Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ebesinin nikahı yeşilin kılıçustalığıda artık iyise gitsin tekrardan eğitime girsin.Karakter rahat rahat takılıyor.Kesiş atınca Wano'lular şaşırıyor.Hala iyi.
 
Bakin arkadaşlar databook bizi güçlendiriyor.
Mugiwara organizasyonu büyüyor kedi köpek süpernovalar.
Adamlarda diyor ki bunlar geliyor ama otorite Zoro'da.
Zoro>Luffy.
 
Burada kritik cümle.ne biliyor musunuz ?

"Logia olan rakibini haki bile kullanmadan saf irade gücü ile ezerek.... "

Şimdi.. Normalde logia olan bir rakibi silahlanma hakisi ile yenersin dimi ? Ama logia olan rakibine kral haki kullanmazsın. Alakasız çünkü. Ama arada Zoro ve Monette olduğu gibi çok büyük bir güç farkı varsa ???

O yüzden, "logia olan rakibine haki kullanmadan" cümlesi kral haki olarak değerlendirilebilir.

Diğer yandan... Zoro'nun logia halinde olan Monet'i kesmesinin haki kullanmadan mümkün olmadığı da açıktır. Malum sahnede, sakki gibi tahminlerle sınırlı kalan bir gücün logiaya dokunması gibi benzeri görülmemiş bir olayı örnek vermek yerine bilinen bir güç olan kral hakinin kullanılmış olması daha mantıklı. Özellikle kral hakinin rakiplerini baskı altına alan bir güç olduğu ve Monet'in bu baskı altında korkudan donup kalması göz önüne alındığında kral haki bana daha mantıklı geliyor.

Son olarak malum sahnenin kral haki efektleriyle bire bir aynı olarak yansıtılması da bu düşüncemi kuvvetlendiriyor.
Haklısın da işte net bir şekilde "haki kullanmadı" diye yazılmış. Zaten fiziksel olarak bir zarar vermedi ki Monet'e. Fena şekilde tırsıttı hatunu. İrade, duruş, sakki, şeytani ruh hepsi bir arada zaten. Konuşmalarıyla bile etkiledi kadını. Bir de h.hakinin direkt korkutma amaçlı kullanıldığını daha önce görmedik sanırsam. Ya etkilemiyor ya da direkt bayıltıyor. Ortası yok.

Neyse, zaten Zoro'dan h.haki bekliyoruz genel olarak ama bu sahnede kullanmadığı açık bence.
 
Sizin Dof'a yaptığınızı yapıyoruz işte.
Şşş sanji baba bok çukuruna düşerken kaç kişiyi kurtardı haberin var mı :a:
Bok çukurunda olup çıkamayıp beni öldürecekler magellaan koruyun beni demiyor en azından :a:
Biz hakkını savunuyorduk yenilmek çukura düşmek değil sonuçta.Sanji sadece yenilmiş olsaydı keşke,yenilmiş olsa hala baştacı edilirdi ama biz fazla gömsek de pek elinden tutanı kalmadı malesef yazar sayesinde...



Aslında şimdi o kartta tam olarak neden bahsediyorlar falan bilmek lazım, hani güç derken şimdi buna hız falan giriyor mu bence girmez yani girmemesi lazım, Zoro'nun bitiriciliği mesela çok fazla şimdi o girer mi yok bence girmez böyle şeyler olmaz yani, hee ne dedin, olmaz değil mi olmaz de la ahahaha :hhh:

Hem taaa iki yıl öncesinin kartı o zamandan sonra olaylar çok değişti çok, basamakları çok hızlı aştı Zoro eğitim alarak :artiz:
Yok.Olmadı.Kıvırırken sol adımı önce atmalıydın.Bilmiyorsun bu işleri Alpamis öğretsin sana.:oleyo2::oleyo2:
 
Ebesinin nikahı yeşilin kılıçustalığıda artık iyise gitsin tekrardan eğitime girsin.Karakter rahat rahat takılıyor.Kesiş atınca Wano'lular şaşırıyor.Hala iyi.
Kılıç yeteneğiyle ne iş oluyor la ? Adam niye kılıç yeteneği eğitsin, haki girmiyor, hız girmiyor, güç girmiyor, meyve varsa hiç girmiyor eee ne anladım ben o kılıç yeteneğinden. Çok belli ki Mihawk adamı hakide eğitmiş iyi yapmış kılıç yeteneği ne ya sonra düello atıp kapanıyorlar falan töbe yarabbi :bilmem:
 
''Luffynin kolları iyi uzar''
''Franky iyi bir marangozdur''
''Robin iyi yazıt okur''
''Jinbei iyi yüzer''

Databook harika kaynak abiii. Hep databook okucam artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık