Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 916: Wano’da Büyük Sumo Müsabakası

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 38 21.1%
  • İyi

    Kullanılan: 72 40.0%
  • Orta

    Kullanılan: 34 18.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 11.1%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    180
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle, helal olsun Zoro'ya, aptal aptal triplere giren Kiku'ya gerekli ayarı verdi. Önderi Kuina olan adam, kadın bir kılıç ustasının kezban kezban triplerini yer mi? Yemez. Çek kılıcı savaş be kadın!
İkisinin de tanınmayı umursamaması çok eğlenceli, sen Zorojuro musun!? Ee, oysam nolmuş? kljaskljaskl :D
Katakuri'nin başlarda Luffy'e çektiği köpeğin beterini Luffy Uroş'a çekti, tek koyuşla bitirdi işini.

Zamanında Law'a çok kızıyordum basiretsiz olduğu için, bu tayfayla iyi bile gelmiş. Adam resmen çocuk bakıcılığı yapıyor bütün tayfasına, yazık

O-tama her zamanji gibi aşırı tatlı, Hold'em patates herkes mutlu olur..
Bu seride zeki olana ekmek yok, bak Law'ın, Dof'un tayfaya, hepsi birbirinden rahatsız. Bir de Luffy, BM, WB gibi adamların tayfaya bak, fark ortada :D
 
Dof uyanış yaparken sıfır kilometreydi değil mi :bilmem: Bu nasıl yanlı bir bakış açısıdır, insan aynı şeyi diğer taraf için düşünmez mi ? Luffy bu adamı en güçlü modunda bayılana kadar dövmüş üstelik adam dövüşten önce Law'ın tüm saldırılarını almış buna rağmen baygınlıktan kalkmasını görüyoruz :oleyo2:
Baştan beri adam akıllı bir tane darbesi varsa atarmısın,fiziksel olarak yetersizdi bana kalırsa,şimdi lawdan darbe aldı luffye o yüzden hiç adam akıllı darbe vuramadıya gelmesin konu,bu adamın luffye adam akıllı darbesi yok elle tutulur,bilmediğim varsa hatırlatırsan sevinirim ama unutmuş olabilirim
 
Sen iyi sallıyon reyiz, rez aldım.
Wanoda bizimkilerin karşılaşılması gereken şeyler çıktı.
-Kılıç yapan demirci Tengu çıktı
-Eski Lordun oğlu ve adamları yanında
-Tama ek bindi oda o klandan biriymiş
-Hasır şapkaların Wanoda yapıldığını biliyoruz Ace’ten .Bu sayıda bir Robinhood çıktı onun rolude şapka ile alakalı birşey çıkar.Belkide Ace şapka yapmayı öğreten odur
 
Wanoda bizimkilerin karşılaşılması gereken şeyler çıktı.
-Kılıç yapan demirci Tengu çıktı
-Eski Lordun oğlu ve adamları yanında
-Tama ek bindi oda o klandan biriymiş
-Hasır şapkaların Wanoda yapıldığını biliyoruz Ace’ten .Bu sayıda bir Robinhood çıktı onun rolude şapka ile alakalı birşey çıkar.Belkide Ace şapka yapmayı öğreten odur
Olur mu olur, bende arkandayım reyiz.

Luffy'nin tavırları çok hoşuma gitti. Oyun oynarmış gibi yeniyor . Klasik Luffy ama olması gerektiği gibi . Çok fazla yazı vardı Türkçe çıkmasını bekleyeceğim.
Adam 5. Yonko kardeş, ne bekli10?

https://jaiminisbox.com/reader/read/one-piece-2/en/0/916/page/16

seni kollamayacağım demek istemiş fakat, kadın kalçalarına bakmayacağım diye anlamış olabilir mi? o yüzden garip bir tepki vermiş. :)
Hiç o gözle bakmamıştım, cidden öyle olabilir. İyi yakalamışsın :good:
 
Son düzenleme:
Öncü şef sınıfının sabit bir seviyesi yok görünüyor. Holdem, Drake ve Hawkinsle aynı sınıfta ama bu sınıfta Sanjinin teklediği Sheepshead de var. Hoş Hawkins de Zorodan sille yer gibi duruyor bakalim Holdem ne seviyede çıkacak.
 
Hani Wano'da çok güçlü samuraylar vardı öyle ki Dünya Hükümeti bile korkuyordu filan halen bir numara göremedik. Ben Çok güçlü samuraylar olacak Zoro onlarla dövüşecek bu arc Zoro'nun olacak diyordum şu ana kadar hayal kırıklığına uğramış bulunuyorum.
Böyle bir bilgi geçmedi öncelikle. Ayrıca madem o kadar güçlü samuraylar vardı, bunlar süper adamlar falan, bırak Kaido'yu, Kaido'nun ordusunu bile def edemiyorlar daha. Aralarında koramiral seviyesi belki 2-3 adam çıkar, gerisi çöptür işte.

İkincisi Zoro'nun arcı falan bundan sonra olmayacak. Artık her arc sadece Luffy'nin arc'ı, şunu kabullenin. Bundan sonra ne Sanji, ne Zoro vs başka hiçbir karakterin üzerine kurulu bir arc olmaz. Sanji'nin yılı açıklaması vardı malum, Sanji diğer arc'lara göre ne daha ön plandaydı ne de daha geride kaldı. Her zamanki gibi tüm olaylar Luffy üzerinden döndü.

Luffy varsa, her şey Luffy'dedir. Top Luffy'de yani kısacası.

Zoro'yu arc içerisinde Pica benzeri bir düşmanı keserken görürüz, biraz da Luffy'nin yanında veya ondan ayrılırsa beraber olduğu tayfadan biriyle kısa bir aksiyon içerisinde görürüz, o kadar. Bir de bu arc bittiğinde tayfa sapasağlam Wano'dan ayrılmayı başarırsa, zafer kutlaması esnasında sake içerken görürüz. (Görmekten kastım aktif olmak)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık