Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 912: Amigasa Köyü

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 152 60.3%
  • İyi

    Kullanılan: 80 31.7%
  • Orta

    Kullanılan: 12 4.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı mantıkla Nami'de de Luffy fetişi var diyebilir miyiz? :rolleyes: Hem bana değil pıçakçıya söyle bunları, ben hatırlatma yaptım sadece. :/
Pıçağçı, Zoro evi pıçağladıktan sonra yolunu şaşırdı :artiz:

Bana ne len Nami'den al işte sayfa ortada, Freud'a sorsan sana kitap yazar o sarılmayla ilgili :gamyon:
 
Bambu ormanı ve bonsai ağaçları vs çok estetik dövüşlerin döneceği bir yerdi, boş arazide karşılaşmalarını sevmedim. Zoro ve Luffy'nin kıyafetleri de beni etkilemedi, hatta Zoro zaten iki sene sonra ilk görüldüğünde benzer bir tek parça elbise giyiyordu, yani meh. Ha estetik katıyor mu evet o ayrı. Hatta Luffy bu arc ciddi dövüşürse, şu kıyafetle G4'e geçerse komik durur :D Gerçi Oda Kabuki'ye benzesin diye kıyafetini arc içinde değiştirebilir.

Hawkins Luffy ve Zoro'yu tutabilir bana kalırsa, çünkü hem Zoro hem de Luffy'nin ciddiyeti dövüş başında hep yerlerde olur. Ayrıca 2 sene önceki Hawkins ile şimdiki arasında çok fark olacak, benim beklentim yüksek korkuluk reyizden. Egzantrik işler dönecek.

Bu arada Luffy kılıcı kınından çıkarırken yanlışlıkla slash atar bence. Zoro Luffy'deki kitetsuyu hissedemedi mi çaktırmıyor mu :S Tama'nın acil tedaviye ihtiyacı var, boşta kim var, kovalanan kadın. Kadın'ın da elbet Tama ile veya sonradan bizimkilere yardım edecek biriyle bağı çıkar :/ Neyse fena değil, sevdim bölümü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık