Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Karasakal Düşündüğünüzden Çok Daha Güçlü

Karasakal güncel halinde kimleri yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    65
Kaido yaşlı WB'den kat kat daha iyiydi. Buna rağmen yaşlı WB utanmasa tek atacaktı BB'ye.
Kaido'nun hızı Luffy'nin geleceği görebilmesinden ve tepki vermesinden bile daha hızlıydı.
Gelişmiş kralın hakisini de kullanıyor.
Vücudu çok dayanıklı ve üstüne meyvesi de olağanüstü dayanıklılık sağlıyor.

Shanks ise normal bir insan. Sadece yüksek hakiye ve güce sahip normal bir insan.
Yani hakisini kullanmadığı, savunmasız kaldığı bir anda ölümcül yara verirsin.
Kolunu kaybetmesi de bu yüzden.

Bigmom her ne kadar dev ırkından olsa da tüm gücünü meyvesine güvenerek eritmişe benziyor.
Yani belki o meyvesi olmasaydı, sadece Haki çalışsaydı Bigmom da çok daha üst bir profil çizerdi.

Buradan sonuçla diyebileceğim şey, Kaido, BB'yi (eğer Luffy'nin final rakibi olmasaydı) ezerdi.
Shanks ile bir müddet denk savaşmalarına rağmen, Blackbeard daha kurnaz ve Dlere ait "tanrının baş düşmanı" lafından dolayı Shanks'i yener.
Bigmom olayı çok ortada. Yani meyvesi vs gittikten sonra ne kadar dayanabilir emin değilim.

Luffy ise henüz BB ile savaşması için süre var. Şu an Nika ile bu kadar çok olay yapabiliyor ama Elbaf'da Nika'dan öte farklı bir haki güç artışı alacağını düşünüyorum.

Buggy sıradaki korsan kraldır. Buggy dama ile dünyanın yörüngesini bile kaydırır ama yapmıyor. :oleyo:
 
Burada bence kilit olan Karasakalın hangi ruh halinde olduğu. Wb ile kapışırken korkak olan denk geldi. Meyvesini çaldı cüretkar olan geldi Shanksa karşı. Cesur olanı da var. Üç farklı kişiliği var. Karakal da normal insan olmayabilir.
 
Karasakal'ı güncel halinde kimler yenebilir diye okudum. Hiçbiriye bastım o yüzden...

Oyumun değiştirilmesini rica ediyorum. 5'ini birden işaretleyeceğim.
 
Wb tayfasındaki karasakal yc3-yc4 civarındadır.

Shanks da 1 milyar ödülünden 3-5 yıl önce o yarayı almış gibi duruyor. Teach'le savaştığında 300-600 milyon ödüllü, vista veya perospero ligi biriydi muhtemelen.

Meyveyi yediğinde teach güçlü bi komutan oldu. Ace'le dövüşleri görünenden fazla sürüyor. Halk ve tayfa dövüş alanından uzaklaşmış ve izleyip yorumluyorlar, adaya verilen hasardan bahsediyorlar. Teach kara deliği başlatınca daha köyden yeni kaçıyordular. 2 yumrukluk dövüş değil o.

Depremi yediğinde sağ kolları net aşmıştır. Yc+ denen kidd, law, yamato, kral haki öncesi luffy gibi karakterlerin ligine çıkmıştır. Diğerlerinden emin değilim ama yamato'dan güçsüzdür derim. Law'a da %55 şans veririm. Bu teach'e 2,2 milyar verilmesi normal.

Son haline gelirsek:

Zaman atlaması sırasında cüssesi büyümüş. Meyvelere de alışmıştır.

Law big mom'ı 1v2 dövüşte bile net yenemedi. Tek kalsa ezileceği belliydi hep Kidd'le birbirlerine açık yarattılar. Teach Law gibi meyveye bağlı bi karaktere karşı bile zorlanmış gibi duruyordu.

Yonkou ödül ligi 4 milyarmış gibi duruyor. Teach'in ödülü de 3,996'da bırakılmış. Ödül üzerinden yorum yapmam normalde ama bana verdiği izlenime de uyuyor açıkçası. Amiralleri yener ama Big mom'ı alabileceğini sanmam. law'ı ezip geçmesi lazımdı.

Doğru düzgün haki öğrensin. Meyveleri uyandırsın. O zaman yonkou'ları geçer.
 
Son düzenleme:
Yonkolar birbirleriyle sürekli savaşan kişiler, Law, diğer Yonkoların etki sahaları konusunda WB'yle savaştığını söylüyor. Yani Shanks'ın diğer Yonkolarla temas etmeden Yonko olduğu doğru değil.

Yine Shanks'ın BB tarafından çizildiği sıralar Yonko level olduğu ve sonrasında güçlenmediği de doğru değil, WB Shanks için basamakları hızlı tırmandın Yonko oldun diyor, belli ki faaliyette bulunmuş, savaşıp mücadele vermiş bu adam. O kadar adayı ele geçirmek ve korumak kolay iş değil.

Konudaki son açıklama olan BB 'nin 2-3 hamlede Ace'i yendiği de doğru değil, Van Augur Ace'in fiziksel gücünü ve dövüş yeteneklerini övüyor mesela, oldukça uzun sürüyor o dövüş.

Devamına geliyoruz, MF'de BB WB'nin gücünü etkisiz hale getirdiğinde WB tek bisentoyla fişini çekiyor BB'nin ve kendine çok güveniyorsun ama savunman zayıf diyor, aynı sahneyi diğer Yonkolara karşı hayal edin. BB birini kolundan tutsa Kaido Kanaboyla tekler, BM 5 yaşında devlerin liderine tek atmış biri, BB'yi pestil eder, Shanks havadayken slash atıp indirir BB'yi, Ace'in uyduruk mızrağına benzemez.

Diğer Yonkolara kıyasla çok zayıf kalıyor BB, deprem olsa da fark etmez, bir Buggy'i alır şuan daha çok izlememiz lazım featleri.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık