Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Roger ve Beyazbıyık Neden Savaştı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence roger dedi ki "neden buna herkes beyazsakal diyor basbayağı bıyık bu" dedi WB'de alvidaya şişman diyen luffy gibi dellendi çevresindeki herkesin suratı dümdüz falan oldu :D
 
Olay Oden ve minklerde bitecek.Sonuçta adamlar ilk yolculuğuna Wb gemisinde başlamış daha sonra Rogerın gemisinde maceralarına devam etmişler.Acaba zamanında Wb de eski tarihin peşindemiydi ?
 
İnatlaşmadan ötürüdür.Teach muhabbeti olduğunu sanmıyorum.Roger geri adım atmayan bir adam.Beyazsakalda ben beyazsakalım diyip ateşe ateşle karşılık veren bir adam Shanks karşısında gördük.Roger öyle Shanks gibi de değildir sonuna kadar götürür.Beyazsakal da egosu yüzünden dövüşmeyi bırakmaz.Kaçınılmaz dövüş illa ki gerçekleşmiştir o yüzden.
 
Genel kabul gören bir teoriye göre, tayfalarına aşırı değer veren bu iki adamın savaşma sebepleri; Teach ve Shanks'ın arasındaki husumetten ileri geliyor.
Bu değildir. Wb ile Roger sohbet ederken, Tiç'ten sanki Roger onu hiç duymamış gibi bahsetmişti. Eğer yaptığı dövüşe gireceği biriyse en azından adını bilmesi gerekirdi.



Roger ve Beyazsakal, uzun yıllar korsanlık yapmış adamlar. Muhtemelen son sefer öncesinde birçok kez karşılaştılar ve normal mevzular üzerinden iki rakip korsan tayfası olarak çatıştılar. Keza Shanks ve Buggy flashbackinde de sanki sık sık karşılaşıp savaşıyorlarmış gibi konuşuyordu ikisi de.
Roger'ın son seferinde savaşmamış olma ihtimalleri bile var ki o seferin sonunda oturup içmeleri de derin geçmişleri ve birbirlerine olan saygılarını gösteriyor. Bu da üç yılda veya tek dövüşle oluşmaz.
Belki bir keresinde aynı maceranın peşine düşüp bir nevi yarışa tutuştular ve yolları kesişti. Hazine diyemiyorum zira WB hazine peşinde değil. Ama tayfasını da doyurması lazım ya, neyse.
Belki başka bir seferde sırf nam için dövüştüler. Sebepler çoğalabilir. Ama birçok kez dövüştüklerinden eminim.
 
Beyazsakal'ın Korsanlar Kralı olmak gibi bir hedefi olmayabilir. Ama bu durum bunu hedefleyen ve hedefine doğru giden bir adama müsamaha göstereceği anlamına gelmez. Korsanlar Kralı'nın yaydığı bir nam ve verdiği bir otorite var. Newgate'in karakteri de başka birinin gücünü, otoritesini kabul etmeyecek kadar egolu. Bu yüzden Roger'la savaşmak istemiş olmasından doğal bir şey yok. Ki Roger muhtemelen fetih yolunun sonlarında Beyazsakal'la karşı karşıya gelmiştir. Çünkü ne Beyazsakal'ın KK olmak gibi bi derdi, ne de Roger'ın Beyazsakal'ı direk karşısına alabilecek kudreti vardı bana göre. Roger ortalığı süpürmeye başladı, Beyazsakal gemisinden olanı biteni takip etti. Bu sırada kendi çizgisini bozduracak hareketlere karşı güç gösterileri sergilemiştir muhakkak tabii, namı bir şekilde oluşmuştur tıpkı Roger gibi. Lakin Beyazsakal, bu adamın işin ucunda otorite oluşturup üstünlük kuracağını sezince bunu kabullenemedi muhtemelen. Bir şekilde Roger' da Beyazsakal'ı karşısına almak isteyeceği noktaya geldi, neticede bu adamında karakteri belli. Luffy'den de yola çıkarsak tam bir üstünlük kuramadığı unvana sahip olmak isteyeceğini sanmam Roger'ın. Velhasıl kelam böylelikle karşı karşıya gelmiş, uzun süreler savaşmışlardır. En sonunda Roger, ufakta olsa farkını koymuş Beyazsakal'da bu şekilde unvanına saygı duymuş oturup sake devirecek noktaya gelmişlerdir diye düşünmekteyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık