Yonko farkını görmüş olduk... lucci olayına çok benziyor.Çok sağlam bir arc olacak diye bekliyorum bakalım.
Garp'ı diyorum abi, Ray-san daha Kizaru'da kitleniyor bu azmana pek bir şey yapamazGiriş sahnesi güzel olurduda sonu hoş olmazdı.Bir efsaneyi yırtık bez gibi yerde görmek istemezdim Osman(gerçi Garp demişsin,ben hocası deyince aklıma Silver geldi )
Oda onu da 12 Dev Adam'dan çalmış. Sırıtmasın diye 11'e düşürmüş. 11 süpernova Kaido'ya girecekmiş.Luffynin daha da büyük bi forma ihtiyacı var.
Çözüm g5: u a dev adam!
Kaido da var ya işte. Toplamda 12 dev adam oluyor. Hatta adamı da Arda Turan’dan çalmış, turan taktiği yaptıracakmış.Oda onu da 12 Dev Adam'dan çalmış. Sırıtmasın diye 11'e düşürmüş. 11 süpernova Kaido'ya girecekmiş.
One piece telefon oyunundan değil mi bu yaKaplan ve Ejderha
Evet ahahah ama buraya da öyle kafalarına göre koymamışlar, öyle olsa atarmıyım ben Linç yerim linçççOne piece telefon oyunundan değil mi bu ya
Aynen. Çok uzak bir gelecekten kastı 1 hafta 10 gün değildir inşallah. Saçma olur. Bu durumda ne olacak ki bizimkiler "uzak gelecekte" bu tarz engelleri aşacaklar üstad ?Bigmom elinin tersiyle G4'ü durdurdu üstüne gülerek peşine verdi , muhtemelen oda o an eline geçirse Luffy'i dümdüz edecekti.
Katakuri Luffy için epey uzak geleceğe bakıyorsun derken gerçekten epey uzağı kastetmiş.
Kaido ve Bigmom'u gördükten sonra Luffy'nin gücü ile zirve olamayacağı en azından 19 yaşında bence tescillendi.
Ha 40 yaşında Luffy ikisini de teke tekte alır ki muhtemelen Roger Grandline'i fethederken hepsini öttürmüş. Niye çünkü Roger 'ın yaşı 50 küsürdü yani herif zirvesinde .
Bir ara Kadio'nun normal yumruğu Kong Gun ayarında var mıdır diye konuşulmuştu, belki hatırlarsın. Eğer olay spoilerdaki gibiyse Kaido'nun normal yumruğu Kong Gun'dan daha fazlaymış.:Kaido da var ya işte. Toplamda 12 dev adam oluyor. Hatta adamı da Arda Turan’dan çalmış, turan taktiği yaptıracakmış.
12=11 vs 1
Dev= G5
Adam= Turan taktiği
Her şey yerine oturdu şimdi. :/
Oda'ya söyle de şu Zaman Odası'na soksun artık bizimkileri. Bu böyle olmayacak. Coby uyuzunu da alsınlar yanlarına. Ne ara amiral olacak da Luffy'nin karşısına dikilecek bu çocuk?Aynen. Çok uzak bir gelecekten kastı 1 hafta 10 gün değildir inşallah. Saçma olur. Bu durumda ne olacak ki bizimkiler "uzak gelecekte" bu tarz engelleri aşacaklar üstad ?
Toki ölmemiş olsa da Allah rızası için şu çocukların elinden bir tutsa yahu. Yazıktır günahtır yauvvv