Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy Eğitim Almasaydı

Ne durumda olurdu?

  • 1- Kol/Bacak - Şu anki seviyesi

  • 2- Kol/Bacak - Daha düşük seviye

  • 3- Sapasağlam - Şu anki seviyesi

  • 4- Yonko emrine girerdi

  • 6- Öldürülürdü

  • 7- Esir düşerdi

  • 8- Diğer

  • 9- Sapasağlam - Daha düşük seviye


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Diğer - Kol bacak vermezdi ama şuan ki seviyesinden aşağıda olurdu. Malum seride Shanks hariç pek kol bacak gitmiyor. Zoro, Mihawk gibi kılıç ustaları dövüşüyor. Kolların, bacakların havalarda uçuşması lazım ama yok.
 
Luffy kesin ölürdü . Zaten luffy nin bu zamana kadar yaşaması bile mangakanın 40 taklası sonucu oldu. Her götü sıkıştığında luffy nin birini yolluyor kurtulması için eğer eğitim almasaydı hiç bir şekilde ayak uyduramazdı onu geçtim tayfada o ara eğitim aldı tayfanın önceki hallerini bi düşünün o halleriyle ne yapabilirler ki yeni dünyada üstüne bir de luffynin dik başlılığı da var hepsini toplayınca tayfasıyla birlikte gg olurdu sonucu çıkıyor bence.
 
Burada farklı bir akış konuşuluyor, yani eğitim almayacak ve bu durum farklı senaryolar sonuç verecek. Sen sadece eğitimsiz Luffy'ye aynı senaryoyu oynatmışın. Onu geçtik Luffy ölüyor, diğerleri yaşıyor hatta herkes ölüyor ama Zoro yaşıyor, ilginç :D Rip mantık.
Gittikleri yol belli, aynı yere çıkacaklar. Baa dan çıkınca luffy gene ateşli yere gidelim diyecek, olay bu. Ayrıca Zoro yaşamayacaktır da kim yasayacak
 
Şu manganın güç ve savaş kısmında FT'den zerre farkı yok. İrade, azim, arkadaşlık, bağlar abrakadabra.... Yani sonuç şimdikinden farkı olmaz. Gücü de aynı olur, savaş sonuçları da aynı olur. Eğitim olayı hani her mangada turnuva olur ya bu da öyle bir şey. Yoksa özel bir anlamı yok. Olsun diye çizilen bir şey.
 
Luffy ile Zoro Nova mı yani ? geç bunları ya. Örnek kabul edilecek başka bir karakter yok süpernova olarak. Luffy tek kendi kulvarında. Ha Kid var , onun durumu da ortada. Ki Luffy neler yaptı neler. Sabaondy adasında her şey belliydi zaten hiç bir şey değişmedi.
Evet nova. :( Üstelik bi ay öncesine kadar Kid paşalar gibi dolanıyor ortalıkta. Oruç desen komutan indirmiş iyileşme sürecinde. Geç bunları ne la? Luffy ölür de ondan sonra hani ölen kim aynı jenerasyondan deyince de geç bunları... Ne ala memleket!

Marineforttan IDdan çıkan bi nova diğerlerinin becerdiğini beceremeyecekmiş. Luffy fanı Bartonun o tayfayla gelip hayatta kaldığı sularda Luffy ölüp gidecekmiş, peh!
Yok eder fazlasını eder ama sadece hayatta kalmışlar, açılamamışlarki fazla. Biraz açılınca kafalarına vurmuşlar.


Luffy Dof'u indirdi, Katayı indirdi.Bunları yapamazdı mesela.
Luffy farklı bi süreçte de olsa gelişmeye devam ederdi. Nasıl bunlar orada düzen kurmuş, ada bulmuş, yonkoulara çattıysa Luffy de alasını yapardı. Luffyden daha güçsüz tonla adam oralarda direnebilmiş, hayatta kalmışken Luffy ölürdü demek gerçekçi değil. Luffynin diğerlerinin üstünde olduğu da belli.


Üstelik Marco ve tayfası da o sularda 1 yıl daha savaşa hazırlanmış. Karasakal daha yonkou diye anılmamış. Jimbei desen yine o sularda. Smoker, Tashigi o sularda denizcilik yapıyor. Ama Luffy ölürmüş :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık