Şeyy abi ben seni hedefliyorum da.Shanks'ı aşabilecek bir rakip bekliyormuş ya o yüzden şeettim. :/
Ee?
Bizim tafyayı dağıttılar ama...
Ee?
Güçlü olmam lazım yani.
Ee?
Beni eğitsene xd
Şeyy abi ben seni hedefliyorum da.Shanks'ı aşabilecek bir rakip bekliyormuş ya o yüzden şeettim. :/
Gerçi yani yenmiş olsa o laf çok alakasız kalıyor,düellolar kesin sonuçlanmamış bence berabere kalmışlar,unutmuştum onuShanks kendisini yenen adama buraya düello için mi geldin diyecek kadar akıllı bir adam.
Shanks kim len ? Balığa kol vermiş adam, Mihawk Reis düello attıklarında kesmeyi kapatmasaydı o zaman görürdükAmma uçmuşsunuz ha. Mihawk kim köpek lan Shanks'ı yeniyor? Yıllar önce yenişememişler. Kol gidince de kendi yollarına gitmişler. Bitti gitti işte. Neyin davasını güdüyorsunuz daha? :S
Bırak mangadan hayır bulamıyorlar zaten bari burda sevinsinlerAmma uçmuşsunuz ha. Mihawk kim köpek lan Shanks'ı yeniyor? Yıllar önce yenişememişler. Kol gidince de kendi yollarına gitmişler. Bitti gitti işte. Neyin davasını güdüyorsunuz daha? :S
O da Mihawk'ın ayıbı öyleyse. Balığa kol vermiş adamı yenemeden çekip gitmiş rezil herif xDShanks kim len ? Balığa kol vermiş adam, Mihawk Reis düello attıklarında kesmeyi kapatmasaydı o zaman görürdük
Yenişememişler ama en güçlüyü Mihawk seçmişler.Halkın da geri zekalı olduğunu öğrendiğimize göre yolumuza bakabiliriz.Amma uçmuşsunuz ha. Mihawk kim köpek lan Shanks'ı yeniyor? Yıllar önce yenişememişler. Kol gidince de kendi yollarına gitmişler. Bitti gitti işte. Neyin davasını güdüyorsunuz daha? :S
İster reel ister sanal... Hangisinde hangi dönemde halkın akıllı olduğunu gördük ki? Toplumların genel ortalaması daima gerizekalı statüsündedir. :/Yenişememişler ama en güçlüyü Mihawk seçmişler.Halkın da geri zekalı olduğunu öğrendiğimize göre yolumuza bakabiliriz.
Sosyolojik tespitlerini sana sakla Elimizde olan şeyler belli iken yenişememişler demek yanlışın dik alasıdır.Hadi sen de klasik Şenks sonradan geçmiştir de de kalak ortada xdİster reel ister sanal... Hangisinde hangi dönemde halkın akıllı olduğunu gördük ki? Toplumların genel ortalaması daima gerizekalı statüsündedir. :/