Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 919 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm çok iyi. @Roronoa Zoro @Densetsu no Samurai ikinizi kısmende olsa o teoriyi dikkat edip çevirdiğiniz için kutluyorum. :D Zaman olayı devreye girdi, bir yerde Zoro'nun babası Oden ama annesi başka biri yani Zoro gizli bir birliktelikten dünyaya geldi diye birey okumuştum o yüzden anasının soy ismini aldı diye.

Bunu atan yada konuşan oldu mu bilmiyorum. 25 Aralık 2006 da Akira Toriyama ve Eiichiro Oda beraber Dragon Ball x One Piece: Cross Epoch diye bir şey yapmışlar. Orada Zoro'nun çizimi dikkatimi çekti.


Burada Zoro'nun saçı ve kıyafetinde ki işareti kozuki clan işaretine benzettim siz ne dersini bilmem ama gönderme olabilir bu.
Bu cidden çok ilginçmiş. 12 yıl önce Zoro için spoiler vermişse yuh derim artık.
 
La ne dedik ? Shogun yonkou mu dedik ? :hoo: Herif kötü, adının anlamı karanlık. Adı yakışıyor, kendisine uygun dedik :bilmem: İnnasabiriiiiinnn!
Karanlık, b.haki diye yürüyecektin işte :oleyo:
Zaman işleyişinin farklı olduğu yerleri göz önüne alınca, çok tuhaf durmuyor bu durum. Wano durumuna benzer bir yer olarak, Enies Lobby var. Orada hiç gece olmuyor, her zaman gündüz vakti yaşanıyor. Bence Enies Lobby'de zaman durmuş durumda. Yani orada sonsuza kadar yaşarsın, ancak yine de dis dünyadaki zamanla eşit şekilde zaman akıyor. Sen oradan ayrıldığın zaman, dış dünyada olman gereken yasa geçiyorsun. Wano bunun bir tık üstü gibi.
Enies Lobby olayını unutmuşum hatırlattığın iyi oldu. Fakat buradan nedense şöyle bir şey geldi aklıma. Bu tarz olayların akıntılarla alakası olabilir mi acaba? İlk başta Poseidon olarak düşünmüştüm fakat akıntı 2 yerleşim yerinde de ortak pay gibi gözüküyor şimdilik. Fakat ekstra olarak Wano'da bu işin içine zaman yolculuğu girdi. Malum Kozuki hanesinin Poneleri yaptığını falan da biliyoruz. Ekstra olarak Kayıp yüz yıl diye bir şey var. Biz genel olarak mu kavramı bilgi olarak düşündük fakat son olaylardan sonra acaba zaman olarak da mümkün mü diye düşünmedim değil.

Aslında çok fazla şey var gerçekten Skypiea'da da Vearth sayesinde gelişim hızlı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Genel olarak zaman ile alakalı bir sorun var gibi gözüküyor sanırım.
Biraz karıştı sonlara doğru kusura bakma :)
 
Neler oluyor be geleceğe dönüş serisi mi bu ? Olmamış bu yani olacak iş değil inanamadım şu an.:(
Gerçi Sugar'ın meyve yaşlandırmıyordu ipucu vardı belki ama yine saçma yolculuk falan filan Foxy meyvesi yeterdi işte.


@RedTeroR @Daredewill

Yani artık Luffy level atladı geleceğe kaçacak doğru mu anladım ? :oleyo2:
 
Aynen mesaj gayet açık bence. Bu arc Zoro reisin.

Bu 25 Aralık 2006 da Akira Toriyama ve Eiichiro Oda beraber Dragon Ball x One Piece: Cross Epoch diye ortak one shot manga yapmışlar oradan :D
Bunu hiç görmemiştim ama bildiğin Kozuki Hanesi'nin arması bu; hata payı yok. Herkes (yani belirli bir kesim) Kozuki Hanesi'nin geri dönmesini bekliyor. Zoro, Luffy'ye " samurayları senin için toplıcam" diye söz veriyor. Zoro Kozuki Hanesi'nden ise o iş biter. Güzel ve anlamlı bir bağlantı olur.

Zorro Slav Dili'nde Golden Dawn demek. Yani Altın Şafak. Zoro'nun geldiği köy Shimotsuki, yani Sonbahar Ayı. (Wiki'de Frost Moon diyor gerçi.) Kozuki çocuk ya da ay demekmiş. ;)
Döktürüyorsun. DnS bunu beğendi :alkis:

Kozuki'ni "ay" anlamı ile kullanılıyor olması daha muhtemel. Raizo'nun yüzünde ay simgesi var. Çiçek başkentteki büyük ağaç yine ay şeklinde. Ay hakkında söylenen şiirler vs. Ay'ın Wano için anlamı çok büyük. Altın Şafak-Şafağı Getirenler. Zoro, Wano için Şafağı getirecek kişi olabilir. Tabi bu sefer de Luffy kahraman rolünü üstlenmezse :(
 
Neler oluyor be geleceğe dönüş serisi mi bu ? Olmamış bu yani olacak iş değil inanamadım şu an.:(
Gerçi Sugar'ın meyve yaşlandırmıyordu ipucu vardı belki ama yine saçma yolculuk falan filan Foxy meyvesi yeterdi işte.


@RedTeroR @Daredewill

Yani artık Luffy level atladı geleceğe kaçacak doğru mu anladım ? :oleyo2:
Aynen öyle oldu gibi. Artık Lufy beklenen kişi olduğu kesinleşti. 20 yıl atlamış. Vaat edilmiş kişi Lufy.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık