Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896: Son İstek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada saldırı sahnesini tekrardan inceledim. Anladığım kadarıyla iki taraf da birbirine vurmuyor. Vurmuyor derken, tam olarak darbeleri yerleştirmiyorlar. Normal şartlarda o yumruğu yiyen Katakuri'nin uçup gitmesi lazım, ancak yerinde kalıyor. Yine aynı şekilde Luffy'nin yere girmesi lazımken, o da kafasını azıcık eğmiş. Darbe yerlerine dikkat ederseniz, iki tarafta da aynı desen mevcut. Ayrıca Katakuri'nin Luffy'ye vuramama gibi bir ihtimali yok. Kolunu serbest bıraksa bile Luffy'nin üstüne düşer zaten.
Ben de öyle düşünüyordum da ikna ettiler beni. Şimdi sen söyleyince yine şüpheye düştüm. K.haki ile saldırıların sonucunu görüp son anda geri çekmiş gibiler. Hem Kata uçmamış hem Luffy yere yapışmamış. Ama zemin yine de kırılıyor?
 
Hangi haki salınımı ?
sağdaki 2 paneldeki hh lerden yanı yıldırımlardan bahsedıyorum. nasıl beyaz sakal ıle shanks ın ufak kılıc tokusturmasında gok 2 ye ayrıldı ıse burdada zemınının duz bı hat olarak sıyrıldığı gözüküyor ve lufynın tarafı çöküyor. çünkü Katakurı hakısı > lufy hakısı bunu gördük ki tamda katanın sıyah olan dırsegının oldugu bolge cokuyor.
 
@Lantis

Ne anlatmaya çalışıyorsun anlayamadım ?

sağdaki 2 paneldeki hh lerden yanı yıldırımlardan bahsedıyorum. nasıl beyaz sakal ıle shanks ın ufak kılıc tokusturmasında gok 2 ye ayrıldı ıse burdada zemınının duz bı hat olarak sıyrıldığı gözüküyor ve lufynın tarafı çöküyor. çünkü Katakurı hakısı > lufy hakısı bunu gördük ki tamda katanın sıyah olan dırsegının oldugu bolge cokuyor.
Bu sahnede yer kırılırken çıkan siyah şimşekler haki efekti mi yoksa yerin kırılmasından dolayı çıkan sesin efekti mi ?
@Smoker



 
Bölüm Luffynin Minatourusa vurduğu sahne ve Minatorusun Luffye vurduğu sahne ile hemen hemen aynı ...Katakuri Luffye vuruyor ama ne hikmetse bu vuruş bir güç abanması olmasına rağmen Luffy aynı videodaki gibi iman power ile bu darbeyi karşılıyor.(Karşılıyor ama kuvvet kanunları gereği aynı çivi çakma olayı gibi darbe luffy üzerinden tabanada güç uyguluyor kırılıyor ve Luffy içine düşüyor)...Luffynin kral kobra saldırısıda Kataya tam olarak vuruyor.Katanın uçmamasının nedeni yaptığı balyoz tekniği yüzünden ağırlık merkeznin kayması bence .Yani kesinlikle Luffy balyoz tekniğinden kaçmıyor.Esas kaçırılan nokta ve Katanın onu yenemeyeceğini anladığı sahne bu aslında .Sonrada Kata balyozu geri çekiyor. Bence efsane bir sahne animesi daha güzel olacak kanımca


 
Son düzenleme:
Ee gene mantıksız oluyor güya arc komple kısa olacaktı ne oldu? Ana nın çocuklarını tanıtmaktan bölümler uzadı. Kata ve Luffy gelişi güzel çizildi resmen.. Tam vs ilerleyecek diyoruz, araya hala çocuk sıkıştırıyor.
Halbuki bitişe kadar her şey çok güzeldi :( .Odanın sıkıntısı bu işte.Çok geniş kurdu evrenini ve içinden çıkamıyor.Opun aslını bozuyor.
 
Kata Luffy'nin kişiliğine ve iradesine saygı duyduğundan kendini karların üstüne bırakan veletler gibi yere bırakmış. Vsnin böyle sonuçlandığına inanmak istiyorum. O kan püskürme sahnesini görmezden geliyorum. Serinin dinamikleri içerisinde değerlendirdiğimizde Luffy'nin Kata'yı en azından bu şekilde yenebilme ihtimali yok. O son saldırı çok yetersiz üstüne aşırı yorgun ve yıpranmışken son ana kadar üstünlük kuramadığı son anda bile üstünlük kuramadığı bir adamı böyle yenmiş olmasını benim bünye kaldırmaz ki benim kadar One Piece'i ve Luffy'i seven çok az insan evladı vardır. Ama böyle olmaz yani bundan sonra artık Wano'damı dövüşecek nerede kimi indirecekse Luffy daha düzgün bir vs olsun diyelim.

P-up'ı çok gördüğü Sanji'ye az biraz kıyak yapar umarım Oda. En azından hızına vurgu yapsın bizimki aniden fırlayıp Luffy'i kurtarsın oradan kimse ne olduğunu algılayamasın. En azından bunu görelim lan
Demek ki etki farkı var işte. Manga'yı çizen adam yedirdiği atağı bilmiyor mu? Yani tamam sana ters geliyor ama birazcık Oda'nın tarafından bakmamız gerek. Bu adam istese biraz daha dövüştürürdü bu karakterlerini ama bu yolu seçiyor. Belki de seviyeyi daha da yukarı çekmek istemiyor. Sonuçta ileride çizeceği dövüşleri de düşünüyordur. Bir anlamda Mangaka dayanıklık olayına da çok değinen biri. Bu logia olanların ve dokunulmaz olan kişilerin olduğu her yerde bu dayanıklılık olayından bir dem vuruluyor. Yani Mangaka harbi harbi bu etkenleri çok önemli faktörler olarak alıyor mangasında.

Katakuri'nin yere düşerken kan öksürerek düşmesi dayanıklılık sınırına geldiğine delil olacak şekilde çizilmek istenmiş gibi duruyor. Ha şu da var kendini bırakmış olsa bile bu ileriyi görebildiği için olabilir. Çünkü kendi iradesini aşan bir adam var karşısında. Gözlerindeki ışık hiç sönmüyor. Böyle bir adamı devam etse bile yenebileceğini düşünmemiş olduğu için de kendini bırakmış olabilir. Zira karşısında Luffy direk gardını alıyordu.

Ama dediğim gibi kan püskürtme sahnesi büyük ihtimal Kata'nın bittiğine delil olmak için çizilmiş. Luffy'nin koz güçleri zaten dayanıklılık ve iradesi, pes etmeme azmi olmuştur. Bir de Luffy'nin ataklarından daha fazla etkileniyor olarak çizilen Kata idi. Bound Man'den yediği 3 darbe ile şaftı kaymıştı adamın.
 
Son düzenleme:
O değilde Kata vuramamış Luffy vurmuş diyordu spoiler Kata bildiğin vurmuş Luffy’e , hatta kafasına vurmuş üstten efekti bile var .
Ki yer yarılıyor .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık