Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zirve Garling'in Seviyesi

Zirve Garling'in Seviyesi


  • Kullanılan toplam oy
    87
Yaşlı Rayleigh ile Oden'i aynı klasmana da koymazsın. O haliyle Kizaru ile denk kapıştı diye Kizaru şişirmenin bir anlamı yoktur. Ayrıca Oden>Akainu>=Kuzan>Kizaru>= Fujitora>Ryokugyu. Amirali itin totosuna sokan Luffy ve Shanks'tan sonra hâlen amirallere itibar yüklüyorsun ya helal olsun. Hiçbir amiral bir Yonkou etmez(Buggy dışında)

Shanks'ın, Garling'den daha güçlü olduğunu düşünüyorum bu yüzden orta segmenttir ama amiralcikler o seviye değildir. Orta top tier Prime Rayleigh ve Oden'dir. Düşük top tier de Akainu, aokiji, Kizaru, Fujitora'dır.
 
Seviye örneklerini hatalı buldum.

Kaido >= KK seviyesi
BM yüksek top tier seviye, Akainunun orda ne işi var.
Oden orta top tier
Mihawki listeye bile almamışsın. Garlingin seviyesine bakacaksak en başta Mihawk i bir yere koyman lazım.

Konuya dönersek Yonko Amiral arası bir adam çıkar muhtemelen.

Tanrı Vadisinde Wbyi yaralayan oydu yüksek ihtimal. Wb Shanksı ile buluştuğunda,Seni her gördüğümde aklıma o uğursuz adam geliyor diyordu. o zaman Korsanlar Kralı seviyesidir.
Sonradan yorum yapan arkadaşlar da hata yapmış.

Tanrı Vadisi olayinda WB yaralanmiyor

Hatta bu olaydan 9 yıl sonraki 3 gün süren Roger dövüşünde de WBde yara cizmiyor E. Oda.

WB Roger öldükten sonra almış yarayı artık kimden nasıl aldı bilmiyoruz.

Soyle bir senaryo çizebilir Oda, aynı Ace gibi WBnin bir adamı kaçırılır veya öldürülür, bunu da kutsallardan birisi yapar, WB savaş acar veya direkt saldırır, o sırada Garling WByi yaralamis olabilir.

Ya da Garling gemisiyle denk gelip WBnin gemisine saldırmış da olabilir ama çok zayıf ihtimal bu, WB bu tarz savaşlara girmeyen bir adam, kendi adamına zarar gelince harekete geçmiştir muhtemelen.
 
Kutsallardan güçlü adam çıkmaması anormal olur. Hele Gorosei'nin hakisinin şuana kadar Luffy'nin karşılaştığı herkesten ne kadar üstün olduğunun üstüne basılmışken, Shanks'in hakisine vurgu yapılırken bunun babasını zayıf çıkmaması lazım. Shanks ayarlarındadır, biraz alt yada üst olabilir ama kayda değer bir fark yoktur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık