Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

Eyeshield 21 seveniniz varsa, o manganın yazarı Inagaki Riichiro'dan Dr. Stone'u okumanızı tavsiye ederim. Şuan ilk bölümün türkçe çeviri mevcut, bulabilirsiniz.

Konu, çizim ve karakterler açısından çok hoşuma gitti. Denemenizi tavsiye ederim.

 
1- Shen Yin Wang Zou

İlk kez bir manhua serisi bu kadar sardı diyebilirim. Olay örgüsü kişiyi kendisine bağlıyor. Bu seri sayesinde ilk kez internetten kitap okumuş gibi oldum ve okuduğum da ingilizce hali. 3 gündür tüm boş vakitlerimi alıyor.

Novel olarak hazırlanan serinin 467 bölümü ingilizceye çevrilmiş ve yaklaşık 220 230 bölümü de manhua olarak çizilmiş. Çizilen kısmı 105 bölüm yapıyor ve tüm bölümler Türkçeye kazandırılmış, güncel devam ediyor. Okumanızı tavsiye ederim.

2- Black Clover

Fena seri değil. Kendisini güncele getirene kadar okutuyor. Türkçesi mevcut.

3-Shokegi no Soma

Gözde serilerden. Ne okuyacam ya, yemek serisi keyif vermez dedim. Baktım okuyanlar var, göz attım mangasını güncele getirdim. Keyifli bir seri ama sevmediğim yanı soyunma olayı.Türkçe çevirisi mevcut, 2 sezon animesi de varmış. 3. de yolda diyorlar.

4- Sun Ken Rock

Abartı Ecchi var. Bu yüzden biraz olumsuz bakıyorum ama mafya dünyasını anlatırken abartı olsa da gerçeklerden kaçmamış. Seri bitenler arasında. Çizer tadında bırakmış ama sonu beni tatmin etmedi. Yine de okuma listesine kesinlikle eklenebilir, tabi bolca ecchi rahatsız etmiyorsa. Türkçe çevirisi mevcut.

5- Noblesse
6- Tower of God

Bu ikisini çok kişi övmüş benim de tekrar üstünde durmama gerek yok sanırsam. Türkçe çevirileri mevcut.

7- Kingdom

Favori serim, anlatmama gerek yok. Forumda konu başlığı mevcut bakabilirsiniz. Ayrıca şunu belirteyim, seri parça pinçik Türkçeye çevriliyor. Çeviren 2 grup var, biri başını biri ortasını çeviriyor. Çevirileri hakkında yorum yapmayacam ama ben ingilizce okumaya alışmışım böyle devam ederim.

Eklenecek seriler var ama fazlası göz yorar, daha sonra tekrar yazarız. :)
 
Şu sıralara okuyacak güzel webtoon var mıdır? Fena halde sıkılmış durumdayım.
Okuduğum seriler ,aklıma gelmeyenlerde var tabi.
Btth,Tdg,Tog,Xian Ni,Noblesse,Panlong,The Gamer,Sywz,Lms,Mujang,Hive
 
Ruler of the Land serisini yeni bitirdim. Beğendim epey.

Özellikle manga serilerinde çok sık karşılaştığım zayıf/hatalı kurgu neredeyse hiç yoktu. Bu durum özellikle hoşuma gitti.

Uzun soluklu yeni bir seri okumak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
 
unordinary serisi daha başlayalı fazla olmadı benim hoşuma giden bir seri tavsiye edilir,ingilizce okayabilirsiniz dili ağır değildir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık