Havalarından da geçilmiyor. Yok fsj yapmış adamım diğer seriler ne ki, yok benden iyisi mezarda da yok falan. Tamam la en iyisi sensin, yapıyorsun bu işi tamamEditi çok zor diye biliyorum bu serinin. Kim yaptıysa eline sağlık. :d
Havalarından da geçilmiyor. Yok fsj yapmış adamım diğer seriler ne ki, yok benden iyisi mezarda da yok falan. Tamam la en iyisi sensin, yapıyorsun bu işi tamamEditi çok zor diye biliyorum bu serinin. Kim yaptıysa eline sağlık. :d
Eyvallah reyisssKonu hortlamışken Ni Tian Er Xing abimize de saygılarımızı sunalım lütfen.
Sakat bi' adamdı bu. Sanki münferit takılmasa birilerini taklaya getirecekti. Biraz Enel'i andırıyor bana.Şu adamın yeri farklıdır ya seride
Gönüller Nitian'dan yana. Zi Yu'yu da çok severim bu arada.Nitian vs Zi Yu kim alır?
Baştan başla tekrar okuBen bunu yarıda bıraktım, güncel takip ediyordum o dönem. Bi kopma oldu, arada kaynayıp gitti. Daha da dönüp okumadım.
Tanrı kelimesinin hakkını bana tam veren karakter bu gelmişti. Gerek görüşü gerek davranışı baya seri içi buddha gibiydi...Sakat bi' adamdı bu. Sanki münferit takılmasa birilerini taklaya getirecekti. Biraz Enel'i andırıyor bana.
Gönüller Nitian'dan yana. Zi Yu'yu da çok severim bu arada.
Yine de emin değilim.Seriyi okuyalı 3 yıl falan oluyor galiba ama Nitian yaşasaydı alırdı herhalde Zi Yu'yu.
Baştan başla tekrar oku
Zhen Chanın yeri çok başka hakkaten. Budhanin manga dünyalarına inmiş hali bu adam. FSJde zaten Tiandan yani Yaratıcı Tanridan sonraki en güçlü karakter olarak resmediliyor. Korkunç derecede güçlüydü. Gücü bir yana Bilge Kral lakabınin hakkını veren tek Kral Zhen Chandı. Tam bir ferrarisini satan bilgeydi. Sırf iyilik için dünyayı gezip insanları tanrıları karanliklari eğitiyordu. Zaten en son yanina Lan Yue ile Karanlık General çocuğu da alıp gidiyordu. Valla hatırladıkça hislerim depresiyor açıp okuyasım geliyor.Şu adamın yeri farklıdır ya seride
Zi Yu kazanır. Nitianın geldiği son nokta sınır kırıcıydı. NItian sınir kırıcı açıp bilge kral Tian wuyu yenmişti. O sırada Zi Yu, bilge kralların en güçlüsü Zhen Chanla eşleşti, tabi o dövüş net bir galibiyet sayılmaz. Zhen Chan, Zi Yu içindeki kötücul varlığı yok ettiği için Zi yuyu ölümden kurtarıyor ve minnet duyuyor. Ama eşleşme olarak Zhen Chanı alabilecek tek kişi Zi Yu olduğu için rahatlıkla Nitianın önüne koyabiliriz.Nitian vs Zi Yu kim alır?
Kesinlikle oku ya, OP beklerken foruma girerken oku işte. 2 3 hafta OP okuma bunu oku.Ben bunu yarıda bıraktım, güncel takip ediyordum o dönem. Bi kopma oldu, arada kaynayıp gitti. Daha da dönüp okumadım.
Bence mangakanın kısıtladığı veya güçlü oldukları için aradan çıkardığı 2 karakter var seride; Zhen Chan ve Nitian.Zhen Chanın yeri çok başka hakkaten. Budhanin manga dünyalarına inmiş hali bu adam. FSJde zaten Tiandan yani Yaratıcı Tanridan sonraki en güçlü karakter olarak resmediliyor. Korkunç derecede güçlüydü. Gücü bir yana Bilge Kral lakabınin hakkını veren tek Kral Zhen Chandı. Tam bir ferrarisini satan bilgeydi. Sırf iyilik için dünyayı gezip insanları tanrıları karanliklari eğitiyordu. Zaten en son yanina Lan Yue ile Karanlık General çocuğu da alıp gidiyordu. Valla hatırladıkça hislerim depresiyor açıp okuyasım geliyor.
Zi Yu kazanır. Nitianın geldiği son nokta sınır kırıcıydı. NItian sınir kırıcı açıp bilge kral Tian wuyu yenmişti. O sırada Zi Yu, bilge kralların en güçlüsü Zhen Chanla eşleşti, tabi o dövüş net bir galibiyet sayılmaz. Zhen Chan, Zi Yu içindeki kötücul varlığı yok ettiği için Zi yuyu ölümden kurtarıyor ve minnet duyuyor. Ama eşleşme olarak Zhen Chanı alabilecek tek kişi Zi Yu olduğu için rahatlıkla Nitianın önüne koyabiliriz.
Sonraki süreçte Zi Yu da sınır kırıcı açıyor. 3. Sezondaki Zi Yu ya Nitian rakip olamaz.
Kesinlikle oku ya, OP beklerken foruma girerken oku işte. 2 3 hafta OP okuma bunu oku.
Nitian gerçek bir liderdi. O varken karanlıklar Ah Gouya biat etmezdi. O yüzden öldürdü mangaka. Nalet hastalığı Shen Yen (buraya sinkaflı kelimeler gelecek) yayıyordu. O olmasa Nitianın çok daha güçleneceği kesin. Hastalığin yarattıği acı bir yana vakit darlığı elini kolunu bağladı adamin. Düşünsene her geçen gün taşlaşıyorsun, korkunç bir şey. Ona rağmen bütün karanlıkları tokatlayıp birleştirmek büyük iş. Gerçi o General olduğunda sınır kırıcı açan kimseyle karşılaşmiyor ama yine de büyük iş.Bence mangakanın kısıtladığı veya güçlü oldukları için aradan çıkardığı 2 karakter var seride; Zhen Chan ve Nitian.
Nitian'ın ırkına has hastalığı olmasa o da Zi Yu kadar potansiyelli biriydi bence. Sence ?
https://drive.google.com/drive/folders/17a2IzMqaFDqMpkBPEv2b4mIiZKGlRYwL?usp=sharing buraya yükleyebilir misin?
Hala upload ediyor heralde çünkü bende 30 bölüm gözüküyor şuanSenin verdiğine yükleyemiyorum, kendi drive hesabıma atıyorum.
Feng Shen Ji I-II-III - Google Drive
drive.google.com