Zoro teq attı işte, neyini tartışıyorsunuz?
Hiç biri aslında karşın da ki bir Low'cu nihahhaah ShamblesssssssYoksa karşimdaki Zoro'jurocu görünumlu,Bir Sangoro'cu mu yoksa Luffy-kun'cu mu?
Poşet çay var içer misin?Hiç biri aslında karşın da ki bir Low'cu nihahhaah Shamblesssssss
Hasır şapkaların hepsi akıllı zaten. Birbirlerini dinlemeleri normal.Söz dinlemeye bakarsan luffynin sözlerinide dinliyorlar simdi luffyde mi akilli sinifina dahil oluyor
Çok severim nereden bildin?Poşet çay var içer misin?
Tamam işte. Adamın iradesini kırdılar, aklını yitirdi. Bu hale geldi.İradenin öneminden bahsediyorsun haklisin irade önemlidir o zaman killera bir eksi daha ekledin killer iradesizin tekidir bu yuzden orochiye hizmet ediyor al sana bir eşitsizlik daha
Gayet iyi anlıyorum da görüldüğü gibi zor anlatıyorum, belli.Arkadaşım sen galiba zor anlıyorsun sana diyorum ki zoroyu tanıyıp tanımaması önemli degil killerin. tamam aklı yerinde olmayabilir ama köpek gibi saldırıyor zoroya gücüne etki edici birşey değil yani smile ile sadece beyni gitmiş gücü değil sen zoro ve killeri eşit görerek yanlış düşünüyorsun. killerin saldırısını zoro kontrayla altını çizemiyorum (yaralı haliyle) tekledi zaten
Hiçç bim posetinden bahsedince bende sandim poset olan seyleri seviyorsundur diye.Çok severim nereden bildin?
Kamazo halini en başından beri 3. kılıcı olsa daha kolay yenerdi bunu eline 3.tekniği yapacak başka bir kılıç tarzı şeyi aldığında gördük.Zoro 2 kılıçla tek attı denmiş ama yanlış tırpanı da ağzına alıyor yoksa tek atamazdı o kadar da uçuk fark yok arada.Ancak şu var. @Alpamis sen iddaa ediyordun dereceli kılıçlar gücü çok etkiliyor diye o zaman kendi dereceli kılıcını ağzına alsaydı zoro yarım mı atacaktı ne diyorsun bu işe ?
ahahaha 25 krş luk adamHiçç bim posetinden bahsedince bende sandim poset olan seyleri seviyorsundur diye.