Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Yaman Silahşör

Buz ve Ateşin Şarkısı Serisindeki En İyi Silahşor?


  • Kullanılan toplam oy
    76
Doğru söz yine niggamdan geldi. :utangac:
Olayların iç yüzünü daha yazar bile bilmiyor ve açıklamamışken kesinkes konuşmak doğru değil bence. Rhaegar Ned Stark tarafından bile sövülen, yerilen bir adam değil. Lyanna ise kaçırıldı mı, kendi rızasıyla mı kaçtı, Robert'ı seviyor muydu sevmiyor muydu hepsi belirsiz şeyler. Bunu Rhaegar övmek ya da yermek için demiyorum. Ancak Rhaegar sonuç olarak Elia Martell ile kendi isteğiyle evlendirilmedi. Lyanna'da Robert ile aynı olabilir.

Yani neye dayanarak bu kadar kesin konuşuluyor anlamıyorum, daha yazar bilmiyor sizin anlattıklarınızı. :D Forum her konuda aynı.

Ve şu da unutulmamalı, karakterlerin siyaha daha yakın olduğu gri bir evren okuyoruz. Jon Snow bile tamamen temiz değilken kaldı ki Rhaegar, Robert temiz olsun.
 
Karısı ve 2 küçük çocuğunu manyak babasının eline bırakıp, nişanlı bir kadinla Zevk kulesinde sefa süren bir adami bu kadar savunmaya değmez bence :bilmem:
Lyanna ve Rhaegarin iliskilerinin gerçeği ne olursa olsun ikisi de kendi ailelerinin katilidir. Aralarında aşkin olup veya olmaması cokta önemli değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık