Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış.Doğrusu Şenks üstü amiral altı olacak.
Şanksu gavattır, sinsi çakalın tekidir ama 'amiral' denilen hükümetin pavalı köpeklerinden aşağı görülecek kadar da ezdirmeyiz. Peki hakikaten de amiraller adam mıdır?
Hükümete korku salmış, yaptığı onca şeye rağmen hükümete gel geçmişi unutalım bizimle çalış dedirten shichiler mi köpektir yoksa düzenin adamı olmayı seçmiş maaşlı 'eleman'lar mı?
 
Yol alın pis Mihawk haterları, hadi yavrum hadi! Bakın gittim buldum, Oda bu çizimi databook için özel olarak güncellemiş.
Luffy 5 parmak işareti yapmış.İlk kurbanı serçe parmağının gösterdiği namı değer ''yonkou sakat bırakan'' deniz canavarı.

Yüzük parmağı Teache çevrili.Bu ilerde Luffynin Teach ile olacak müttefikliğine işaret olabilir.

Orta parmağı Big Moma göstererek nanik çekmiş ''senle işim yok poneglifini çaldım zaten xd.'' demiş gibi yorumlayabiliriz.

İşaret parmağı ordular ilk hedefiniz akdenizdir ileri edası ile Kaidoya çevirmiş.Minkleri ve gifterları çarpışacak ordular gibi düşünebiliriz.Gifterlar yüzemediği için denize dökülecekleri çok açık.Çakal bu Oda çakal.

Baş parmak olmazsa olmaz parmak.Eksik olursa hiçbir nesne sağlam kavranmaz ve dengede durmaz.Denge ve şenks diyorum susuyorum.

Yani şu resimin altındaki anlamlar serinin geleceğini işaret ediyor.Parmakların göstermediği Buggy ve Mihawk ise serinin sonunu görecek karakterlerden.Bir resime böyle anlamları yükleyecek tek mangaka da Odadan başkası değil.Şuraya bir dahi Oda resmi de koyalım.

 
Okuyucuya alenen yalan söylemiş oluyor Oda bu durumda. Durum bu ise, ben neden bu adamın mangada söylediği şeylere de güveneyim ki? Ayrıca SBS ve Databook bilgilerinin çeliştiği noktalar var. Mesela Sabo'nun durumu konusunda SBS'de sorulan soruya cevap vermemiş, ama ne hikmetse Databook'ta öldü demiş. Yine Drake'in doğum günü Databook ve SBS'de farklı görünüyor.
Tartışmalar hep başa sarıyor anlaşılan.
Bu da @hdbfresh ’in zamanında yazdığı bi databook yorumu http://www.korsanfan.com/konu/mihawkın-seviyesi.725/page-162
 
Son düzenleme:
Ben o yorumu kime atmışım tam olarak onu söylesene?
Ne fark eder ? Sonuçta o konuda kendi düşüncelerine uymayan kişilere attığın net değil mi ? Net.Alıntılamadan atman daha kötü gözüküyor hatta.Tartışılcak türden bir mesaj içermeyip aklınca karşı tarafı küçümseme üzerine bir mesaj.Hiçte hoş gözükmemiş.Ben Mihawk haterları gibi yapmam diyorsun ama yapıyormuşsun bak.

Ortaya attığım bir yorum ve çelişiyorsun diyorsun konunun tamamına attığım yorum ki o yorumu çok iyi hatırlıyorum konunu tamamına bakıp o 2 gifi attım sana orada istediğin kadar yorum gösteririm göz kanatacak ve saçma olan.
İşte bahsettiğim fanlığın,taraflılığın tam olarak bu oluyor.Nasıl saçma ve göz kanatacak kadar yorum varmış ? Bi göster hele o yorumları ? Bekliyorum.

Bana göre de göz kanatan ve saçma olan ne biliyor musun ? Nw görmüş Alabasta Croco'nun Luffy'e yenilip birinin hapishane yolunu tutarken diğerinin macerasına devam ettiğini bilmenize rağmen mf Croco>mf Luffy ya da mf Croco=mf Luffy tezini savunmanız ya da muhabbeti oraya getirmeniz.Artı olarak yine nw görmüş Croco'nun bu saatten sonra sağ kol seviyesinde döneceğini söylemeniz.Oda biraz çizdiğinin arkasında dursa Croco için sağ kol seviyesi hayalden başka bir şey değil.Çünkü bu adam 40'lı yaşlarında ve direk nwyi görmüş geçirmiş birisi.Ama sen bunu kabul etmiyor ya da kabul etsen de söylemiyorsun.Neden ? Çünkü Croco aleyhine bir düşünce ve sen fanlıkla hareket ettiğin için Croco lehine mesajlar atmalısın.

Bak bana göre saçma olanda bu.O göz kanatan ve saçma yorumlarda bulunuyorlar dediğin kişilerin yorumları senden çok daha dolu ve mantıklı bana göre.

Ki orada ''çöp'' falan yazan saçma kendini yorum yapıyor sanan arkadaşlar falan da var.
Yazamazlar mı ? Neye bu kadar bozuldun ? Sende bu Mihawk konusunda o gözlerim kanıyor tarzı gifi en az 3-4 kere atmadın mı ? Yani sende bu gifi atıp tartıştığını mı sandın ? Aynı o eleştirdiğin insanların yaptığını kendinde yapıyorsun ama konu kendin olunca eleştirmiyor başka insanları eleştiriyorsun.Hani harbiden çelişkili davranıyorsun.

Bunun dışında o tartıştığım kişi @Monkey D. Dragon idi muhtemelen ve kendisi bana hater damgası yapıştırıyorsun tarzında konuştu ve ben öyle bir şey dememiştim ona. Sadece yorumunu eleştirmiştim ve başkalarına dediğim şeyi üstüne alınmıştı.
Evet oydu.Madem nick söyledin atalım.

http://www.korsanfan.com/konu/sir-crocodile-donquixote-ailesine-karşı.6879/page-5#post-1004515

Bence gayette hater muamelesi yapmışsın ki o da öyle düşünmüş zaten.İki sonraki mesajında söylemiş bunu.Ayrıca başkalarına dediğim şeyi üstüne alınmış derken ? Adamı alıntılayıp ona demişken nasıl başkalarına söylemiş oluyorsun ?

Sabah kalktığımda sana 10 Crocodile ile ilgili erguman göstereceğim. Alıntılarım sabah şimdi mangayı tekrar incelemeye erindim.
Bekliyorum o zaman.

hanks'ın aynı oranda ciddiyeti ve kolsuz adamla dövüşmem tarzında ki yorumu nasıl böyle anlaşılıyor? Çünkü Shanks Luffy'den sonra Mihawk ile en az bir defa daha görüşmüş ki bence aralarında ki dostluk sebebiyle onlarca kez görüşmüşlerdir. Hatta aralarında öyle bir dostluk var ki adamlar oturup Luffy konuşmuş. Kısacası bu Mihawk'ın 13 yıl sonra hemen hemen her buluşmada söylediği bir şey bu. Sence orada Shanks neden Luffy'i anlattığı Mihawk'a düello için mi geldin diyor? Cevap net vereceği cevabı bildiği için. Mihawk da Luffy'i posterde görünce Shanks'ın yanına gitmiş sence nasıl o koca denizde Shanks'ı buldu ve yanına gitti? Muhtemelen belki de 100 de 100 olarak Vivre card ile yani Shanks ile aralarında olan bir dostluk var. Mihawk geliyor adamın tüm tayfası oturuyor neredeyse takmıyorlar bile Mihawk'ın gelişini. Zaten sonrasında parti falan yapıyorlar.
Manga alemindeki dostluk tam olarak bizim dünyamızdaki dostluk gibi değil.Bunu en başta yanlış yorumluyorsunuz bana göre.Bizim evrenimizde 2 çok yakın arkadaş birbirleriyle erkeklik için ölümüne kavga etmez ama manga aleminde erkekliğini göstermek için çok 2 yakın arkadaş olsan da ölümüne kapışırsın.Yine shounen olan Naruto'dan örnek verelim.Naruto ve Sasuke birbirlerini içten içe seviyor ve saygı duyuyorlar değil mi ? Ama ona rağmen iş dövüşe geldi mi birbirlerine ellerinde 2 atom bombasıyla girmekten de geri kalmıyorlar değil mi ? Sonunda bile birbirlerinin kollarını aldılar da yine kankaydılar.Yani bunlar ''arkadaş'' deyip dostça düello attılar ya da birbirleriyle ölümüne dövüşmezler demen ya da lafı oraya getirmen fazla geçersiz bence.

İşleniş tarzıyla alakası yok ki bunun. Mesela Mihawk MF de karşısına gelen adamı biraz zorlasa tamam deriz. Fakat öyle bir şey olmuyor ki Vista ile gayet denk birbirlerini götürüyorlar bunu dışında ikisi de sorunsuz ayrılıyor
E BM-tayfa olayında Vista'dan daha güçsüz isimler BM'yi durdurmakla kalmayıp karşı saldırı bile yaptılar ? Kaldı ki orda bile BM muhtemelen Mihawk'tan daha ciddi savaşıyordu ? Ama sen yine kabul etmeyeceksin tabii.

Diğer tarafta ise Jozu Mihawk'ın Wb için ''Aramda ki farkı ölçeceğim'' deyip attığı Slashı hiç zorlanmadan blokluyor
Aynı yerden Shanks bi slash yeteneği varsa ve atsa Jozu'ya tek atıcak falan mı zannediyorsun ?

erinin işleyişini çözebilen olmadı ki ben çözeyim seride o kadar saçma yer var ki seri bittiğinde bile işleyişi çözülmeyecek.
İşlenişten kastım ''Karakterin sırası geldiğinde altlarından çok farklı şeyler çıkıyor'' kısmıydı.Bu bana göre seride en net olan şeylerden biri.Bir karakterin kendi arcına girmedikçe o karakteri tam anlamıyla tanıyamıyor gücünü de tam anlamıyla bilemiyoruz.Kaldı ki mf Mihawk'ın arcı bile değil üstüne 30-35 chapterlık bir arctan fazlası değilken fazla kesin hükümler veriyorsun bana göre.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık