Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Zoro - Law - Hawkins

Sizce hangisi ?

  • 3 isim de aynı ligdedir.

  • Law > Hawkins > Zoro barizdir.

  • Zoro hepsinden güçlüdür.

  • Hawkins en güçlüleri çıkıp şaşırtabilir.

  • Law>Zoro>Hawkins


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
hız- law
dayanıklılık zoro
saldırı gücü law
zeka law
lawın meyve sıkıntı.
law>zoro>hawkins
Yorumuna karşı çıktığımdan değil de , belirtmek istediğim bir nokta var. Katakuri Luffy dövüşünde hız güç zeka dayanıklılık Katadaydı ama sonuç ortada . Demem o ki Zoro 'nun arkasında bu fanlar varken KK olur :D
 
Eline sağlık @Millennium Wizard . Analizin girişinde ödüllere de değinmişsin ama Sabondy ödüllerinde unuttuğun bir şey var bence. Zoro'nun Skypeia ve TB arclarındaki savaşları ve kendine kattıkları ödüle yansımamıştı haliyle Luffy'nin de. EL'de de kapak hikayesinden anladığımız üzre barmen meyvesiyle hepsini topluyordu denizcilerin gördüğü tek vs Luffy ve Lucci olmuştu. Yani ödül konusunda bizim tayfa hep hak ettiğinden azını almıştır.

Fikrime gelecek olursam; vs şartları 1v1 ve handikapsız olacak haliyle. Aynı ligin adamları demeye dilim varmıyor pek. Hikayede düşman sayısının bolluğundan dolayı süpernovaları ortalama shici seviyesinde ( yonko 3-4 komutanı ) gibi tutacak hissindeyim ben. Dünyanın en iyilerinden eğitim alan Luffy ve Zoro var, kendi tekelini çeviren diğerleri var. Ortada zaten bi haksızlık var hikayede.
Supernovalar:
S+ = Luffy
S= Kidd ve Zoro
A = Law, Drake belki Hawkins
B = Urogue, Apoo, Killer, Bege gibi düşünüyorum. Ama yetenek savaşları olacağından aralarındaki savaşların sonucu muallak olur. Mesela pekala Urogue, Drake'i alabilir.

Hawkins, meyvesinin can faktörü ile hasır oluşu dengelenmiş biri. Yani haki ile egale edilebilir bir rakip ki Zoro için bu durum yeterliyken Law'ın daha az eforla kazanabileceğini düşünüyorum.

Law, Rosa'da defalarca görüldüğü üzre herhangi bir haki türünde daha iyi olunduğu sürece yeteneğinden kurtulabileceğin bir rakip. Zoro ile gözlemi aynı çizildi Zou adasında onu aynı baz alıyorum. B.hakide Zoro'yu 2-3 tık önde görüyorum.

Zoro, özellikle 2 yıllık zaman atlamasından sonra hedefine yakışan ukalalığı eski çözümlemesini körelttiğinden bu ikiliye yenilebilir ama yetenek farkından olmaz. Yine de ciddi bir dövüşte hatalarına rağmen dayanıklılık ve irade ile zirveleri olduğunu düşünüyorum.

Zoro > Law > Hawkins
 

Bu tabloyu bana açıklamak ister misin @Chaos Bringer ?

Beynimden fışkıran lanet olası kanlar lanet saçlarımı kızıla boyadı resmen! :mad:
Güncel de Zoro’nun daha Law’ı geçtiği gösterilmedi. İkili sık sık denk şekilde simgeleniyor. Her ne kadar Zoro daha fazla potansiyel sahibi olsa da şuan gerçekçi sonuç bu. İlerleyen zamanlarda bu durum tabiki değişecektir.
 
Law'ı 1 haki türüyle engelleyip (gözlem) yeterli saldırı gücün varsa telef edersin.

Hawkins'i saldırı ve dayanıklık kombinasyonu ile yenersin.

Bunların hepsi Allah'a şükür Zoro'da var :oleyo:

Güncel de Zoro’nun daha Law’ı geçtiği gösterilmedi. İkili sık sık denk şekilde simgeleniyor. Her ne kadar Zoro daha fazla potansiyel sahibi olsa da şuan gerçekçi sonuç bu. İlerleyen zamanlarda bu durum tabiki değişecektir.
Senin ağzına tükürecem :)
 
Tek taraflı bir anket olmuş bunun yerine Asıl sorulması gereken soru bu ikisinden kaç gömlek üstündür luffyde gördüğümüz gibi nasıl baa'da g4ü göstermiyip eski teknikleriyle hallettiyse zoroda rakiplerini öyle halletmiştir siz farkındamısınız bilmiyorum.
daha 2yıl sonra zoro daha ashura tekniklerini kullanmadı ve siz kendini sınırlarını sonuna kadar zorlamış ama doflamingoyu zorlayamamış bile bir adam olan law'ı zorodan üstün gören net kördür
Zoro net bu adamlardan 2 3 gömlek üstündür aynı ligtede değillerdir zoro-luffy-kid aynı ligin adamlarıdır lawın ben sanjiyi bile kolay kolay yenebileceğini düşünmüyorum amacı olan doflamingoyu öldürme işini bile kendi halledemeyen luffy olmasa ölücek olan vasıfsızın tekidir kendisi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık