Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünvana aldanmış işte.Ne bilsin şenksin hükümet köpeği olup yalan haberler ile çok güçlü olduğunu izleniminin verildiğini :bilmem:



Ee ? Bu neyi kanıtlıyor ki.Teache ünvanı veren halk Marcoyu yenene kadar adama yonkou demiyor.Mihawk da en ünvanı için demek ki sağlam iş başarmış ki en demişler.



:agla:
Nerde yalan haber ile çok güçlü olduğu izlenimi verilmiş? Çok güçlü olduğu duyulan Kaido imiş. Yeseydi ona dalma planları yapardı. :(
 
Ancak gevşekliğiyle nam salmış korsan Shanks'ın şu ciddiyeti
Oradaki vurgu bilmediğimiz bir nedenden Shanks'in sinirli ve keyifsiz olmasıydı, sahnede Mihawk olmasının pek bir etkisi yok. Sonra keyfi yerine gelince de hava günlük güneşlik oluyordu sanırım h.haki-hava ilişkisine dokundurarak.
 
Mihawk:




Adam slashı takmıyor bile.

Shanks:




Son olarak :D



Fark belli :bilmem:
 
Mihawk:




Adam slashı takmıyor bile.

Shanks:




Son olarak :D



Fark belli :bilmem:
Attığın resimlerden benim çıkarılabilecek bulduğum tek şey bu ikili arasındaki tek farkın Shanks' in Yonkou ünvanına sahip oluşu. Şöyleki WB hariç, ki orada da Shanks' i bu kadar ciddiye almasının sebeplerinden teki olmasa da biri yine bir Yonkou oluşu, attığın resimlerin hepsinde Shanks' in isminin önünde ünvanı var oradaki kimse Shanks' le daha önce dövüştüğü için bu adam aşırı güçlü yav bundan çekinelim demiyordur. Bunun dışında eğer bu resimler bir Mihawk' la Shanks arasında güç seviyesini belli ediyorsa Mihawk geldiğinde Shanks ve adamlarının ciddileşmesi de etmemeli mi?
 
Attığın resimlerden benim çıkarılabilecek şey bu ikili arasındaki tek farkın Shanks' in Yonkou ünvanına sahip oluşu. Şöyleki WB hariç, ki orada da Shanks' i bu kadar ciddiye almasının sebeplerinden teki olmasa da biri yine bir Yonkou oluşu, attığın resimlerin hepsinde Shanks' in isminin önünde ünvanı var oradaki kimse Shanks' le daha önce dövüştüğü için bu adam aşırı güçlü yav bundan çekinelim demiyordur. Bunun dışında eğer bu resimler bir güç seviyesini belli ediyorsa Mihawk geldiğinde Shanks ve adamlarının ciddileşmesi de etmemeli mi?
Ordan sadece güç çıkarımı yapma :)
Muhataplar da farklı.
Yonkolukla alakası yok.
Gorosei bile sensin diye seninle buluşuyoruz diyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık