Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB'ye giden slash'ı ailesi durdurdu. Yani Mihawk ile WB arasındaki fark aile idi. Bunu görmek zor değil, sahne buna yönelik zaten ama Mihawk gömeyim de nasıl olursa olsun kafası göremez tabi. Şimdi Mihawk'ın ailesi de var, yani artık eksiği yok fazlası var.
Farklı bir bakış açısı ama burdan Mihawk=WB anlamı cıkıyor. Bunun imkanı yok bence.
 
Vista’da ilerde anlatır mihawk ile duello yaptık diye. Sonra millet mihawk ne zaman dünyanın en güçlü kılıç ustası olmuş diye araştırır :D
Mihawk sanki anlatıyor yaptık diye. Anlatan kim, çağın zirvesi Beyazsakal. Hatta öyle bir anlatıyor ki. Diyor hızlı yükseldin, ardından da Mihawk'la yaptığın düellolar hala aklımda. Bu ne demek? Cümle sıralaması ile bakarsan Mihawk'la bile kapışabilecek kılıç ustalığın var demek. Ayrıca savaşta Beyazsakal'ı durduran Akainu'yu da gördük( senin böyle azmana izin verirsek Marineford diye bir yer kalmayacak). Sahi sonra ne olmuştu ona? Ha işte Mihawk'ın karşısında olacak Vista'nın durumu da o olacaktı büyük ihtimal. Sen hala sarıl Vista'ya tabi.

O değil de adam wb ile seviye farkını görmeye çalışırken jozu tarafından durduruluyor :hhh:
Oda resmen ayar vermiş orda konumunu bil diye.
Aynı yorumu gene atıyorum resmen. Tam bir sayfa sonra da Marco Kizaru'ya verdi ayarı. Nasıl bir çıkarım yapılabilir bundan?
Savaşın sonunda da gördük ama Marco'yu, Akainu bütün komutanların içinden geçerken. 1 değil 2 değil. Adamı durduramadılar, yavaşlamadı bile neredeyse. Akainu > Beyazsakal Komutanlarının tamamı o zaman:good:.
 
Ne fark eder ? Sonuçta o konuda kendi düşüncelerine uymayan kişilere attığın net değil mi ? Net.Alıntılamadan atman daha kötü gözüküyor hatta.Tartışılcak türden bir mesaj içermeyip aklınca karşı tarafı küçümseme üzerine bir mesaj.Hiçte hoş gözükmemiş.Ben Mihawk haterları gibi yapmam diyorsun ama yapıyormuşsun bak.



İşte bahsettiğim fanlığın,taraflılığın tam olarak bu oluyor.Nasıl saçma ve göz kanatacak kadar yorum varmış ? Bi göster hele o yorumları ? Bekliyorum.

Bana göre de göz kanatan ve saçma olan ne biliyor musun ? Nw görmüş Alabasta Croco'nun Luffy'e yenilip birinin hapishane yolunu tutarken diğerinin macerasına devam ettiğini bilmenize rağmen mf Croco>mf Luffy ya da mf Croco=mf Luffy tezini savunmanız ya da muhabbeti oraya getirmeniz.Artı olarak yine nw görmüş Croco'nun bu saatten sonra sağ kol seviyesinde döneceğini söylemeniz.Oda biraz çizdiğinin arkasında dursa Croco için sağ kol seviyesi hayalden başka bir şey değil.Çünkü bu adam 40'lı yaşlarında ve direk nwyi görmüş geçirmiş birisi.Ama sen bunu kabul etmiyor ya da kabul etsen de söylemiyorsun.Neden ? Çünkü Croco aleyhine bir düşünce ve sen fanlıkla hareket ettiğin için Croco lehine mesajlar atmalısın.

Bak bana göre saçma olanda bu.O göz kanatan ve saçma yorumlarda bulunuyorlar dediğin kişilerin yorumları senden çok daha dolu ve mantıklı bana göre.



Yazamazlar mı ? Neye bu kadar bozuldun ? Sende bu Mihawk konusunda o gözlerim kanıyor tarzı gifi en az 3-4 kere atmadın mı ? Yani sende bu gifi atıp tartıştığını mı sandın ? Aynı o eleştirdiğin insanların yaptığını kendinde yapıyorsun ama konu kendin olunca eleştirmiyor başka insanları eleştiriyorsun.Hani harbiden çelişkili davranıyorsun.



Evet oydu.Madem nick söyledin atalım.

http://www.korsanfan.com/konu/sir-crocodile-donquixote-ailesine-karşı.6879/page-5#post-1004515

Bence gayette hater muamelesi yapmışsın ki o da öyle düşünmüş zaten.İki sonraki mesajında söylemiş bunu.Ayrıca başkalarına dediğim şeyi üstüne alınmış derken ? Adamı alıntılayıp ona demişken nasıl başkalarına söylemiş oluyorsun ?



Bekliyorum o zaman.



Manga alemindeki dostluk tam olarak bizim dünyamızdaki dostluk gibi değil.Bunu en başta yanlış yorumluyorsunuz bana göre.Bizim evrenimizde 2 çok yakın arkadaş birbirleriyle erkeklik için ölümüne kavga etmez ama manga aleminde erkekliğini göstermek için çok 2 yakın arkadaş olsan da ölümüne kapışırsın.Yine shounen olan Naruto'dan örnek verelim.Naruto ve Sasuke birbirlerini içten içe seviyor ve saygı duyuyorlar değil mi ? Ama ona rağmen iş dövüşe geldi mi birbirlerine ellerinde 2 atom bombasıyla girmekten de geri kalmıyorlar değil mi ? Sonunda bile birbirlerinin kollarını aldılar da yine kankaydılar.Yani bunlar ''arkadaş'' deyip dostça düello attılar ya da birbirleriyle ölümüne dövüşmezler demen ya da lafı oraya getirmen fazla geçersiz bence.



E BM-tayfa olayında Vista'dan daha güçsüz isimler BM'yi durdurmakla kalmayıp karşı saldırı bile yaptılar ? Kaldı ki orda bile BM muhtemelen Mihawk'tan daha ciddi savaşıyordu ? Ama sen yine kabul etmeyeceksin tabii.



Aynı yerden Shanks bi slash yeteneği varsa ve atsa Jozu'ya tek atıcak falan mı zannediyorsun ?



İşlenişten kastım ''Karakterin sırası geldiğinde altlarından çok farklı şeyler çıkıyor'' kısmıydı.Bu bana göre seride en net olan şeylerden biri.Bir karakterin kendi arcına girmedikçe o karakteri tam anlamıyla tanıyamıyor gücünü de tam anlamıyla bilemiyoruz.Kaldı ki mf Mihawk'ın arcı bile değil üstüne 30-35 chapterlık bir arctan fazlası değilken fazla kesin hükümler veriyorsun bana göre.
Düşüncelerime uymayanlara değil karakterin az çok seviyesi belli olmasına rağmen ''çöp seviyesi'' ''Jinbei etmez, Jinbei'den 10 kat az iş yaptı'' ''Magellandan tek başına kaçabilecek seviyeye gelmiştir'' ''Sol kol'u olamayacağı kesin'' ''Barto çıkar en fazla'' ''Smoker'dan bir tık altı'' Bunlara + olarak Croc'un MF de hiç bir şey yapmadığını savunup bari 1 tane pacifista falan alsaydı diyen bile var. Tabi sen bunların hiç birini görmeyip sadece insanlara bunu kendimi eğlendirmek için attığımı düşünün bir arkadaş gibi yorum atıyorsun.

Aksine beni bazı Mihawk fanlarından ayıran nokta bu. Ben orada Mihawk fanlarına biri çöp dedi diye benim dediklerimi demiyorlar. Veya bazı şeyleri daha iyi yapmasına rağmen yok öyle olmadı böyle oldu diyenlere benim verdiğim cevabı vermiyorlar. Aksine erguman sunulan bir konuya bile istediği tarafa çekilerek cevap veriyorlar. Karşı tarafı küçümsemek değil karşı tarafın küçümsediği yorumlara gülmek benim yaptığım. Arada fark var iyi okumanı öneririm istediğin şeyleri görüyorsun sadece. Hani o arkadaşlar mantıklı diyorsun ya yavaş yavaş o arkadaşların seviyesine düşüyorsun gözümde.

Sen demişsin ki ne fark eder alıntılamaman daha kötü. Ne alakası var? Ben o kişiyi alıntılayıp cevap versem de onun fikri değişmeyecek ve o karakteri yine de gömmek için yorum yapacak. Çünkü ben o insanlarla bu konuyu daha önce tartıştım ve nasıl biri olduklarını az çok biliyorum. Neden zamanımı boşa harcayayım ki? Düzgünce tartışabilen insanla ben zaten tartışıyorum.

Sen bir yorum önce bana düz düşünüyorsun deyip burada düz düşünüyorsun. Crocodile için Mangaka'nın Alabasta sonrası söylediği ve açıkladığı pek çok şey var. Sadece Croc için değil serinin geçmişinde işlenen karakterler için diyebilirim.

Bunların başında da Croc geliyor. Mangaka işlemiş olabilir fakat adamın hikayesi bitmemiş eğer sizin ve bazı arkadaşların dediği gibi ''Çöp seviyesi'' tarzında olsaydı bu kadar üstüne gidilmezdi.

Sen 40 lı yaşlarda NW görmüş diyorsun. Bu adam çaylakken NW ye gidiyor ve WB'ye meydan okuyor ve yeniliyor. Daha sonrasında adam Shichi oluyor ve korsanları avlıyor. Mangaka bu adam için gençliğinde yani çaylak zamanında adı Luffy gibi denizlerde hızlıca yükseliyordu diyor. Ek olarak ise mangaka'nın şöyle bir söylemi de var karakterleri zayıf görenler için.

"One Piece karakterleri hakkında kötü konuşanları duyunca rahatsız oluyorum. Mesela "düşman çok zayıftı" denildiği zaman onu nasıl daha güçlü hale getirebileceğimi düşünmeden edemiyorum!" Color Walk 6 (2014)

Sana göre güçlü gelmesi sorun olabilir fakat bu Mangaka'ya göre değil.

Sonrasında ise yazamazlar mı tarzında yorumunla beni yine şaşırtmışsın sana göre yazabilirlermiş deme ki. Bozulmakla alakası yok bozulsaydım zaten o arkadaşları alıntılayıp cevap verirdim farkındaysan gülmüşüm zaten arada fark var. Mihawk konusunda gözlerim kanıyor gifini tabi ki de attım. Çünkü öyle yerlerde öyle ergumanlar sunuluyor ki sadece ben değil bazı Mihawk fanlarının bile yeri geldiği zaman kendileri gülüyorlar.

Net bir olayı sanki öyle olmamış gibi lanse ediyorlar. Mesela Croc Mihawk'ı durduruyor fakat Mihawk'ın bir göz çizimini gösterip ''Aslında Croc durdurmadı. Mihawk orada Croc'un geeceğini erkenden görüp kılıcının tersiyle Croc'un saldırısını blokladı'' tarzında yorumlara atıyorum ki bunlara atmam da bir problem varsa ve bu o arkadaşlar rahatsız ediyorsa beni alıntılayıp söyleyebilirler. Çünkü adamın kendisi orada eğlenmiyormuş gibi düşünüyorum. Bende ortama ayak uyduruyorum. Fakat gidip de o konuda ''Mihawk çöp'' bir şey yapmış olmasına rağmen ''Hiç bir şey yapmadı'' ''Bartolomeo seviyesi falan'' demedim. Tekrar söylüyorum arada fark var.

Sen o yorumumda öyle demediğimi 1 yorum sonra adamı aıntılayıp söylememe rağmen burada sanki ona hater demişim gibi yorumlamanda ayrı bir komik olmuş. Ben ne demişim ''Belamy olayı tamamen benim eğlenmem. İster kendini hater olarak gör ister görme ben hater dediğime direk diyorum zaten. Crocodile hateri olduğunu söylediğim ve hater olduğu belli olan 3-5 kişi var zaten forumda. Benim bunu söylememe gerek yok bu Crocodile'ın adı geçen konularda veya adı geçen tartışmalarda yorumlara bakınca anında belli oluyor zaten.'' demişim yani adama direk hatersin sen diye konuşmuyorum. Eleştirebilir zaten farkındaysan Belamy de sen dediğim cümlenin sonunda bile gülmüşüm. Çünkü adamın eleştirisi biraz alakasız olmuş.

Croc'un güçlü olduğuna dair benden 10 ergüman istemişsin.

1-Mangaka'nın Croc ağzından söylettiği ''Beni çölde yenebilecek her hangi bir canlı yok'' söylemi. Kısacası meyve yeteneğinin seviyesine vurgu yapması.


2- Ivankov'un Croc'un gücünü bilmesi ve Luffy'den Croc'u serbest bırakmasını istemesi.

3- Ace'a engel olan Jinbei'nin ''Beyazsakala el sürmene izin vermeyeceğim'' demesine karşılık Croc'un ''Hemen burada ölümüne kapılaşım mı ne dersin?'' sorusuna cevap verememesi ve Croc'a MF de de olmak kaydıyla sözlerini yemesi ve engel olamaması.


4- Croc'un sadece Sables tekniğinin Luffy'nni G3 tekniğiyle aynı seviyede olması.

5- Marineford'a sadece kendine güvenerek gelmesi. Kısacası Denizciler Shichibukai oluşumuyla bir olup WB korsanlarına savaşıyorken. Aynı şekilde WN korsanları da Ace için Denizciler ve Shichiler ile uğraşıyorken. Croc oraya sadece kendine güvenerek gelmiş olması. Kısacası orada ki hemen hemen herkes arkasını bir yerlere yaslamışken Croc tek başına MF de iki tarafla da uğraştı ve en sonunda elini kolunu sallayarak gitti.

6- Dof'un Moria'a zayıfsın demesine rağmen daha sonrasında Croc'a ortaklık teklif etmesi, reddedildikten sonra ise tekrar üzerine gitmesi ve daha sonrasında ''Kıskançlıktan çatlayacağım'' demesi.

7- Mangaka'nın Croc için gençliğinde Luffy gibiydi demesi. Ek olarak "One Piece karakterleri hakkında kötü konuşanları duyunca rahatsız oluyorum. Mesela "düşman çok zayıftı" denildiği zaman onu nasıl daha güçlü hale getirebileceğimi düşünmeden edemiyorum!" Color Walk 6 (2014) Bu yorumuyla beraber daha güçlü bir hale geleceğini söylemesi.

8- Savaşta WB'nin baş belası demesinden sonra arkasından gelen Jozu'yu Aokiji'den daha erken fark etmesi. Bunun yanı sıra Jozu Aokiji'ye arkadan saldırmadı.

Ek olarak yumruğu yemesine rağmen yere bile düşmemesi ki Alabasta da düz yumruk yiyen Croc yere yığılıyordu ki hala Alabastayı ortaya sunan arkadaşlar var o yüzden söylüyorum. Orada düz yumrukla yediği hasarın onda birini yemiyor nerdeyse adam burada.


9- MF de hiç kimsenin gücünden çekinmemesi ve İdam platformunun önünde 3 Amiral olmasına rağmen oraya gidip Ace'i kurtarması. Daha sonrasında ise Dof'un yukarıda ki dediğim sözleri ve aşağıda ki saldırında ki Dof'un yüz ifadesi. 1 üst panelde gülen Dof'un yüzü Croc'un saldırısı sonrası nedense birden düşüyor. Şimdi foruma sorsan millet Croc kim ki Dof'un yanında tarzında onlarca yorum yapar. Bazısı der ki haki ile kesse ölürdü. Peki kesmediği ne malum?

10- Yonkou ilan edilen Mihawk'ı durdurması ve Luffy'i öldüreceğini söylemesine rağmen devam etmemesi. Bunun öncesinde ise Shanks'dan falan özür dileyen bir Mihawk vardı hatırlatmak istedim. Yine burada Mihawk fanlarına sorsan tek atar geçer ama işte adamın canı istemiyor derler. Önceden demişlerdi çünkü oradan hatırlıyorum.



10 tane dedim 10 tane attım bu kadarını kabul etmeyen diğerlerini de kabul etmez zaten. Neyse diğer yorumuna geçeyim.

Aynı yerden Shanks Slash yollasa falan demişsin de işte arada ki far da buradan ortaya çıkıyor. Shanks birisiyle seviyesini ölçecek olsa uzaktan Slash yollamaz ki? Üzerine falan gider hiç olmazsa ne bileyim yani aralarında ki farkı ölçecek diyorsunuz. Sonra en iyi saldırısını yaptı Jozu'ya takıldı deyince de nasıl en iyi saldırısını yaptı diyorlar. Yani aralarında ki farkı ölçmek için en zayıf saldırısını falan mı yapıyor karakterler? Daha sonrasında ise Shanks gidip Vistayla falan da uğraşmaz. Hani Luffy Hoddy'nin üzerine yürüyünce Sanji ve Zoro çıkıp engel oluyor ya o durum olur işte. O tarz bir durum MF de de olmuştu zaten Kizaru Luffy'lere giderken Beckmann'ı kastediyorum. Yani Shanks WB ile doğrudan muhattap olur uzaktan falan değil. Adam doğrudan Marco'ya tayfama katılır mısın diye soruyor.


İşleniş kısmına dediğim bir şey yok evet haklısın karakterlerin daha çok ayrıntısına giriyor. Karakteri daha iyi anlatıyor. Ben Mihawk'a hiç bir zaman zayıf demedim. Adam Zoro'nun hedefydi fakat bence şuan o hedeften biraz çıktı. Zoro bile artık Luffy'i KK yapma amacı gütmeye başladı ki seri başında bu tam böyle değildi. Seri başında hedefinin arkasını Luffy'i koyan Zoro şimdi her şeyin önüne Luffy'i koydu. Ben o yüzden Mihawk ile Zoro'nun bir daha kapışmayacağını söylüyorum. Mihawk yerine başka birini bekliyorum ben Zoro'nun yeni hedefi olarak.
 
Mihawk sanki anlatıyor yaptık diye. Anlatan kim, çağın zirvesi Beyazsakal. Hatta öyle bir anlatıyor ki. Diyor hızlı yükseldin, ardından da Mihawk'la yaptığın düellolar hala aklımda. Bu ne demek? Cümle sıralaması ile bakarsan Mihawk'la bile kapışabilecek kılıç ustalığın var demek. Ayrıca savaşta Beyazsakal'ı durduran Akainu'yu da gördük( senin böyle azmana izin verirsek Marineford diye bir yer kalmayacak). Sahi sonra ne olmuştu ona? Ha işte Mihawk'ın karşısında olacak Vista'nın durumu da o olacaktı büyük ihtimal. Sen hala sarıl Vista'ya tabi.


Aynı yorumu gene atıyorum resmen. Tam bir sayfa sonra da Marco Kizaru'ya verdi ayarı. Nasıl bir çıkarım yapılabilir bundan?
Savaşın sonunda da gördük ama Marco'yu, Akainu bütün komutanların içinden geçerken. 1 değil 2 değil. Adamı durduramadılar, yavaşlamadı bile neredeyse. Akainu > Beyazsakal Komutanlarının tamamı o zaman:good:.
Evet aynı şeyi marco da yaptı. Marco elin oğlu değil ki :D kizaru daha güçlü ama öyle kısa zaman içinde yenilecek bir rakip değil marco. Wb ye saldırmak istedi marco’da önce beni yenmen gerekiyor dedi ve kizaru’yu geri püskürttü bu kadar basit.
Aynısını da jozu yaptı.

Vista olayı ise farklı.
Vista bildiğin düello yapıyor mihawk ile.
Gördük ki mihawk istese rakiplerine tek atabiliyor (daz bones) ama vista’ya tek atmayı bırak öyle üstün de gelemiyor. Adam bildiğin düelloya sonra devam edelim diyor. Şu teklifi vista yapsaydı adama demediğinizi bırakmazdınız :)
Yok vay korktu da yarıda bıraktı gibisinden.
 
Evet aynı şeyi marco da yaptı. Marco elin oğlu değil ki :D kizaru daha güçlü ama öyle kısa zaman içinde yenilecek bir rakip değil marco. Wb ye saldırmak istedi marco’da önce beni yenmen gerekiyor dedi ve kizaru’yu geri püskürttü bu kadar basit.
Aynısını da jozu yaptı.

Vista olayı ise farklı.
Vista bildiğin düello yapıyor mihawk ile.
Gördük ki mihawk istese rakiplerine tek atabiliyor (daz bones) ama vista’ya tek atmayı bırak öyle üstün de gelemiyor. Adam bildiğin düelloya sonra devam edelim diyor. Şu teklifi vista yapsaydı adama demediğinizi bırakmazdınız :)
Yok vay korktu da yarıda bıraktı gibisinden.
Düelloyu ertelemelerinin sebebi farkliydı yalnız. Denizcilerin planının bir parçasıydı diye hatırlıyorum, Mihawkda devam etmenin bir anlamı yok kısaca dedi. Vistanında işine geldi. Üstelik Vista o kadarda zayıf bir adam değil. Serideki kimseden tek yemez bana göre. Magellan-Dof seviyesidir aşağı yukarı.
 
öyle kısa zaman içinde yenilecek bir rakip değil marco
vista’ya tek atmayı bırak öyle üstün de gelemiyor
kizaru’yu geri püskürttü bu kadar basit.
Zıtlıklar silsilesi, hepsi de bir yazıda:alkis:. Kizaru'yu uçurdu adam uçurdu, püskürttü basit ne var ki de mi? Birazcık aynısı, çok azıcık benzeri Mihawk'ta olsa Vista>Mihawk diyeceksin, daha çok kısa süreli savaşta kısa sürede yenilemeyecek bir düşmana tek atmadı diye ettiğin laflara itibar edersek. Akainu mesajına hiç cevap bile vermemişsin, savaş başı sonu durumuna. Neyse tamam tamam, Vista Mihawk'ı bitirdi tamam:p.
 
Zıtlıklar silsilesi, hepsi de bir yazıda:alkis:. Kizaru'yu uçurdu adam uçurdu, püskürttü basit ne var ki de mi? Birazcık aynısı, çok azıcık benzeri Mihawk'ta olsa Vista>Mihawk diyeceksin, daha çok kısa süreli savaşta kısa sürede yenilemeyecek bir düşmana tek atmadı diye ettiğin laflara itibar edersek. Akainu mesajına hiç cevap bile vermemişsin, savaş başı sonu durumuna. Neyse tamam tamam, Vista Mihawk'ı bitirdi tamam:p.
Yav bu adamların dövüşü vista dövüşüne benzemiyor bile :D
Vista bildiğin düello atıyor mihawk ile :)
ne püskürtme, ne saldırı durdurma ne başka bir şey. Adamlar bildiğin kafa kafaya dövüşüyordu.
“Vista mihawk’ı bitirdi” demen de ayrı bir ironi la :D bari söylemediğim şeyleri demişim gibi anlatma :(
 
Düelloyu ertelemelerinin sebebi farkliydı yalnız. Denizcilerin planının bir parçasıydı diye hatırlıyorum, Mihawkda devam etmenin bir anlamı yok kısaca dedi. Vistanında işine geldi. Üstelik Vista o kadarda zayıf bir adam değil. Serideki kimseden tek yemez bana göre. Magellan-Dof seviyesidir aşağı yukarı.
Hah işte şöyle. Bak ne güzel hem sevdiğin adamı koruyorsun hem vista’nın hakkını da yemiyorsun :good:

Shiliew’da zamanında magellana kaybetmiş ama şimdi çok güçlenmiştir.
Bence vista,shiliew,mihawk bunlar dünyanın en güçlü üç kılıç ustası. İlerde daha iyi işlenirler umarım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık