Şu an ne kadar güçlendi bilmiyorum ama Mihowk'u kesinlikle alamaz. Bu konuda anlaşalım. Neden olduğunu söylememe gerek yok, defalarca dillendirdim.
Orta zorluk gibi bir durum söz konusu bile değil aslında.Denizcilerin kazandığı ünvan genel olarak küçümseniyor. Fakat boşa Kahraman olmamıştır. Law’a dayılanacak kadar güçlü olsa bile Croco’yu orta zorlukta alır bence. Law tek kolunu kullanmadan bile Croco’yu yener.
İlk dediğin canon mu ya? Özel bir bölümde filan mı gösterildi? Ben hiç hatırlamıyorum.Koby, Luffy'nin şuan çalıştığı Advanced Busoshoku'ya sahip. (Episode of Luffy: Adventure on Hand Island)
Kenbunshoku'su zaten MF'dan beri var ve ilerlemiş. (torpido olayı) (Kyros'un gücünü sezmesi)
Rokushiki'si sağlam, belki Rokuogan'ı bile çözmüştür. (Episode of Luffy: Adventure on Hand Island)
Güzel bir meyveyle direk 4. amiral olur.
Yani hiç hatırlayamadım Coby'den öyle bir aksiyon.Gizli bilgi
Referansı Croco'nun referansından sağlam. Beyazsakal'dan dayak yemek mi? Yoksa Garp tarafından eğitilmek mi? Garp'ın üstün körü eğitti Luffy bile Croco'yu indirdi. Coby neden indiremesin?Coby imparator sayısını 6 ya çıkarmış herhalde
Coby 2 yıl önce Luffy'den tek yedi iki kere Croco ise WB'den dayağını yemiş.Beyazsakal'dan dayak yemek bile adamı normalde çok geliştirebilecek bir şey bu arada Coby'nin gücünün seviyesini adam akıllı bilmiyoruz ama bu çocuk Croco'yu rahatlıkla tokatlayabilecek bir seviyedeyse komutan seviyesi falan olmalı.Bu bana çok mantıksız gelir açıkçası.Ki Croco da eskisinden daha güçlü bir şekilde görünecek zaten.Coby çok geliştiyse yenebilir tabii ki ama ezme işine katılmıyorum.Referansı Croco'nun referansından sağlam. Beyazsakal'dan dayak yemek mi? Yoksa Garp tarafından eğitilmek mi? Garp'ın üstün körü eğitti Luffy bile Croco'yu indirdi. Coby neden indiremesin?