Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav dipdibe olsa ne olacak adamların gemisine girmiş Jozu falan asker gibi bekliyorlar.Shanks tayfası oraya ulaşana kadar çullanırlar üzerine aynı şey değil yani.Aynı şey olması için yanında 3 komutanıyla beraber girmesi gerekirdi.

Ben o lafın insanları kapsadığını sanmıyorum Wb ölünce en güçlü adam ünvanı son bulunca en güçlü canlı denildi bence.Ayrıca güçlü canlı denmesi vs içerisinde en üstünü olduğunu göstermez.Mom da güçlü ona bakarsan ama gücü ne fayda ediyor dövüşmesini bilmiyor kadın bulutlardan,gemilerden düşüyor.Yani yenilmez ve güçlü olmak da en üstün yonkou olmak anlamına gelmeyebilir.
Shanks iki saniye onlara dayanmaz mı sence? Üstüne tayfasında en iyi keskin nişancı falan var, uzaktan bile saldırabilirler. En olmadı gemiyi batirirlar. Durum öyle senin dediğin gibi değil yani.

Linlin'in belli bir unvanı yok zaten, en güçlü falan değil yani. O bahsettiğin olaylar da Carmel'in resmi kırılmışken ve Ana tatlı krizinde iken oldu. Normal halinde böyle bir şey görmedik yani.

Kaidou için yaratık haricinde, kavgaya gidiyorsan yanına Kaidou'yu al, birebirde hep Kaidou alır gibi şeyler de var. Düşününce insanları kapsıyordur.

Ha illa Kaido haricinde biri güçlü olacaksa neden o kişi Shanks olmalı, onu anlamıyorum. Ama karaktere yakın olması haricinde en güçlü olmasının işareti olabilecek herhangi bir özelliği yok. Hani senin dediğin gibi bir unvan geçiyorsa neden Mom, Dragon, Garp, Teach, Im vs. değil de Shanks?

Üstüne arttırıyorum. Muhtemelen en zayıf yonkou Shanks çıkacak. Kid'in bunu hedef alması, Gorosei ile görüşmesi, Mihawk ile muhatap olması, balığa kol kaptırması, savaşa son anda gelip manasız bir güç gösterisi yapması falan.. Ha bu benim fikrim gerçi ama en güçlü çıkmayacağı çok bariz bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık