Umursamıyor bulutu falan. Kadın ölümsüz. Çok sevdiğin Mihawk'ın dengi Jimbei kadını gemiden 1 metre itebiliyor sadece tüm gücüyle. Yani Mihawk falan imkanı yok bu kadına hasar verebilsin.Brook'u altındaki bulutu keserken öldürseydi keşke
Coby'ye atılmış yumruğu durdurur.Mihawk kılıcı ile Akainu'yu durdurur mu durduramaz mı onu söyleyin, kankası Shanks gibi yapabilir mi. En güçlü kılıç ustası haa
Wb tayfasının yapamadığı şey, Vista Vista deniyor ya...
Olayın geliştiği duruma bağlı sanki. Ama Deiku olduğundan ezdirtmez ve durdurturdu sanki. Ama Shanks'a göre değerlendirecek olursak sonraki konuşma ve yiyorsa bana gelin kısmında aynı havayı verebileceğini sanmıyorum.Mihawk kılıcı ile Akainu'yu durdurur mu durduramaz mı onu söyleyin, kankası Shanks gibi yapabilir mi. En güçlü kılıç ustası haa
Wb tayfasının yapamadığı şey, Vista Vista deniyor ya...
Evet gerekmiyor buna bende katılıyorum. Ama gördüğümüz hiç bir kılıççıylada kapışmamış olması garip değil mi?Sanıyorum yine seninle tartışıyorduk bu konuyu.. Geçen sefer de dedim. Mihawk'a en iyi ünvanı verilmiş ise mangaka Op evrenine hakim olduğu için, seriye gelmks ve gelecek karakterlerin hepsini bildiği için veriyor. Burada Mihawk'ın Fujitora ile ya da atıyorum Oden ile karşılaşma gibi bir zorunluluğu yok. Mf'deki karakterler Beyazsakal'la dövüşmüş mü ? Dövüştüyse kaçı dövüşmüş ? 100 kişiden biri ? Ama mangaka Beyazsakal'a en güçlü adam ünvanını vermiş mi ? Vermiş. Mangaka bu unvanı neye göre veriyor ? Serideki her karakteri bildiği için. Anladın mı ? O sebeple Mihawk Fujitora'yla karşılaşmış olsun ya da olmasın. En güçlü arkadaş. Bitti
Shanks'la olan durumu, Zoro'nun hedefi olması, ünvanı.. Her yönüyle.Evet bence de Mihawk>Fuji, haklısın ama bunu bu kadar net söylemenin sebebi Mihawk'ın unvanı mı?
Haklısın o sıra tek başınaydı Shanks, Mihawk aynı havayı veremezOlayın geliştiği duruma bağlı sanki. Ama Deiku olduğundan ezdirtmez ve durdurturdu sanki. Ama Shanks'a göre değerlendirecek olursak sonraki konuşma ve yiyorsa bana gelin kısmında aynı havayı verebileceğini sanmıyorum.
Sengoku reyiz bile dikkate almıştı eski toprak olarak.
Red reyiz şöyle düşün o zamanHaklısın o sıra tek başınaydı Shanks, Mihawk aynı havayı veremez
Utanmıyor da şunları yazarken