Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahaha Bak bir de şu var bu bölüm iyicene patlayan olay;
Abi Zoro’nun, Kaido’ya dalması imkansız serinin dinamiğine, mantığına, dengelere aykırı seriyi nasıl okuyorsunujsksaahshs

Geçen bölüm Apoo, Zoro ile Luffy’i tokatladığı yetmemiş gibi Bu bölüm dört novayı kovaladı. İçlerinden biri de geleceği görüyor. Aynen seri muazzam mantıklı aynen güç dengeleri falan önemli baya :hhh:
Serinin dinamikleri dinamit oldu patladı...

Serideki mantık şelaleden atladı...

Serideki denge 1 nova 4 novayı maymuna çevirince bitti.
Odanın kafasındaki hikaye örgüsü için denge mantık dinamik çöp oldu...

Hikaye > Mantık
Oda bize masal anlatıyor mantık , tutarlılık her zaman ikinci planda.
 
Serinin dinamikleri dinamit oldu patladı...

Serideki mantık şelaleden atladı...

Serideki denge 1 nova 4 novayı maymuna çevirince bitti.
Odanın kafasındaki hikaye örgüsü için denge mantık dinamik çöp oldu...

Hikaye > Mantık
Oda bize masal anlatıyor mantık , tutarlılık her zaman ikinci planda.
İşte bunu hep biliyorduk o yüzden hep söyledik. Oda ne derse o. Adamın umurunda değil denge falan. Dediğin gibi hikayeyi nasıl götürmek istiyorsa her şeyi mantıksızda olsa öyle şekillendiriyor. O yüzden hep dediğim gibi; yaptığı göndermelere ve karakterlere verdiği misyona bakmak lazım :D
 

Silinmiş Üye

Op de güç dengesinin olmaması aynı anda hem eksi hem artı.Şu rezilliğin hiç bir açıklaması yok.Adam hikayeye sürekli bişeyler eklemekten karakterlerini unutuyor.
 
Hikaye anlatımı açısından çok yanlış bakıyorsun. Oda Sanji'yi nova yapmak isteseydi, Sanji'yi de o eşiğe çıkarırdı. Kurguda söylenen kriter bir bahanedir. Elle tutulan ve en kolay ifade edilecek biçimi yani ödülü seçmiş.
Aynı şekilde Zoro'yu da o sınıfa koymayabilirdi. yapardı ödül sınırını 150, istediğini üste taşırdı değil mi?

Oda ne demeye çalışıyor Nova mevzusuyla? Bak bunlar yeni neslin en önde gelen isimleri. Aralarında kaptan olmayan iki kişi de var ki, kaptan olmasalar dahi bu sıfata layıklar. Onlardan aşağı kalır yanları yok demek.
Yoksa 100M demiş, 90 demiş bunun bir önemi yok.

Sanji'nin ise novalarla aynı lige ait olduğuna dair bir ima bile görmedik Shabondy'den bu yana. Gördüysek buyrun, dinliyorum. Hala ağzını ayırıp genelev falan kovalıyor. Oda'nın koyduğu yer burası işte. Aksini görürsek, tamam yanılmışım diyeceğim. Sanji seri sonunda kendine altlardan yer bulabilir belki.
Benim en önemli kriterim sunumdur. Onu da yanlış yapıyormuşum demek : ))

Sanji'nin şimdilik denizciler beni hafife alıyor dediği bölüm ile süpernovaları gördüğümüz bölüm arasında 12 bölüm falan var. Zamanla Sanji güç olarak geçmiş daha doğrusu gücünü ispatlamış. Bu artarak devam edecek. Belli başlı karakteri hiç bir zaman geçemeyecek orası ayrı. Ancak ödül olarak bazı novaları geçmiştir geçmeye de devam da edecektir.

Kurgu olarak novalara ayrı bir rol vermiştir vs. bu olabilir konu bu değil zaten. Sanji'nin gücünü tartışıyoruz biz. Ama kurgu olarak da Sanji'nin serideki yeri bir çok novadan öndedir ve zamanla bu belirginleşecektir.

Nova olayı bir anda yeni dünyada yüksek çıkış yapan olarak bakıyorum ben. Teach'in hiç duyulmayıp bir anda parlaması ya da Drake'nin sonradan korsan olarak anılıp bir anda çok adının duyulması onu nova yapan. Caribou o dönemde kendini bu kadar duyurmamış demekki. Aynı şekilde Sanji'nin henüz adını duyurmaya yeterli fırsatı bulamadığını mangaka daha ne kadar açık anlatabilirdi bilemiyorum.
 
Zoro kaçıyor, kaçmaz diyenler yıkıldı. Sen Luffy komutan tekleyecek xD derken Apoo KO etti yav. Asıl komedi senin Zoro'ya yürüyüp geri kalanlara hiç dokunmaman. Varsa yoksa Zoro kaçtı. Tamam kaçtı ee? :D Sağ kolu aşan Luffy Apoo'dan kaçıyor. Yok mu yorum?
Sen Luffy için kaçtı diyordun da şimdi hatırladım.:D
 
Hem de yan yananın kralını çizdi adamların tepkileri bile aynı. Neyse şimdi yan yana çizildiğine göre rahatlamıştır herkes artık. Sonuçta Yan yana çizilmek imza gibi bir şey sanırım :D :D
Çok şükür muhalefetin çok sağlam bir argümanını(!) daha çürüttük. Tokat gatlinge devam :D

Luffy sağ kol seviyesi değil çünkü Kata sağ kol seviyesinde değil kadar komik değil :D Forumdaki p.up aldıkça zayıflayan tek karakter aslında.
Kata sağ kol seviyesi demedik yalnız çarpıtmayalım, çarpıştırmayalım :rolleyes: Her sağ kol aynı seviyede değil bu yüzden Luffy her sağ koldan güçlü değildir dedik. Nitekim gördük ki sağ kolları iplemeyen(!) Luffy Apoo'dan zurnayı yedsfdsfds.

Bu bölümden sonra da mı Apoo ezik üçüncü sınıf.Ya ne desem bilemiyorum sana kendini şartlamışsın resmen.Adam Kid'e kafa tutuyor işte gerisi önemsiz.

Üçünün birden kaçması tabii biraz senaryo olmuş.Ama göz ardı edilebilir.Tüm ordudan kaçtıkları düşünülerek.Resimlere göz attım ama o mekanda sadece Apoo olmaması lazım.Aynı anda birçok tehlikeli şeyle uğraşmamak için uzaklaşmaları mantıklı.
3.sınıf tabi knk. Luffy, Zoro, Kid üçlüsü orda değil Apoo geri kalan tüm novalar olsa zıplatması lazım. Hangi tehlikelerden bahsediyorsun sen genç adam :)
 
Kayıtlara geçmesi dert değil. Oda hikayenin yazarı olduğuna göre o neyi nereye koyacağına karar vermiş ki Sanji'yi almamış. İstese Zoro'yu da almazdı değil mi? Çekerdi sınırı 200M'ye, Zoro'yu dışarda bırakır, diğer kaptanları da yukarı çekerdi.
Sen anlatmak istenene bak.
Zaman atlaması sonrası Sanji novalarla aşık atabileceğini göstermediği sürece, evet o ligin altında kalmıştır. İması bile yapılmadı kaç bölüm olmuş. Hala ağzını ayırıp genelev mi o diyen bir tipleme oldu çıktı.

Drake e giriyor daha ne yapsın
 
Deve kuşu taktiği; deve kuşu düşmanı görünce kafasını kuma gömermiş hooop düşman yok oldu.

Oda' da bunların bi tarafına pamuk tıkayınca, Zurnacı Apo kendi çalıp kendi oynacak... bu kadar basit ve saçma olması tam hayal kırıklığı olur..
Umarım dediğin gibidir de en azından ordan batırmamış olur. Okudukça şaşırıyorum artık.
 
o kadar yüksek kontrolü yok herifin, bi gomu gomu mesafesi yerde anca oksijeni kontrol ediyor. hava da sadece oksijenden oluşmuyor, sesin ilerlememesi için sadece oksijeni kesmek yetersiz. sesi kesmek için anca vakum yapması lazım ki o kadar kontrolü yok. cc olsa apoo yine içinde patlatırdı :(
CC logia hasar almazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık