Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela Big Mom üzerinden gidiyorum. Yaptığı kılıç hamlesini gördük. Bunun yanında Big Mom'ın promethus ve Zeus güçleri de var. Bunlar demek ki buna girmiyor.

Girmiyor ki Shanks'ten net güçlü olduğu belli olan WB varken Mihawk Shanks'ten güçlüsü Yok diye düşünüyor.

Burdan Big Mom'ın da saf kılıç tekniği Mihawk'ın dikkatini çekmiyor oldugu ortaya çıkıyor.
Söylediğin şey için adamda meyve olmalı. WB gündem dışı Hasan adam kılıç ustası değil neden gidip ona çatsın. Eleman kendisi gibi kılıç ustalarının peşinden gidiyor.

Bigmom ve Shanks ayrı ayrı dünyalar. Shanks'ın yapıpda kılıç tekniği olmayacak herhangi bir hikayesi görülmüyor. Adamın zaten bir kolu var ve meyvesi yok. Ne fiziksel güç, ne haki, nede tekme tokat atmak kişiyi Bigmom veya WB'nin olduğu pozisyona düşürmez çünkü onlar hem meyve sahipleri hem zaten birinin kılıçla işi yok diğeri ise meyve tabanlı dövüşüyor.

@twei dediğin gibi olabilir ama biz kronoloji ile kafayı bozmuşken bahsettiğim türden verilen bilgiler üzerinden konuşmuştuk.
 
Yok saymıyorum. Ortada hala bir çok açık var. Shanks hele tam kapalı kutu. Oyunlarda bile saf kılıç teknikleriyle cizilmiyor adam. Öte taraftan dediğim gibi WB bağlantısını düşününce böyle bir açık ortaya çıkıyor. Onu geçtim bunların en son düello attığı sıra Shanks'in gücü neydi belli değil. Şimdi ise en azından kol gittiğinden beri düello atmamışlar. Yani en son şahit olduğu güçten mi bahsediyor şimdi ki mevcut gücünden mi belli değil. Burda bayram havası var.:D
Animeyi veya filmleri kaynak alınca kıyamet koparken, oyunu kaynak almayalım lütfen. Shanks'ta bir Mihawk, bir Zoro karizması olmayınca, oyun yapımcıları onu kılıç ustası veya temel gücü kılıç olup arada sırada yumruk atan biri olarak hayal edememişlerdir doğal olarak :oleyo2:

Shanks'ın kol gittiği zaman adam zaten Yonkou idi. Kolunu kaybetmeden bir gün önce de Akainu'ya yenilmezdi bu adam. Ayrıca hadi güçlendi diyelim, en fazla ne kadar güçlenecek ki?

Bayram havası için erken gibi de değil gibi de aslında. Ama elimize büyük bir koz geçti ve Mihawk'ın amiral üstü veya yonkou seviyesi çıkma ihtimali çooook ama çooook yukseldi yani.
 
Zor tabi zor; kolay değil. Yılların şeysi.. Kimi kabuğuna çekilir "nasıl ya nasıllllll" der kimi bir kere daha 180 derece denesem yerler mi acaba der, kimi farklı sorularla konuyu farklı yerlere taşımaya çalışır.
@twei de dalga geçerek atlatmaya çalışıyor bu süreci. Anlayışla karşılayın arkadaşlar:fool:
Ooo özellikle beni alıntıladığına göre hoşuna gitmeyen şeyler söylüyorum xD Olsun olsun insan çelişkiye düştükçe gelişecek.
Yani diyorsun ki hiç Databook çıkarmayıp saçma işlere bulaşmamak varken. Oda gidip databook çıkarıp milleti kandırıyor öyle mi?
Şimdi databook çıkarmak kimin fikri bunu bilmek gerekiyor. Bunu Oda mı hazırlıyor yoksa markalaşan one piece adına Jump mı? Adam burda açıklandığı söylenen şeyleri Sbs'de de açıklardı. Milyon kere sorulmuş olma ihtimali var. Mangasını okuyan insanlar sbsyi de okur ama databook ile ilgileneceklerini gerçekten düşünüyor mu sence? Oda okurken zevk alınacak bir manga yazmaya çalışıyor, onun dışında anime, film veya ekstra şeylere ne kadar dahil oluyor da bu databook un tamamını şlak diye canon alıyoruz :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık