Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 959: Samuray

Bölüm nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 50 27.9%
  • Orta

    Kullanılan: 70 39.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 59 33.0%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar 9 kınlardan biri olan Denjiro hala gözükmedi.Zaman atlaması yapmayan Ashura da onun hakkında tek kelime etmiyor .Ashura ormanlara kacarak 20 yıl böyle idare etmiş ancak Denjiron un ne yaptığı meçhul hala.Bence Denjiro bir gemiye atlayıp adadan ayrıldı.Gittiği yerde hastalanıp öldü.Ancak geride 1 çocuk bıraktığını farz edelim.O çocuk neden Zoro olmasın.Zoro nun hikayesi hala açıklanmadı.Eğer öyleyse bu durum Zoro yu 9 kından biri yapmaz mı sizcede...
 
Water7deki kurbağanın "başarılı olamayacağım ama safım belli." ve senor pinkin "dallamalar deli olduğumdan değil, bir trajediden dolayı böyle giyiniyorum" demelerini tek bir silüette bulunduran bölümdü. Tayfanın güncel durumda ne yapmayı planladıklarını anlayamadım.
Bana göre dörtbin adam olaya sonradan adam lazım olunca dahil olacaklar.

Hariki murakaminin bir romanında geçiyordu sanırım ".... gençler kolları yırtık tuhaf şeyler giyip tuhaf hareketler yapıyordu. Onlara kalsa onlar moderndi. Halbuki sadece amerikalı serseriydiler..."
Bu kesiti ve fikrini japonları bazı filmlerinde ve edebiyatında da gördüm. Oden de bu çırpınışta gibi görünüyor. Silüet ortadan kalkınca daha iyi anlaşılacak bu durum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık