Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tasarımı sevdiğimden midir, yoksa tahmin midir bilemem amma; ben Mihawk'ın yardım etmek için Luffy'nin peşinden koştuğuna inanıyorum. Şöyle ki; sen amiral olsan Mihawk gibi birinin ( hadi sağkol diyelim ) peşinden gittiği birine gider misin? - Yok.
Jozu'nun durdurmasının da aradaki aile farkına yoruyorum ben. Yani durdurabilecek zaten Jozu, bir zahmet durdursun da. Mihawk'ın aramızdaki fark demesi, ardından Marco'nun krala öyle kolay ulaşamazsın demesi vs bence Mihawk için ipucu niteliğinde şeyler.
Mihawk'ın seviyesinin düşük görülmesi Mf değil bence. Vista'ya bu savaşı bitirelim demeden önce kışkırtıyor, isimli saldırısını kesip aynı anda slash atıyor. Sonra platforumun kapanacağı zaman geliyor. Mihawk bitirelim mi diyor, Vista da kabul ediyor. Hemen alttaki panelde de platformun kapanma zamanı geldi deniyor. Seviyesinin düşük görülme nedeni; yıllar önceden kalan bir teori. Mihawk, Teachle olan savaşında Shanks'a yardım edecek de. Jozu'dan elmas meyvesini alan Shiryu bunu kesecek de Zoro onu kesecek vs. Herkese acayip mantıklı geldi, öyle kaldı.
Son olarak Mihawk yonko olsa, Zoro onu geçse kk olur anlamı mı çıkıyor? Bence çıkmaz. Kuzan ile Akainu'yu hala denk görüyorum ben ve bir kazanan var. Forumun eksikliklerinden biri de bu bence. Sağkolu yendi amiral, amirali yendi yonko, yonko yen kk. Serideki güç dengelerini daha göremedik. Ciddi ve sağlıklı yonkoları, amiralleri görelim bi hakilerle vs o zaman yorumumu yaparım. :sapkali:
Son yazdığın doğru. Yonko yenmek demek yonko’dan çok güçlü anlamı çıkmaz dediğin gibi. Kata bile dövüşün sonunda ayaktaydı hala. Luffy şimdi shiryu-beckman veya marco gibilerini yenebilir mi ?
Şahsen zor. Ama şöyle ki mihawk yonko ise bu demektir ki zoro yonko gücüne çıkması lazım yani o lige çıkabilmesi lazım. Çünkü luffy katayı yenmek için o gelişip o lige çıkmak zorundaydı. Şahsen mihawk zamanında aynı sanji-zoro gibi shanks ile neredeyse denkti sonra shanks hedeflerine ve bir visyon ile acayip gelişti. Mihawk bunun farkındadır büyük ihtimal ve shanks’e bir saygısı var. Herkeste özel muamele görüyor shanks. Sengoku-gorosei mesela. Manga bile shanks’i tanımlayamadı. Adamlar kaido en güçlü yaratık,bm ye en güçlü aile,wb ye en güçlü korsan derken shanks’i tanımlamak çok zor dediler. İşte tanımlanamayan adamdan korkmak lazım bence. Öyle savaşa gelip gelin üleyn kapışalım veya çılgın kaido’nun yanına kim gidebilir başka :D
Adam dünyadaki dengeyi sağlamaya çalışıyor.
Savaşı durdurması,wb yi uyarması ve gorosei ile buluşması bunu gösteriyor. Şimdi mihawk bir kategori içerisinde en iyisi ve bu kulvarda zirvede. Bu zirveyi zoro istiyor yani zoro’nun hedefi. Luffy’nin hedefi ise yonkolara yani shanks gibiler. Onları aştıktan sonra zaten kk olabiliyor. Aynı wb gibi. O da hepsinden güçlüydü ama kk olmak istemedi.:sapkali:
Dediğin gibi ciddi amiral ben de görmek isterim. Şahsen yonkoya doydum ben.
Bm’nin saçları yanarken ki hali gayet ikna ediciydi bence.
 
Çok ayrıntıya girmeye gerek yok.
Amiral gücünde birini yenerse amiralden güçlüdür ama karşı taraf imparator kadar güçlü olduğunu kabul etmez, bu durumda bahis konusuz kalır. Benim bahsim, Mihawk'ın imparator gücünde olduğuna dair, imparatordan zayıf çıkarsa bahsi kaybederim. Arkadaşın iddiası, imparatordan zayıf olduğu yönünde. Mihawk'ın imparator seviyesi ya da imparatordan daha güçlü olduğu ortaya çıkarsa arkadaş kaybeder. Öyle değilmi @Jacques ?
Hakuba Mihawktan güçlüdür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık