Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulaklarını tıkayınca Apoo'nun ses dalgalarını mı engelliyorlar? Ben mi yanlış görüyorum? Oda tam olarak ne çizmiş böyle?
Deve kuşu taktiği; deve kuşu düşmanı görünce kafasını kuma gömermiş hooop düşman yok oldu.

Oda' da bunların bi tarafına pamuk tıkayınca, Zurnacı Apo kendi çalıp kendi oynacak... bu kadar basit ve saçma olması tam hayal kırıklığı olur..
Orada CC olsa, apoonun çevresindeki oksijeni keser ses çıkarmasını engellerdi. Sonra verirdi küsküyü.
Bu kadar zekice hamleler wanoyo fazla gelir:ehe:
 
Hadi o dortlunun hiç biri Apoo'ya tek atacak saldırıya sahip olmasın. Her biri bir kere oturtsa, ataklarının yarısı boşa gider. İşin daha da saçma tarafı ne Zoro ne Luffy atak bile yapmadılar.

Ama komik tarafı Zoro kaçıyor. Öyle böyle değil.:D
Zoro kaçıyor, kaçmaz diyenler yıkıldı. Sen Luffy komutan tekleyecek xD derken Apoo KO etti yav. Asıl komedi senin Zoro'ya yürüyüp geri kalanlara hiç dokunmaman. Varsa yoksa Zoro kaçtı. Tamam kaçtı ee? :D Sağ kolu aşan Luffy Apoo'dan kaçıyor. Yok mu yorum?
 
Ulan vicdansızlar 2 güne 170 yapmışsınız sayfayı.
Bölüm çıkınca kendi başlığında konuşacak adam bulamıyoruz.
 
Süpernovalar duyurulmadan hemen önceki arc Sanji henüz denizciler tarafından pek tanınmadığını ancak başlarına en büyük bela olacağını ve Karabacak olarak nam salacağını söylüyor. Zoro'nun ise zaten belirli bir oranda ünü vardı. Eğer Süpernovaları planladığından erken duyurmak zorunda kalmasaydı belki Sanji'yi de dahil ederdi ama dediğin gibi Oda'nın kafasında başka bir şey olabilir elbette.
Yahu örneğin çamur herifin ödülü çok yüksek. Sabaody'ye geldiğinde kimse aga işte süper bir çaylak demiyor. Luffy ve diğerlerini öyle adlandırıp Sanji'yi yapmadıysa sebebi vardır.
 
Yahu örneğin çamur herifin ödülü çok yüksek. Sabaody'ye geldiğinde kimse aga işte süper bir çaylak demiyor. Luffy ve diğerlerini öyle adlandırıp Sanji'yi yapmadıysa sebebi vardır.
Ben de bunu demek istiyorum. Sanji tabi ki bunların bir kısmından güçlüdür, güçlü değilse bile geçecektir. Fakat bu isimleri de şu anlık ayrı tutuyor işte.
 
Bundan haftalar önce söyledim.Kid hasar verir ama Apoo daha dövüşecektir diye.O kadar arada güç farkı olsa bu adamla ittifak masasına oturmazdı.Apoo oldukça güçlü.Luffy-Law-Kid klasmanına çok yakın.Tam anlamıyla dahil olamasa da.Özellikle atak yönüyle.

Şu ana kadar boş nova göstermedi Oda zaten.Oruç komutan alır Bege kaleyle imparatora savunma yapar.Apoo da boş çıkmadı işte.Öne çıkan 3 nova seviye olarak daha üstte olsa bile yazar durumu dengelemek için diğerlerine de hax yetenekler vermiş.Oruç darbe yedikçe güçleniyor diğeri kale oluyor.Hawkins amiralin bile birkaç saldırısından sağ çıkıyor.Apoo da böyle tehlikeli yeteneklere sahip.

Hala novalar çöp görülmesin.Lütfen...
 
Bence Sanji'nin Nova sayılmama sebebi daha önce ödülünün artmaması sebebiyledir. 100 m. barajdı ve tayfadan 1 ödül gerideydi yalnış hatırlamıyorsam Sanji. Baktığımızda şu anda ödül olarak Nova düzeyinde hatta bazılarından daha fazla bile olabilir. Hem de Suit öncesi. Bege'nin Kaptan olarak bile sahip olduğu ödül ortada. Sanji'den üstün olduklarına emin olduğum kişiler sadece Luffy, Kid, Law ve Zoro diğerleri tartışmaya açık bence.
Hikaye anlatımı açısından çok yanlış bakıyorsun. Oda Sanji'yi nova yapmak isteseydi, Sanji'yi de o eşiğe çıkarırdı. Kurguda söylenen kriter bir bahanedir. Elle tutulan ve en kolay ifade edilecek biçimi yani ödülü seçmiş.
Aynı şekilde Zoro'yu da o sınıfa koymayabilirdi. yapardı ödül sınırını 150, istediğini üste taşırdı değil mi?

Oda ne demeye çalışıyor Nova mevzusuyla? Bak bunlar yeni neslin en önde gelen isimleri. Aralarında kaptan olmayan iki kişi de var ki, kaptan olmasalar dahi bu sıfata layıklar. Onlardan aşağı kalır yanları yok demek.
Yoksa 100M demiş, 90 demiş bunun bir önemi yok.

Sanji'nin ise novalarla aynı lige ait olduğuna dair bir ima bile görmedik Shabondy'den bu yana. Gördüysek buyrun, dinliyorum. Hala ağzını ayırıp genelev falan kovalıyor. Oda'nın koyduğu yer burası işte. Aksini görürsek, tamam yanılmışım diyeceğim. Sanji seri sonunda kendine altlardan yer bulabilir belki.
 
Son düzenleme:
Orada CC olsa, apoonun çevresindeki oksijeni keser ses çıkarmasını engellerdi. Sonra verirdi küsküyü.
o kadar yüksek kontrolü yok herifin, bi gomu gomu mesafesi yerde anca oksijeni kontrol ediyor. hava da sadece oksijenden oluşmuyor, sesin ilerlememesi için sadece oksijeni kesmek yetersiz. sesi kesmek için anca vakum yapması lazım ki o kadar kontrolü yok. cc olsa apoo yine içinde patlatırdı :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık