Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla mis anlayışlarımız epey bir farklıymış demek ki, ben şu an hayatı seviyorum :oleyo:




Dof için çalışıp bir Vergo olursan haklısın. Ama Bellamy olmak veya çöp askerlerden biri olmak da var.
Luffy dengesiz, berbaber yaşamak istemezdim orası doğru ama Dof'a her türlü kendisini tercih ederim yani.
Bellamy kolsuzsa Dof ne yapsın hayır Dof un yerine kendini koy Bellamy i ne yapacaksın :D
 
Dof için oyuncak olarak çalışmak da var. Ama güvendesin tabi, ölmüyorsun sonuçta. :ehe:
Aynen. Hem kaygıların da yok sonuçta artık kimse seni hatırlamıyor ve ölmüyorsun sonuçta.
Yani en azından yoldan geçerken “dur şunu öldüreyim” demiyor kdjsjsjdj baya güvenli
Tek yapman gereken çalışmak. Mis gibi valla kaygısız hayat.
Daha ne olsun anlatmaya gerek yok . Ne kadar dalga da geçseniz gerçeklerin farkındasınız, bravo valla .. :cool:
 
İlk yumruk neyse de 2. yumrukta koka savunması yapmalı bence. Çünkü saldırı yiyeceği o kadar belli ki. Hani Kuzan Wb kendisine saldıracağında logia savunması yapıyor ya.. Akainu'nun durumu Kuzan'dan çok daha belli yani. Adam seni fırlatmış havaya, yumruğunu çekmiş, ee kuş değilsen düşecen belli yani :D Bu durumda haki savunması yapmaması çok çok saçma olur. Çünkü yumruğu yiyeceği %500 bariz. Bu kadar tecrübeli bir adam böyle büyük bir hata yapmaz.

Amiraller idam platformuna gelen saldırıyı görünmez haki kalkanı ile durdurdu. Shanks, Ray vs. bunlar da örneklerini gösterdi bize. Lakin bu görünmez haki kalkanı logialara ekleyebileceğin ya da sadece logialara da değil diğer meyve türlerine de eklenmeye ek bir form gibi durmuyor şu an. Aksi durum olsa bu zamana kadar görürdük diye tahmin ediyorum. Saldırıya haki ekliyorsan koka.

Görünmez kalkan durumu daha çok savunma amaçlı kullanılıyor. Hee yarın tersi durumlar olursa o zaman ona göre tartışılır.

Bir de şu var. Katı logia yiyen adamlar haki kullanacak ama pica pica meyvesi gibi logialar bu güçten mahrum mu olacak ? Bu durum da bütün logiaların haki kullanma durumlarını biraz suya düşürüyor gibi ama bu sefer de aklıma Sabi geliyor. Adam bu zamana kadar haki kasmış, meyve yiyince tüm emekler iptal mi ? Bunlar hep cevapsız sorular..
Normal şartlar altında evet 2. yumruğa savunma yapmalı ama şartlar normal değil.Çünkü normal 1v1 yok orda.Bildiğin bi tarafın karşı tarafı aniden hazırlıksız yakalayıp pata küte dalması durumu var.Hani neye uğradığınızı şaşırırsın durumu olur ya Aka'nın durum aynen oydu.

Ama dediğimde mantıksız değil bence.İlk yumruğa haki savunması yapamamasına rağmen tepki verebiliyorsa 2. yumruğa haki savunmasıyla her türlü tepki vermeli,nakavt olmamalısın.İşte durumun öyle olmaması,Aka'nın 2. yumrukta artık nakavt olması onun o anlık saf dayanıklılık sınırının aşıldığının bir göstergesiydi.O yüzden ben o sahnelerde Aka'nın haki savunması yapamadığını düşünüyorum.

Cevapsız sorular kısmına iyi değinmişsin.Bak bunlarda benim dediklerimi destekliyor aslında.Ha tabii benimki sadece bir düşünce.Yoksa çok emin olduğum bir konu değil.Yani dediğin gibi Aka gibi adamlar b.haki eklerse magmanın sıcaklık etkisini ortadan kaldırabilirler.Hani sadece benim dediğimin de olma ihtimali olduğunu söylemek istedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık