadan bir tekme attı sonra ağladı. Zoro en azından bir omzu yardı.
.
Zoro'nun Sanji'ye ''lafını geçirdiğini'' ben görmedim, adamların neredeyse yüzlerce bölüm yaptığı rekabeti ''espiri amaçlı'' diyorsan hakkaten Zoro tarafından aşırı taraflısın demektir, Zoro bile Sanji'ye 1000 adam gücünde diye basit bir övgü söylediğinde hemen kıskanıp ben 2000 adam gücündeyim diye atarlanıyor, bildiğin kıskanıyor böyle yard.kaptan mı olur? Düşünsene Roger Scopper 1000 adam gücünde diyince Rayleigh atlayıp ben 2000 adam gücündeyim ha one göre bak mı diyecek? Espirinin de ötesine geçmiş bir rekabet içerisinde bir ikili bunlar.

Bak kuma gelince ne diyor: Korsan avcısı Zoro seninle başlayalım. Acaba neden? Kuma bile Zoronun daha tehlikeli olduğunun farkındaki Sanjiyi iplemiyor. Önce zorodan başlıyor.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/483/18
Son derece normal, Kuma ödüle göre bakıyor, 120 milyonluk Zoro o anda önde. Şuan gitse Sanji'den başlar onun ödülü daha yüksek çünkü. Hükümete göre Sanji şuan Zoro'dan büyük tehdit ve Kuma hükümet için çalışıyordu.

tekrar ediyorum. MİHAWK, SHANKS, VİSTA muhtemelen SHİRYUU, KILIÇ YETENEKLERİNDE 1 NUMARALAR. Bu konuda sıkıntı yok zaten. Herkes kılıç en üst seviyeye çıkabilir. Ama EN GÜÇLÜ KILIÇ USTASI olmak için EN İYİ KILIÇ USTALIĞI seviyesinden de fazlası gerekiyor. Douruki, hız, haki, çeviklik, irade vs... Mihawk bunlara da onlardan daha fazla sahip olduğu için EN GÜÇLÜ. Shanks ise tayfası olduğu için yonkoularla kapışabilir pek ala. Ayrıca Mihawkın shichibukai olmasının sebebi tamamen kendi isteği. Donanma gidip de bunla baş edemediği için gel bari shichi ol dememiş. Vivre cardda diyorki daha fazla güçlü rakip bulamadığı için gidip schibukai oldu. Adam kendi isteği ile olmuş. Korsan avlayıp duruyor. Belki de ödül avcısıydı. E bu durumda gidip shichi olarak daha fazla hakka sahip olma şansı varken neden olmasın? Biliyoruz ki gel dedikleri toplantılara gitmiyormuş. Belli ki özel bir anlaşma yapmış. Canı istediği gibi takılıyor. Fakat marinefordda dediki Shanks ile dövüşmem anlaşmamızın dışında. Belliki adam shichi olurken shanksle olan savaşlarınıza katılmam diye şart koymuş. Aksi halde gider ona katılır. E denizciler de iyi ona katılacağına tarafsız kalsın daha iyi diye düşünüp kabul etmiş olabilir. Mangadan da bu sonuca varabiliriz. Bunlar ihtimal dahilinde olan şeyler. Mihawkın ödülü bile muhtemelen olmayacaktır. Yani bu adam avare bir herif.
.
En güçlü kılıçustası, en güçlü değil. Arada büyük bir fark var. Kılıçustalığında en iyisi, güçlüsü vesaire ne haltsa işte. Sadece kılıçustalığında.

Kılıçustası olunca başka teknikler kullanamama gibi bir kısıtlama bulunmuyor haliyle bir insan hem kılıç hem tabanca hem balta kullanabilir, Mihawk sadece iş kılıca gelince en iyi olur, bu kadar basit.

Atıyorum dünyanın en iyi keskin nişancısı var diyelim bu da Auge olsun, Kizaru'da lazerlerini keskin nişancı gibi atabiliyorsa ve bu konuda az biraz yeteneği varsa, Kizaru'yu keskin nişancı sınıfı ile kısıtlayıp Auge > Kizaru mu diyeceğiz? Mihawk fanlarının ve senin yapmaya çalıştığınız şey bu.

Shichibukai olmasaydı tam tersine Amirallerle aşık atabilirdi, dediğin şey tamamen zıt bir şey. Shichibukai olmak hükümet ile savaşmama rahatlığıdır. Haliyle Mihawk tek tabanca takılsa hem diğer korsanlar hemde hükümet ile istediği zaman savaşırdı, diyorsun ya Mihawk rakip arıyor diye, rakip arayan adam Amirallerle dövüşme şansını niye çöpe atsın? Ahanda Fujitora, sizin mantığınıza göre kılıçustası sayılır, onunla dövüşürdü Shichibukai olmasaydı.

Raylegih neden kılıç ustası diye luffye kılıç ustalığı öğretsin? Böyle bir şart mı var. Adam luffye haki öğretti. Yakın dövüş değil. Haki öğretirken mecburen sopa ile falan vuruyor ki gözlem hakisi falan gelişsin. İlla ki tekme tokat atacak yani. Bu yakın dövüş öğretmek değil. Luffy zaten yakın dövüşü iyi biliyor. Bu konuda derse ihtiyacı yok. Son derece iyi o konuda. Tekme atması bir şeyi değiştirmez. Zoro da mr1in karnına tekme attı. Kılıç ustalığından mı çıkmış oldu. İyi o zaman sap gibi yerinde dursunlar bacaklarını kullanıp hareket de etmesinler.
.
Neden öğretmesin? Bak Wano'da Luffy'nin eline kılıç geçti, kullanmayı bilmiyor kılıç tutup pistol atıyor. Bu eksikliktir, Rayleigh kılıçustası diye sınırlayıp adamı o kalıba sokuyorsun sonra Rayleigh'in 1,5 sene boyunca öğrencisi olan adama en basit kılıç tekniklerini bile öğretmemesini normal karşılıyorsun, Luffy'ye demezler mi senin hocan büyük kılıçustası Rayleigh ama kılıç sallamayı bile bilmiyorsun rezil herif diye? Ama böyle bir şeye rastlamadık, çünkü kimse Rayleigh'i senin gibi kılıçustası olarak sınırlamıyor da o yüzden.

Mihawk küçümsenecek birisi olsa, Shanksin muhattabı olmazdı. Kaido kibrinden küçümsüyor. Normal. WB de amiralleri küçümsüyor. Sonuç? Adamı yaktılar deldiler. Küçümsemek bir güç belirtmez kibir belirtir.

Sanji ve zoro konusundaki güç tartışmasına girmeyeceğim. Umrumda değil onu zoro fanları dert etsin. Ben Mihawka bakarım.
Shanks'ın güç olarak muhatabı olsa, hükümetin adamı olarak MF'de karşısına o geçerdi Akainu değil. Kaido kibirli diyelim, Big Mom için o zayıf, ezik falan der mi? Hiç zannetmiyorum. Ama Mihawk'ın Shichibukai olduğunu bile bile onları küçümsemiş işte, bahanesi yok.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık