Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyazbıyık serinin en fos elemanıdır. Attığı depremli yumruk yerde küçük bir krater açıyor; Linlin elini yere değdiriyor zemin kırılıyor.
Beyazbıyık depremli yumruğuyla yakınındaki insanları ötelere fırlatıyor; Linlin, kral hakisi + çığlığı ile sağ kolunu ve başka her şeyi ötelere fırlatıyor.
Ek olarak:
Linlin'e top mermisi işlemez. Beyazbıyık'ı tabanca mermisi delik deşik eder, ayaklı poligon sahası olur.
Linlin açlık krizinde Jinbei'den yumruk yediğinde 'Beyazbıyık ayrı bir seviye bunu bir kez daha gördük'; Beyazbıyık ağ kafalıdan-adını unuttum- kılıç darbesi yer 'hasta olmasa saldırıyı fark ederdi'.

Ben başka bir şey demiyorum.
 
Bahsettiğin ikilinin bir sağlık sorunu yok o yüzden karşılaştırmak anlamsız. Ek olarak meyvesiz Beyazsakal da çok güçlü.



O kadar handikapı BM ve Kaido'ya versen ne yaparlar bakmak lazım. Beyazsakal seride gömülecek en son adamdır :sapkali:
Adama bir ayağı çukurdayken cümbür cemaat girdiler anca öldü ve ölse de yıkılmadı daha n'apsın :a:
 
Shichibukai düşmanları da bir bir yıkılıyor farkettiniz mi ?

Kaido ve Wb ile dövüşenlerden sonra Yonkou olmuş Shanks ile dövüşen ve şimdi de yonkou olmuş Teach ile dövüşmeye giden bir ayıboğanımız var.Ama sorsan köpekler denizcilerden çok korkmuş ve ünvan almışlar yonkouya teke tek dalış yaptıktan sonra...
 
Yani.Kata'ya o karizmayı verdikten sonra onu ilk ve son görüşümüz olmasına izin vermez Oda.Son savaşta gelip Marco'yla yan yana dövüşse cidden fena olur hee.:D
Kata çok tehlikeli adam. Beyazsakal'ın sağ kolu Marco değil Kata olsaydı savaşın sonu çok farklı bile bitebilirdi. Ben de bir kez daha görmek isterdim Kata'yı. Seri için dövüş yok dövüş yok diyoruz ama umarım seri sonunda mangaka bizi bu konuda "batırmadan" birşeyleri tatmin eder. Biliyorum batırmadan çok zor :( En azından 3-4 sağlam vs. görsek o bile yeter bana.
 
Başka kaynak mı bulamadın? :D
Gerekli Vizden iyidir gene. Çevirilere bakmıştım iyiydi çevirisi. Tabi ödeşmek kelimesi iyi bir seçim olmamış gibi, o ayrı.
En iyi kılıç ustası işte.Yoksa sen şenks kılıç ustası değil midir diyorsun :hoo: ya da en iyi demiş en güçlü dememiş mevzularından Mihawk kılıcı biraz daha iyi eğiyormuş diye şenksten güçlü olmuyor mu diyeceksin ?
En iyi değil bir kere, en güçlü kılıç ustası. Karıştırmayalım.

Mihawkın her yeri ayrı bir gizem be kardeşim. Adam yeşil mumlu bir kayık da geliyor bacak bacak üstüne atarak, yahu bildiğin kayık

bu adam yeni dünyada da böyle geziyor büyük ihtimal, bu mihawk efendi neyine güvenerek böyle kıytırık bir kayıkda geliyor anlaması güç, asıl sorulması gerekilen bu adam nasıl bu kadar rahat olabiliyor madem bir amiral seviyesi bile değilse. Hadi tayfası olsa anlarım evet amiral altı olabilir diye ama yok imkansız duruyor buradan bakınca. Diğer shickilere bakın hepsinin bir idealleri ve tayfası var, ezik buggy bile tayfa ile shicki oldu büyük ihtimal. Shickilik makamında olan kişilerin az çok neden olduğu anlaşılıyor da bu mihawk'ın ne tayfası var ne adam akıllı bir gemisi :D adam istediğin zaman savaşmıyor da yav bu adam niye var diye sorasım geliyor arada :D sırf zoro için oluşturulmuş bir karakter mi ? tek misyonu bu olamaz heralde.
Resmi renklide mumlar normal mum, yeşil falan yok. Zamanında @Densetsu no Samurai ın Zoro'nun karakter tasarımı konusuna attığım mesajı alıntılayayım.
Mesajda ctrl+f ile yeşil arat ve hepsini sil:p.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık