Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yami Teach'in seviyesi nedir?

Yami Teach'in seviyesi

  • Amiral

    Kullanılan: 34 19.4%
  • Sağ kol

    Kullanılan: 77 44.0%
  • Sol kol

    Kullanılan: 25 14.3%
  • 3.adam yonkou

    Kullanılan: 15 8.6%
  • 4.adam yonkou

    Kullanılan: 4 2.3%
  • Koramiral.

    Kullanılan: 3 1.7%
  • Yonkou

    Kullanılan: 31 17.7%
  • Amiral yonkou arası.

    Kullanılan: 5 2.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Aşırı dengesiz bir karakter bir bakıyorsun çok güçlü gözüküyor, bir bakıyorsun çok zayıf gözüküyor.

Tek başına Garp ve Sengoku'ya atarlanıp yaşlı bunaklar diye aşağılayıp tayfasıyla Akainu'dan kaçan bir adam. Hadi diyelim ki Akainu ile savaş gereksiz riskti (meyveyi yeni almıştı ustalaşmamıştı), sen niye Garp ile Sengoku ile muhattap oluyon kaçsana meyveyi aldıktan sonra.

Bakıyorsun geçmişe Balıkadam adası flashbackde Marco ve Jozu ile birlikte gözüküyor, sanki onlardan sonraki adamıymış gibi. Shanks'a çizik atmış. Bütün bunlar Yami Teach'i geçtim, meyvesiz Teach için söyleniyor. Yani Meyvesiz bile komutan seviyesi gibi gözüküyor bu açıdan bakılınca.

Diğer taraftan bakıyorsun Magellan'dan tayfası ile birlikte tek yiyen, Ace'e karşı zorlanan, Luffy vurunca yıldızları sayan bir karakter.

3.Komutan diyeyim ama Sağ kol seviyesi çıksa da şaşırmam yani.
 
Teache vurduğu darbede zemin de hasar alıyor.Yani her türlü bir şok dalgası var onda.

Neyse pek uzatmanın alemi yok.Teach gözüktüğünde ayrıntılı göreceğiz bu tip şeyleri.
Şok dalgası olabilir, amaç şok dalgası yaratmak değil ki oradaki dalga boyutuna göre güç ölçülsün, nokta atışı yapıyorsa zaten oluşacak şok dalgası da kısıtlı olur. O balon saldırısı nokta atışı tipinde bir saldırı zaten, alan saldırısı değil, farklı tipte saldırıları birbiri ile karıştırmamak lazım. Akainu'ya vurduğu ilk saldırıda da kısıtlı bir şok dalgası ortaya çıkıyor, bu onun yaptığı saldırının zayıf olduğunu göstermez, sadece nokta atışı yaptığını gösterir.

wb’nin akainu’ya yaptığı ilk saldırıda çevrede wb’nin değer verdiği kişiler var hala. Onlara zarar vermeden yıkıcı bi saldırı kullanması imkansızdı.

İkinci saldırısında ise ilk kez wb kendini tutmadan vurabildi. Çünkü vurduğu tarafta ne tayfası ne de ace var. Koca savaştaki en güçlü saldırısı oydu büyük ihtimalle. Akainu’nun verdiği tepkiden de belli. Sengoku da o saldırıdan sonra “yüzü gitti hala bu kadar gücü var” demişti. O saldırı ayrı seviyedeydi.

Teach’e vurduğu saldırının kaido’nun balyozuna yakın olduğunu bile sanmıyorum. Wb mermiyle ölecek durumdaydı orda. Akainu karşısındaki hali bile o kadar kötü değildi. Bi de koca yonkou, dünyanın en güçlü adamı kendi fiziksel gücünü ve hakisini kullanmadı orda. Sadece deprem meyvesini kullanarak hasar verdi. Bi zahmet ona dayansın teach.
Akainu'ya gelince olan Haki Teach'e gelince mi bitiyor? Vay be, 1 dk'lık süresi varmış Haki'si hepsi Akainu'ya gitmiş desene.

Bir mermi var, birde mermi var. Benn Beckman'ın mermisi ile diğerlerinin mermisi bir değil. Teach'te Haki olduğunu varsayarsak onun sıktığı mermi de farklı olur. Auge'nın sıktığı mermi zaten farklı. Shiryu orada kılıçla girişiyor, mızrakla girişen, orakla girişenler falan var, mermi ile öldü diye abartmışsın resmen.
 
Son düzenleme:
Teach'in hakkının verildiği ender konulardan olmuş. Bir aralar Yonkou Teach'in Kaido'dan tek yiyeceği iddia ediliyordu. :d

Amiral etmez, ama serideki en tehlikeli güce ve kurnazlığa sahip. Dediğim gibi Teach çok değişik bir karakter, her an her şeyi yapabilir. Ace-Dof seviyesi uygun Yami Teach için. birinci, ikinci komutan arası bir konum. Ankette 2. komutan dedim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık