Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862: Mükemmel Düşünür

Bölüm Nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anladığım kadarıyla; rahip Sanji'ye ateş etmiyor. Tam o sıkacakken, Katakuri tarafından vuruluyor. İstemsiz olarak tetiği çekiyor. Ateş ettiği kısımda silahın namlusu Sanji'ye bakmıyor.
 
Bu bolum iyiydi.

Katakuri cok degerli ve saglam bir adam. Yanlis anlamadiysam, puding hamle yapmayinca, peder harekete geciyor. Kata , gelecegi gorerek sanjinin pederin sıktıgı mermiyi atlatacagini gorup, peder daha ates edemeden saldiriyor.

Sanji ise bunu bile atlatiyor. Ve peder vurulup bosa ates ediyor. Yada o mermi gidip resme veya herhangi birine isabet edicek =)

Sonrada kata, olayi ozetliyor. Bunu durduramam diye... Cunku, zaten pastanin icinden cikan bir suru luffyi onceden goruyor. Ve pastaya kendi zarar veremiyecegi icin , linlinden dolayi... eli kolu baglaniyor. Ve bruleenin yetenegiylede, e.oda ustaca bolumu bitiriyor. Haftaya onca beklemeye degecek sanirim ;)
 
Katakuri'nin ben bile bir şey yapamam dediği şey pastanın parçalanıp içinden Luffy'lerin çıkması. Hemen öncesinde Big Mom ona Pudding'e ne oldu diye sorunca "Bu şu anda endişe edeceğimiz şeylerin en küçüğü, çılgınca bir şeyler olmak üzere" diyor.

Edit: Zaten hemen Mom'u korumak üzere önüne geçmiş. Belki de füze ona isabet eder. Umarım Oda bu adamı bu şekilde devre dışı bırakmaz.
 
sanji eşşek gibi hakili adamın mermisininden sıyrıldı. o ileriyi görüyorsa sanji evreni falan görüyo demekki. burdan bile luffy yi çok rahat nasıl dövebildiği açığa çıkıyor sanjinin. luffy nin kaptan olmasının tek nedeni ekipte az da olsa kaptanlık vasfı olan ve o mevkide duracak güce sahip adam olmasıdır. güç kıyaslıycaksak sanji en güçlü adam tayfadaki. bu bölüm bunu bir kez daha tasdik etti.
Yorumlarimizi komiklesmeden yapalım birader.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık