Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Aslında haklı çocuk. Hayal gücü kadar güçlü bir şey mi var. Önceki bölüm bu şaka maka en güçlülerdendir demiştim ama kesinleşmesi hoş oldu.
Bu bölüm hoştu bayağı Zaraki ve tümen kaptanının tepkileri çok hoştu. Zevkle okudum oraları.
Haklısın ama kimin elinde bu en güçlü olur ?
Sen ben kullansak bu gücü en fazla Zarakiye çizik atarız.
ama ne bileyim J.R.R Tolkin veya Martin gibi yazarlar kullansa Zaraki ile kapışırlar.

Bende dedim bayağı güçlü bir özellik ama gücün sınırı var Adam dağı taşı kesiyor sen çeliğim ben diyorsun. :D
 
Yok abi Zaraki bitmiş ya. Nerede o eski girişleri, atarları. Bir ruh eksikliği var ama çözemedim..
 
Zaraki bu veledi her türlü ötttürür ama ne biliyim genelde böyle sahnelerde karşıdaki adam şaşırır, korkar veya "sen beni nasıl kesersin" diyip sinirlenir falan yani bir şekilde tepki verirdi. Ama bu sayıda elemanda tık yok, Zaraki konuşurken de Kubo bir sahnede özellikle elemanın suratını görünmeyecek şekilde çizmiş, diğerinde de dediğim gibi herhangi bir duygu ifadesi yok. Tamam bu velet "ben en güçlü sternritterim" diyebilir ama kurgu gereği Juha Bach'ı Ichigo alacaksa Haschwalth'ı da Zaraki'nin alması lazım ama nedense içimde bu dövüşü perfect alamayacak mı acaba diye bir şüphe uyandı. Eğer öyle bir şey olursa Kubo atsın kendini Japonya'nın en yüksek gökdeleninden aşağı o kadar söylüyorum.

Aklıma gelmişken, Zaraki bir ara Ölüm Sanatı denen bir tekniği öğrenecekti ne oldu o iş?
 
Geçen hafta söylediğim gibiymiş.Önceki v çocuğun hayal ürünüydü.Yoktan adamı var etmese bile belli ki böyle bir güç kazandırmış.

Nnoitra muhabbeti gibi aslında.Kesemeyeceğini söyleyen en güçlü olduğunu iddaa eden bir rakip daha.Ancak zaraki bu dövüşte o kadar zorlanmaz.Tekleyecek halide yok.Biraz zorlanacak.Tousen dövüşü gibi sıklet farkını ortaya koyarak yenecek diye düşünüyorum.

Çocuk cidden güçlü küçümsenecek biri değil yine geçen hafta söylemiştim.Kesildikten sonra şoka bile uğramıyor.Ulqi kesildiğinde ne tepki veriyorsa bir benzerini veriyor.Daha çok numarası vardır ya birkaç tane üst üste deneyecek yada çok sağlam bir teknikle gelip zaraki onu alt edecek diye düşünüyorum.

Tabii dediğim gibi gücününde bir sınırı var.Rakibin direk bedenini hayal edebilmesi için dokunması şart diye düşünüyorum.

Ayrıca sternritterlerin en güçlüsü olsa bile en fazla 4.adam olabilir.Çünkü haschwald sternritter büyük ustası diye geçiyor.Haschwald aslında sternritter kategorisinde sayılmaz.Onların üstü.İshidayıda katarsak çocuk en fazla 4. sırada olabilir.Ha kanımca C ve D daha güçlü çıkacak en kötü onlardan sonra gelir gibi.Zarakiye kubo ısınmak için bile ezik rakip vermez bu saatten sonra.
 

Roronoa Zoro

Kenpaçinin yüzüne bi' şey olmuş? Nolmuş?
Yaşlanmış mı, yıpranmış mı anlamadım.
 
Bleach 574 Spoilers:

Other team members can feel Kenpachi reiatsu
The fight betwen Kenpachi and V is still going on
acaba kenpachi bu adamda göz bandını cıkarırmı ?

acaba kenpachi shikai dermi v de ?

acaba kenpachi için kubo,yaptım oldu,aslında kenpachi bankai biliyordu unuttu dermi :D ?

aklımda deli sorular :ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık