Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime


İnanılmaz yaratıcı bir konusu var. Şu ana kadar izlediğim animeler içinde yaratıcılık konusunda ilk beşe girer kesinlikle. Yine de film olduğu için, yani yeterli süre olmadığı için konuyu heba etmişler bana kalırsa. Daha iyi işlenebilirmiş. Mükemmel değil ama kötü de değil. Çerezlik bir film olmuş. 7/10 veriyorum.
 
Dragon Ball Z. Dragon Ball'ı izlemeden başladım. Goku'yu küçük görünce izleyesim gelmiyor çok saçma geliyor. Ve Dragon Ball Z de Naruto, Bleach vs. gibi sarmıyor.
 
Her hafta rutinim pazar saba 7 one piece yeni bölüm aksam eve gelince Boruto yeni bölüm. Bir Fairy tailimizi kalmıştı onu da elimizden aldılar.
 

Animedeki eski çizimler her ne kadar izleyenleri rahatsız etse de beni rahatsız etmedi,eski tarzda çizimleri daha çok seviyorum sanırım.
Animesi bazen olayları gereksiz uzatsa da güzeldi.

Buradan Slam Dunk'ın mangakasına manganın sonundan dolayı sövmek istiyorum bu kadar berbat bir son olamaz hele o Rukawa'nın formasını göstererek geçmesi nedir, son maçtan önce de Sakuragi sakatlandığında ya maça gir ya da git buradan gibisinden bir şey demişti Rukawa,sanki senin kariyerin burada sona eriyor,gözünü kazanma hırsı bürümüş adamın.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık