Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana Lütfü'nün darbe sonrası kıvamını gösterin! Eğer Kid gibiyse durumu çarmıh reyizin günahını boşuna almışsınız demektir ;)
Boşuna alındı zaten. Tüm süpernovaların sonu aynı olurdu Kaido karşısında. Hatta Kid; birkaç saniye daha geç tek yemiş bile olabilir. Luffy pervasızca daldı çünkü. :D
 
Ahhaaa Lütfü tek yemiş.La hiç beklemiyodum.Sinirlerim bozuldu
Lütfü D anlamından gelen bi güç almazsa kralı unutsun babayı alır anca.Kozukiden çok sağlam bir sır alir bence.Eski ilkel geçmiş hatıralarini hatırlar kanından gelen.Sonra gelsin Kaido mazlumu.
 
Oda'ya söyle de şu Zaman Odası'na soksun artık bizimkileri. Bu böyle olmayacak. Coby uyuzunu da alsınlar yanlarına. Ne ara amiral olacak da Luffy'nin karşısına dikilecek bu çocuk?
Bir oda ayarlamadı ki Oda çocuklar açta, açıkta, tek yedikleri zaman başlarını soksun. Merhametsiz koopek :D

2. bir zaman atlaması olmayacak demişti sanki yazar.

Yani yine ana karakterin şansı yaver gidecek düşmanınki tam tersine.

O değilde Shanks bu hayvanların içinde Yonkou olmuş ya herif nasıl bir yeteneğe sahipse artık. Haki seviyesi dağları taşları dillendirir o derece muhakkak.
Shanks boş değil canım. Mihawk'la kılıç bilemek için yaptıkları baya geliştirmiş kendisini. Bir de dövüşselermiş ahh :hhh:
 
Beast Pirates zaten az çok göründü sadece kişiliyetleri belli değil diyebiliriz. Şurada gördüğümüz her hayvanı göreceğiz muhtemelen .

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık