Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir tablo.

Hiçbir zaman anlam veremedim mf gibi bir arc 31 chapter sürmüşken Dressrosa için 102 chapter harcamasına.Adamın kendi sözü var ''Mf de aklımdaki her şeyi çizseydim her bölüm en az 40 sayfa olurdu'' tarzı bir söz.Çiz o zaman kardeş.Çizme diyen mi var ? Mf gibi bir arcın 100 chapter olmasını geçtim bari 60-70 chapter olsa hem kendi daha fazla para kazanırdı hem de daha iyi işlediği,bizimde kafamızdaki daha fazla soru işaretinin silindiği bir arc olurdu.Dressrosa'ya,BAA'ya harcadığı bölüm sayısının yarısını mfye eklese daha iyi bir seri olabilirdi op.
 
Merak ettiğim konu shanks gücünü şuna kadar bilmiyorum 900 bölüm oldu resmen.
Hatırlarsanız shanks mario savaşında akainu kılıçla durdurdu , akainu yüzünü hatırlayan varsa shanks görünce karşısında ürperdi.
luffy şuan katakuride bile zorlanıyor karşına çıkacak kaido yeni arcta tek başına ne yapabilecek ?
Mihawk söylediği gibi luffy etrafındaki kişileri etkileme toplama gücü var 1-1 vs olacağını sanmıyorum bir younko ne kadar güçlü bigmam dan gördük.
 
Zoro evet yumruklaya yumruklaya Pica'yı yenebilir bence.Bu zor olur ama olur yani.Bir kere b.haki de hangisi üstündür ? Bence Zoro.Fiziksel kuvvette de bence Zoro öndedir.Sadece yumruk için iyi tekniği yok ama b.haki+doruki üstünlüğü bu eksikliğini kapatır.Bunlara ek olarak dayanıklılığı da üst seviye zaten.Yani kılıçları alsak bile temel dövüş yeteneklerinde yine Zoro önde.
Zoro'nun kılıcı olmadan Pica'yı yenmesi için Pica'nın da meyve gücünü kullanmadan sadece haki ile göğüs göğüse çarpışmaya girmesi lazım. Öbür türlü çok büyük sıkıntı olur Zoro için bence. Fakat dediğim gibi bir kapışmada bence de Zoro alır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık