Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O neymiş ya? :D Uyuyan bir efsaneyi tanıtacakmış ve bu efsane WB ile bağlantılıymış. Onu diyorsun galiba sen ama hafızanda yanlış yer etmiş.

Yine de Brook'un buz saldırısı, Kin'emon'un alev kesmesi, WCI'da Prometheus'a yalnızca su ile zarar verme, Mink'lerin elektriği gibi mevzular element tabanlı saldırıların resmi olmasa da seriye yedirildiğini gösteriyor. Bir ihtimal Luffy'nin de böyle bir güç alması mümkün.
Luffy lastik meyvesi olduğuna göre: yeni güç olsa olsa vurulan darbeleri aynı şekilde vey daha
Tama ölmüş diyorlar. Çizim şekli de öyle gösteriyor.
Tama öldü ise gücünün en yakınındaki meyveye geçmiş olması lazım deil mi?
 
Kimin olduğundan ziyade, Lufy sağ koldan sonra tek yemesi oldu. Bu fark kapanmaz. Biri sana tek atıyorsa, ortada Vs yoktur. Kendini geliştiremezsin. :D aklımda tek soru Fuji tek yer mi?
Tek yemesi bile en fazla 2 dk durabilir karşısında. Luffy serideki en güçlü ilk 20 adamın arasına girer ve tek yiyor zirve çok acayip.
 
Anlıyorum, kabullenmek zor tabi.
Ben ölmüş olmasını isterim zaten. Mangada olmasa da animede duygusal sahne çıkar, güzel olur. (Toei duygusal sahneleri yapabiliyor neyse ki.) Ama ölmüş olmasına ihtimal vermiyorum pek. Gerek Oda'nın böyle bir şey yapmak gibi bir huyu olmaması, gerek sahnenin çiziminden dolayı bana öyle geliyor. Bekleyip göreceğiz artık.
 
Katakuri'nin Luffy'e uzak geleceği görüyorsun demesi mantık buldu. Yonkou ile sağ kol arasında bile böyle muazzam bir fark var. Ben daha az olmasını bekliyordum...:D
Ben arada çok fark bekliyordum ama bunu bu şekilde göstermesini beklemiyordum. Eğer spoilerda olduğu gibi tek vuruşta bu iş olmuşsa bu bölümü anlamak için Kaido'nun gücünün açıklanacağı bölüme kadar beklerim. Aynı Big Mom'ın demir gibi vücuda sahip olması gibi Kaido'da da özel bir durum vardır. Big Mom'ın özel durumunu bilmeden G4'ten etkilenmemesini görsek ortaya farklı yorumlar çıkardı. Ama sonrasında Big Mom'ın özel durumunu öğrenince G4'ten etkilenmemesi mantıklı hale geldi. Aynı şekilde bu bölümü yorumlayabilmek için Kaido'nun özelliklerini bilmek lazım bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık