Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet. Meyve işi bozuyor. Yok öyle meyve gücüyle yer çekimini bozup sonra da kılıç ustasıyım demek. Mihawk'ı yense dahi unvan Mihawk'ta kalırdı yine. Haki kapatma klişesi var ya bu sefer gerçekten meyve kapatması gerekir unvanı istiyorsa. :/
Çok tartışılan bir konu bu da. Bir yönden haklısın. Lakin yarın birgün Zoro vs. Fujitora olursa bu düşünce de darbe yiyebilir.
 
Ya sen ne anlatıyorsun adamın gözleri ortada Im'ın gözleri ortada, Shanks gibi ufak bağı olan adam için yapılan ayrıcalığa bakarsan Mihawk'a oranın tapusunu verirler. Reis farklı alemden çıkacak ayık olun ayık :artiz:
İm reyizin babası olduğu ortada da işte çocuğunun kendi ayakları üstünde durmasını istiyor. O yüzden orada kabul etmezlerdi o şeytani aurasını salsa bile :oops:

O değilde Red reyiz Shiryu baba kesecek mi Mihawk reyizi?
 
Linlin Luffyler ile karşı karşıyayken zayıf çizilebilir, burada problem yok.
Diğer taraftan Luffy'i hedef alan Mihawk, bir kaç kişi tarafından durdurulduğunda zayıf, öyle mi?
Ne bekliyorsun, Mihwak'ı kimse durdurmasaydı da Luffy ölsemiydi!?

Kendinizle çelişmeyin be!

Gerçek bir dövüşte timsah'ın Mihawk karşısında varlık gösterebileceğini düşünüyor musun?
Zayıf dediğimi nereden çıkarıyorsun. Forumda istedikleri karakteri gömüyorlar. Bazılarının dediklerine göre Luffy'nin düz yumruklarla yendiği Crocodile'a takılıyor adam. Bu kadar güçlü ve Yonkou seviyesinde olan adam Crocodile'ı geçemiyor size göre. Çünkü öncesinde önüne peş peşe çıkan rakipleri anında kesiyordu. Bu çelik olan ve Mihawk'ın görünce anında tanıdığı Daz Bones da var. Fakat ciddi bir rakip geldiği zaman anında duruyor.

Yeni açıklanan bilgiye göre de Mihawk rakiplerinin seviyelerini tahmin edebiliyor tarzında bir yorum var. WB de tahmin edemiyor ve denemek için saldırıyor. Crocodile'dan güçlü olduğunu anladıysa niye saldırmıyor acaba?


Hee yani diyorsun ki Luffy'i harcamamk için Croc'u da harcamadı mangaka öyle mi? Gerçek bir dövüşten kastın nedir? Tabi ki de düşünüyorum neden düşünmeyeyim? MF de ne Dof ne de Mihawk'ın Croc'a karşı bir üstünlük kurabildiklerini görmedim. Sen gördüysen bana manga sayfaları atabilirsin. Aksine bu karakterlere karşı Croc daha ağır bastı MF de ben sana bunu sayfalarla kanıtlayabilirim.

Aksine Mangaka üstünlük oldupunda anında gösterdi Jinbe vs Moria ve Dof- Moria örnekleri var.
 
Yemez yemez. Wb'nin elindeki de kılıç sayılıyormuş. Wb gidip Mihawk'ı patlatsa en güçlü kılıç ustası Wb olacaktı bu mantıkla. :/
Zaten WB'nin elindeki kılıç sayılıyor iken en iyi kılıç ustası ünvanı onda değilse o zaman bu ünvanın gerçekten kılıç hüneriyle alakalı olup olmadığının muhasebesi gerekiyor. Harbi harbi bu olay kılıç hünerine doğru gidiyor ama hayırlısı.:D
 
Yemez yemez. Wb'nin elindeki de kılıç sayılıyormuş. Wb gidip Mihawk'ı patlarsa en güçlü kılıç ustası Wb olacaktı bu mantıkla. :/
Fujitora daha bi' samuray kültürü ile yetişmiş biri ya oradan kurtarır belki.. O bisento olayı da farklı yerlere çekildi zaten. Bisento kaliteli ya da isimli olabilir ama adamın kılıç ustalığı ile alakası yoksa X bisento taşıyor diye Mihawk'ın klasmanına mı girecek ?
 
Zaten WB'nin elindeki kılıç sayılıyor iken en iyi kılıç ustası ünvanı onda değilse o zaman bu ünvanın gerçekten kılıç hüneriyle alakalı olup olmadığının muhasebesi gerekiyor. Harbi harbi bu olay kılıç hünerine doğru gidiyor ama hayırlısı.:D
Meyvesi var olm adamın, hem de en güçlü paramecia. Daha başka yoruma gerek var mı? :D
 
Shanks'ın isimli bir kılıcı olabilir. Her kılıcın hemen hemen bir ismi var bunda ne var ki hele de ''Kılıç yetenekleri Mihawk ile eşit olan'' bir kişinin neden kılıcının ismi olmasın ki? BM'nin de kılıcının bir ismi var. Meyve, H. haki veya seride nadir görebileceğimiz farklı bir güç olabilir mesela.
Tamam o güç çıksın ondan sonra konuşulur şuan öyle bir şeyin ipucu bile yok. Adam bildiğin kılıcı ile iş yapıp, yanından kılıcını ayırmıyor.
Rayleigh haki üzerine diyor ki hemen hemen herkes kendini tek bir tipte geliştiriyor. Eğer kendini tüm tiplerde geliştiriren zirveye oynarsın. Bugün KK'liğe en yakın kişi diye açıklanan kişi kim? Cevp: Shanks aynı şekilde WB'nin gemide H.Hakisi gemiyi çatlatıp, WB ile bisestove kılıç çarpışmasından sonra göğün yarılması gibi olaylar'ın daha gelişmiş versiyonlarını görebiliriz mesela bu da farklı bir güçtür. Hani sen demek istiyorsun ya Mihawk da olmayıp Shanks da gösterilen şey ne diye. Bunlar örnek gösterilebilir.
O açıklama hala adamın kişiliği ile alakalı bariz net yani. Miwawk'ı daha işlemedi bile ve illa ki gösterecektir. Mihawk'ın da üç haki de master olma ihtimali var. O gök yarılması Kral haki çarpışması değil mi? Öyle biliyorum ben farklı bir şey yok. Ve hala kılıçtan bahsediyoruz farkında isen, Wb ile kılıcını, sakazuki ile kılıcını kullanıyor adam, ee nasıl bu adam Kılıçcı olmuyor?
Yahu iyi ki BM bir krizde durdurulabildi yoksa Mihawk'ı savunacak başka ir şeyiniz olmayacak. Bunu cidden sadece bizim tayfanın yapabilecek olabileceğini anayamadınız. Diğer tayfalara bak kaptanlarının bile durumu ortada ÖRN: Kid. Adam pert olmuş. Bizimkilerin orada ölmemiş olmalarının tek sebebi ''bizim tayfa olmaları'' dediğim gibi diğer tayfaların durumu ortada. Kaido APO ve Hawkins'i havlatmış köpeği yapmış. Kid'in ise pestilllerini çıkartmış. Sebep ne acaba? Cevap net bizim tayfa olmamaları. Veya BM'nin on yılda gelen tatlı krizinin bizim tayfa zamanında denk getirilebilmesi ve yüzlerce şans ile gelen durumlar.
He peki Vista, Mihawk'ı tam ne ile uğraşır iken durduruyor? Luffy ile değil mi? Bunu geçtik. Sonra Croco var adam Luffy den gider yiyor hatta alabasta da dayak yemişliği var. Geliyor Mihawk ile Sakazukiyi durduruyor gerçekten çok mantıklı her şey. Yani Luffy> Mihawk ve Saka diyebiliriz.
en Crocodile'ın kurtmasına niye bakıyorsun? Orada Mihawk'ın niye bir şey yapamadığını söyleyeceksin. Daha öncesinde kesebildiği herkesi keserken Crocodile da neden duraksıyor?
Sakazuki Ace ile Wb'yi döverken neden Croco'yu pataklamadı? Yani Mf de sürüsüne bereket mantıksızlık var adam kendide kabul ediyor zaten.
Yahu sen Mangayı okumuyon heralde veya dediğim gibi sitediğini kabul edip sitediğini etmeyen Mihawk fanlarındansın. MF de Vista ve Mihawk ilk kez karşılaşıyorlar. Shilew ise hapistanedeydi karşılaşmış olma oranları yüzde 1 bile değil belki de.
Bende diyorum ki adam unvanu almış.Gelsinler alsınlar adamdan ne diyeyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık