Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynak almıyorum. Dövüş stili hiç görülmemiş diyorum... Bu adamın sadece saf kilic ustalığı bile Mihawk kadarken üstüne başka artılar var olabilir diyorum. Bunların hepsinin bir ihtimali var.

Shanks kolunu kaybetmeden ne kadar önce Mihawk ile savaştı belli değil diyorum bak hiçbiri belli değil. Ne in belirttiğim noktalar hep bu belirsizlikler... Ama her şeye açığa kavuşmuş gibi yorum atılıyor işte.
Bir kılıç ustasını kılıç ustası yapan tek şey kılıç ustalığı değil ki, bunun hakisi var, fiziksel gücü var, hızı var, zeka seviyesi var, dayanıklılığı var. Var oğlu var yani. Bunları pekala sen de biliyorsun. Ama Shanks bunların hepsinde master iken Mihawk'ın kılıç hariç hiçbir özelliği yokmuş gibi düşünüyorsun. Belki de kılıç ustalıkları eşitse bile Mihawk bunlar ile öne geçiyordur. Ama Muhtemelen denklem şöyledir. (Eşitler varsayıyorum)

Mihawk:
Kılıç ustalığı seviyesi: 100
Kalan özellikler: 90
Toplam: 190

Shanks:
Kılıç ustalığı seviyesi: 95
Kalan özellikler:95
Toplam:190

Ha ben zaten kesin deniyorum. Ama büyük ihtimalle diyorum. O dediğin ihtimallerin varlığı yüzünden sizin hala haklı olma ihtimaliniz var. Ama Oda bu kadar küçük şeylere takılmaz bence işte. Takılmış olsa bile bu özelliklerin Mihawk'ı amiral seviyesinin aşağısına kadar düşürecek kadar etkili olduğunu sanmıyorum. Dövüşlerin ciddi olduğunu ve bu dövüşlerden bir başka yonkou olan Beyazsakal'ın haberi olduğunu biliyoruz çünkü. Shanks'ın güçsüz zamanlarında olsa sallamazdı. Bu sebeplerden dolayı %95 haklıyız diyorum :(
 
Sen ne düşünüyorsun?
Valla açıkçası fikrimi değiştirecek çok yeni bir şey yok.

-Mihawk için daha güçlü kılıç ustası bekliyor denmiş. Seride nasıl ki meyve gücü diye bir şey varsa aynı şekilde kılıç ustalığı diye ayrı bir güç unsuru da var. O yüzden beklemesi mantıklı.

-Mihawk için h.hakisi yok denmiş. Şu an için öyle kabul ediyoruz zaten. Çıkarsa da neden çıktı demem. Bu konuda değişen bir şey yok.

Onun haricinde başka bilgi var mı bilmiyorum.
 
Mihak'ın ödülü neden açıklanmadı diye konu açmıştım. Haterlar gelip dalga geçmişti. Bak adamın posteri bile var ama ödülü yok. Şimdi bu Data da Mihawk işi tam tersi olsaydı hepiniz Datacı olacaktınız.
 
Çünkü yazar yazdı neden yanlış göreyim? Yanlış ne demek? Yalan demek adam niye böyle bir şey yapsın sadece onu anlamak istiyorum bir sebebi olamalı bunun o zaman.
Peki bana açıklar mısın, zamanında Sabo öldü diyen databook neden yalan bilgi veriyor. Oda'nın adı yok muydu onda da. Kendi serisindeki verileri hikayeleri anlatan bu kitaba neden yanlış bilgi koyulmasına izin vermiş?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık